Kas olete rahul, et Kallas ära läheb Eestist?

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 30 Juun 2024 16:30
Külaline kirjutas: 30 Juun 2024 15:26 Mul peaks olema tegelikult inimlikult kahju neist, kelle jaoks Kaja Kallas, Joe Biden ja Greta Thunberg on mingid intellektuaalid, eeskujud, iidolid või kas või lihtsalt jube targad ja head inimesed.

Lisame Trumpi ikka ka.
Ei ole põhjust. Trump on selge jutu ja vaadetega inimene, pealegi ei määra tema midagi. Tema on see, kelle vastu kajakallased ja greetad-bidenid kõigest jõust võitlevad. Aga su vastus näitab, et sa ei saanud mu jutu mõttest üldse aru. Mõistetav, loomulikult. Ma ju rääkisingi sellest.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Juun 2024 14:19
Juustup kirjutas: 29 Juun 2024 00:33
km70 kirjutas: 29 Juun 2024 00:25 Populaarsust? Vastupidi ei ole, et ebapopulaarsust? Eurooplased ju armastavad mõelda, et Venemaa on kaugel ja võõras probleem. Mis taktitundest sa räägid, kui teemaks on Venemaa imperialistlik laienemissoov? Krt kui rumalad saavad olla mõned eestlased, kes arvavad, et kuss ja tasa olles meid Venemaa ei märka ja jätab rahule? Vastupidi, Kallas teeb praegu ainuvõimalikku, annab endast kõik, et mitte lasta Venemaal laieneda. Võtke oma klapid peast ja tunnistage reaalsust. Kui praegu vastu ei hakka, siis on varsti sõda Eestis. Mitte vastupidi - et kui praegu vastu ei hakka, siis sõda Eestisse ei tule.
Sa said minust valesti aru. Ma ei arva, et tasa tuleb olla ja jaanalindu mängida. Lihtsalt eesrindel lõugamine ja oma rahva sandistamine maksude näol on õudne. Kuidas ta aru ei anna, et meie panus ei saa ega peagi võrdne olema suurriikidega? Selle oma kisendamisega on ta meid otseselt järgmiseks sihtmärgiks teinud. Oleks vähe rohkem vait olnud, oleks ehk oma rahvas ka suutnud pisut relvastust varuda ja raha koguda. Nüüd tõmbab ise minema ja jätab maksudest räsitud Eesti inimesed siia ägama.
Loe vahel vene uudiseid ka, siis ehk mõistad millist kahju ja ohtu on see "raudne leedi" Eesti rahvale tegelikult tekitanud.

/Juustup
Mis pagana maksudest ja maksudest räsitud rahvast sa räägid? Millised need maksud sul on, mis sind räsivad?
Kotis elate või? Sina ja su kolm laikijat. Ausalt, te ei tea kohe mitte millestki mitte midagi? Uskumatu! Seda ikka tead, mis viimasel ajal juuksepikendused ja geelküüned maksma lähevad? Vaata, need lähevad ka kallimaks, siis näed räsimist. Ja kui su naisssoost meessõber sind enam nii tihti autoga sõitma ei vii, vaid topib kastijalgrattasse võid sõidate bussiga, siis näed jälle räsimist. Ma ei taha mõeldagi, mis siis räsimist siis veel saab, kui su kodubutiik enam käekotte müüa ei jaksa, vaid uksed kinni paneb, sest ei jõua vitriine valgustada ja riigimakse maksta.
Külaline

Kotis elate või? Sina ja su kolm laikijat. Ausalt, te ei tea kohe mitte millestki mitte midagi? Uskumatu! Seda ikka tead, mis viimasel ajal juuksepikendused ja geelküüned maksma lähevad? Vaata, need lähevad ka kallimaks, siis näed räsimist. Ja kui su naisssoost meessõber sind enam nii tihti autoga sõitma ei vii, vaid topib kastijalgrattasse võid sõidate bussiga, siis näed jälle räsimist. Ma ei taha mõeldagi, mis siis räsimist siis veel saab, kui su kodubutiik enam käekotte müüa ei jaksa, vaid uksed kinni paneb, sest ei jõua vitriine valgustada ja riigimakse maksta.
[/quote]

Palun realistlikumaid näiteid. Keda kotivad need geelküüned ja uuksepikendused.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Juun 2024 17:43 Kotis elate või? Sina ja su kolm laikijat. Ausalt, te ei tea kohe mitte millestki mitte midagi? Uskumatu! Seda ikka tead, mis viimasel ajal juuksepikendused ja geelküüned maksma lähevad? Vaata, need lähevad ka kallimaks, siis näed räsimist. Ja kui su naisssoost meessõber sind enam nii tihti autoga sõitma ei vii, vaid topib kastijalgrattasse võid sõidate bussiga, siis näed jälle räsimist. Ma ei taha mõeldagi, mis siis räsimist siis veel saab, kui su kodubutiik enam käekotte müüa ei jaksa, vaid uksed kinni paneb, sest ei jõua vitriine valgustada ja riigimakse maksta.
Palun realistlikumaid näiteid. Keda kotivad need geelküüned ja uuksepikendused.
[/quote]

