Ülekaaluline lapsevanem

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 07 Juun 2025 12:35
Ma pole see, keda tsiteerid, aga olen temaga väga nõus. Sellel 114-kilosel on ebaadekvaatne minapilt. Teine, ja ka väga võimalik variant, on see, et enda "imetlemisega" ta püüab lihtsalt oma madalat enesehinnangut varjata.
Paljudel on ebaadekvaatne maailmapilt, ausalt öeldes pigem suuremal osal inimestest. Muidu ongi reaalsusega raske toime tulla. Mis siis? Kuidas see nii hirmsasti teisi inimesi häirib. Siin on ka mitu mittepaksu, kes kiitlevad. Miks see sind samavõrra ei häiri?
Aga häiribki! Igasugune kiitlemine häirib. Perekooli päevilt ja ka siit teame me ju kõik üht prouat, kes igas võimalikus teemas kukkus kiitlema, et ta on miljonär. Põhimõtteliselt iga teine teema lõppes sellega, kus tädi kiitles oma rahaga ja püüdis kõikidele tõestada, et ta on ikka päriselt ka rikas.

Jube tüütu ja nõme!
Külaline

Guest kirjutas: 07 Juun 2025 15:52
Guest kirjutas: 07 Juun 2025 12:35
Ma pole see, keda tsiteerid, aga olen temaga väga nõus. Sellel 114-kilosel on ebaadekvaatne minapilt. Teine, ja ka väga võimalik variant, on see, et enda "imetlemisega" ta püüab lihtsalt oma madalat enesehinnangut varjata.
Paljudel on ebaadekvaatne maailmapilt, ausalt öeldes pigem suuremal osal inimestest. Muidu ongi reaalsusega raske toime tulla. Mis siis? Kuidas see nii hirmsasti teisi inimesi häirib. Siin on ka mitu mittepaksu, kes kiitlevad. Miks see sind samavõrra ei häiri?
Aga häiribki! Igasugune kiitlemine häirib. Perekooli päevilt ja ka siit teame me ju kõik üht prouat, kes igas võimalikus teemas kukkus kiitlema, et ta on miljonär. Põhimõtteliselt iga teine teema lõppes sellega, kus tädi kiitles oma rahaga ja püüdis kõikidele tõestada, et ta on ikka päriselt ka rikas.

Jube tüütu ja nõme!
Täiesti ükskõik. Sul on endal vist mingi probleem.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Juun 2025 12:35Paljudel on ebaadekvaatne maailmapilt, ausalt öeldes pigem suuremal osal inimestest. Muidu ongi reaalsusega raske toime tulla. Mis siis? Kuidas see nii hirmsasti teisi inimesi häirib. Siin on ka mitu mittepaksu, kes kiitlevad. Miks see sind samavõrra ei häiri?
Sest ta on väga aus inimene ja see on ülim ebaausus, kui paks arvab, et ta polegi nii väga paks. Sellist õudust ei saa ju üks üdini aus inimene taluda. Ikka tuleb tõtt öelda ja kui otse näkku ei julge, siis selja taga seda julgemalt.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Hakkasin mõtlema, 114 kg, aga kui pole tselluliiti, pikkust kah parasjagu, rasv on jaotunud keha peale ühtlaselt, lõualotti pole - nii väga hirmus välja ei näegi. Kellele kobedamad meeldivad, need siis kiidavadki. Seega võib isegi tõsi olla see jutt. Ega iga rasvumine vist ei pea olema kole rasvumine. Või mis arvate? Kas on ka kenamat rasvumist, või on kõik nutused variandid?
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 07 Juun 2025 16:26 Hakkasin mõtlema, 114 kg, aga kui pole tselluliiti, pikkust kah parasjagu, rasv on jaotunud keha peale ühtlaselt, lõualotti pole - nii väga hirmus välja ei näegi. Kellele kobedamad meeldivad, need siis kiidavadki. Seega võib isegi tõsi olla see jutt. Ega iga rasvumine vist ei pea olema kole rasvumine. Või mis arvate? Kas on ka kenamat rasvumist, või on kõik nutused variandid?
Lõpeta! Mu sõbranna on 180 ja 94 kg ja ta on paks. Arvad, et see 114 kg on 2.10? Isegi kui on, on see jube. Iga naine üle 180 cm on õnnetus.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 07 Juun 2025 16:26 Hakkasin mõtlema, 114 kg, aga kui pole tselluliiti, pikkust kah parasjagu, rasv on jaotunud keha peale ühtlaselt, lõualotti pole - nii väga hirmus välja ei näegi. Kellele kobedamad meeldivad, need siis kiidavadki. Seega võib isegi tõsi olla see jutt. Ega iga rasvumine vist ei pea olema kole rasvumine. Või mis arvate? Kas on ka kenamat rasvumist, või on kõik nutused variandid?
Olen 180cm ja kaalunud 100kg ja olin ikka paks mis paks. Hetkel 85kg ja pole ka kaugelt mitte sale. Vôid jumala kindel olla, et ilma lôua ja kôiksugu muude lottideta 114kg inimene pole. Lisaks suure tôenäosusega on selle naise pikkus maksimaalselt 170cm.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Juun 2025 18:45
Iga naine üle 180 cm on õnnetus.
Pikkus nüüd küll ühtegi naist ônnetuks ei tee, vôid kindel olla.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Juun 2025 22:16Pikkus nüüd küll ühtegi naist ônnetuks ei tee, vôid kindel olla.
Seda võib hüüda ainult alla 180cm naine. Kui just ei ole kuulus modell või muidu rikas, siis kindlasti tahaks need väga pikad naised lühemad olla.
Kirilee
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Kirilee »