Ma ei tea. Ilmselt neid, kellel pole õrna aimugi, millised on näiteks tööjõumaksud, mis on käibemaksumäär, mis on tulumaks, kui suur on sotsiaalmaks, et meil tuleb automaks ja kodualune maa maksustatakse ära, et kõik riigilõivud tõusid KORDADES (juba homsest), et invaliididele, kelle auto pole ümber ehitatud, automaksuvabastust ei tule ja et kõik need vanad tõstetud ja uued maksud kajastuvad sinu küünetehniku arvel ka.

Küsin veel kord, kas kotis elate või?
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Juun 2024 14:15
Külaline kirjutas: 30 Juun 2024 12:57
Külaline kirjutas: 29 Juun 2024 18:34

Mida sa tõuk kargad siin. Varsti tuleb perekooli kana ja pistab su nahka. Aga asjast. Mölise siis kui asja tabad. Selle asja nimi on varanduslik kihistumine ja hetkel on nii, et pangaarvetel olev raha hulk ca 80% kuulub ca 15% inimestest. Toon sulle näite. 2 samba reformijärgselt tuli välja, et 80% 2 samba kogujatest kes olid kogunud 20 ja enam aastat omasid seal vara ca 7-8000 € eeest. Ainult 1%-l oli üle 30 000 €
Mul oli seal 26 tuhat ja tegu keskmise palgaga. Elus ei usu, et 80 protsenti inimestest saavad miinimumpalka.
2 sammas oli algselt kohustlik 1983 ja hiljem sündinutele. Teistele oli vabatahtlik. Kui 2 sammas jutuks tulnud, vanemad inimesed kehitavad õlgu, neil pole! 1983 a sündinud 41 a vanad, sammas vabanes mõned aastad tagasi. Palju 10-13 aastaga sinna ikka koguneda jõuab
Jutt oli ju 20 jaq enam aastat kogujatest, mitte mittekogujatest.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Juun 2024 17:21
Külaline kirjutas: 29 Juun 2024 14:19
Juustup kirjutas: 29 Juun 2024 00:33

Sa said minust valesti aru. Ma ei arva, et tasa tuleb olla ja jaanalindu mängida. Lihtsalt eesrindel lõugamine ja oma rahva sandistamine maksude näol on õudne. Kuidas ta aru ei anna, et meie panus ei saa ega peagi võrdne olema suurriikidega? Selle oma kisendamisega on ta meid otseselt järgmiseks sihtmärgiks teinud. Oleks vähe rohkem vait olnud, oleks ehk oma rahvas ka suutnud pisut relvastust varuda ja raha koguda. Nüüd tõmbab ise minema ja jätab maksudest räsitud Eesti inimesed siia ägama.
Loe vahel vene uudiseid ka, siis ehk mõistad millist kahju ja ohtu on see "raudne leedi" Eesti rahvale tegelikult tekitanud.

/Juustup
Mis pagana maksudest ja maksudest räsitud rahvast sa räägid? Millised need maksud sul on, mis sind räsivad?
Ei anna kül kuidaqgi tunda. Toit on kallim, kui 2 aaastat tagasi, palgad on samamoodi tõusnud. Kehvemini kindlasti ei ela, pigem paremini.
Külaline

Mul on hea meel, et ta ära läheb. Olen üks nendest rumalatest, kes 2023 reformierakonda valis ja üsna ruttu seda kahetsesin. Eestil on praegu hädasti vaja peaministrit, kes Eesti probleemidega tegeleks, Kallast huvitas ainult töö välispoliitikas. Selles mõttes siirdub õigele ametikohale. Paraku jääb mulje, et Eesti oli vaid hüppelauaks, et kõrgemale ronida ja tema “töö vilju” peavad teised klaarima. Loodan, et ka rahadusminister vahetub.
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Külaline kirjutas: 30 Juun 2024 13:42 Juustup tõmbas edale nende kommidega täiesti vee peale, minu arust. Saan aru, et EKRE-kas, aga väga meie vastased tundusid need sõnavõtud. Kirjutab, et ei ela pidevalt Eestis. Tundub, et äkki ida pool?
Vastasin teises teemas ja kuna üks külaline arvas ära, siis avalikustan- Juustup resideerub Jeemenis. Seda küll mitte igavesti, mulle meeldib reisida ning maailma avastada.

/Juustup
Vasta