Guest kirjutas: 07 Juun 2025 23:08
Külaline kirjutas: 07 Juun 2025 22:16Pikkus nüüd küll ühtegi naist ônnetuks ei tee, vôid kindel olla.
Seda võib hüüda ainult alla 180cm naine. Kui just ei ole kuulus modell või muidu rikas, siis kindlasti tahaks need väga pikad naised lühemad olla.
No ei tea, olen 176cm ja ei tunne end sugugi pikana. Kadestan endast pikemaid tõeliselt sihvakaid naisi.
Külaline

Guest kirjutas: 07 Juun 2025 23:08
Mida vittu? Nii hea kontsert olim justl mingeid lolle ei viitsi kaasa vedada, üks oli rämepaks 114 kg.
Külaline

Kui teema pikkustele läks, siis mina 175 cm-sena tunnen end küll pikana. Sealjuures igati rahul olles. Veel pikem olla ei sooviks. Täpselt paras pikkus. 180 cm-sed sõbrad tunduvad mulle lühikesed mehikesed. Justkui endapikkused. Alates 185 cm-st on mugav pikkus partnerluseks. Käsikäes käimiseks.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

No kui pikk on ka 114kg juures paks, siis küll. Ega ma seda ette ei kujuta. Mõtlesin, et pikal kaaluvad kondid. Nii võib ka olla, et on raske kont, see kaalub, ja rasva on seetõttu vähem. Seda ma olen küll kuulnud, et inimene on raske kondiga. Aga eks 114 on muidugi suur ülekaal.
Külaline

Kallike, see kontide kaaluvahe on max 1,5 kilo. Mitte 20 või 50 kilo...

Pigem on teema luude srtuktuuris. On peenekondilised ja toekamad luud. Vaata või meeste pealt! Mõni on õbluke ja kidura/kitsa kehaehitusega, teine tõeline viiking! Laiaõlgne ja mehine.

Naiste puhul ma nii ei määralteks, et peenike on kindlasti ka naiselik. Lopsakus õigetes kohtades just loobki naiselikkust :)
Külaline

Guest kirjutas: 07 Juun 2025 18:45
Lõpeta! Mu sõbranna on 180 ja 94 kg ja ta on paks. Arvad, et see 114 kg on 2.10? Isegi kui on, on see jube. Iga naine üle 180 cm on õnnetus.
Ei tea, miks see üle 180 cm pikkust siis nii õnnetus on? Sinu arvates on kõik modellid siis õnnetusehunnikud? Miskipärast ei usu!

Pikk ja sale naine on just ilus. Minu arvates ei ole just väga lühikesed naised (alla 160 cm) kenad. Eriti veel siis, kui nad on juhuslikult paksud või liiga kõhnad.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Juun 2025 23:08
183cm ja pole iialgi tahtnud lühem olla. Abikaasa on 198cm ja pole ka selles osas probleeme olnud.
Külaline

Guest kirjutas: 05 Juun 2025 21:09
Külaline kirjutas: 05 Juun 2025 20:09Mõtlen, et kas inimesed on omadega tõesti juba nii sassis, et peale kaalunumbrite ja mingite enda ideaalide enam muud ei nähta!?
Jah, kahjuks nii on küll. Pidevalt või lausa igapäevaselt on pildid meedias inimestest, kes on, kas juurde-või mahavõtnud. Jälgitakse kõiki staare ja muidugi ka tavainimesi (reklaamides kaalulangust), kes on palju kaalu kaotanud. Paksuna pildil morn nägi ja -30kg või nii, naeratav nägu.
Staaridest on eriti kahju, need peavad iga oma kilo jälgima, et mitte paksuartiklisse sattuda. Siis kõik ilguvad ta kallal mõnuga ja staaril väga nõme olla. Jube elu tegelt.
Täpselt! See, kuidas meedia kajastab allavõtmist-juurdevõtmist on ülimalt haige. Sageli kiidetakse just sünnitanud naisi, kes on kohe õiges kaalus tagasi, a la kui tubli - sünnitas kaks nädalat tagasi ja juba on sale. Justnagu oleks see mingi tubliduse näitaja.

https://www.google.com/search?q=n%C3%A4 ... e&ie=UTF-8
Külaline

Täpselt! See, kuidas meedia kajastab allavõtmist-juurdevõtmist on ülimalt haige. Sageli kiidetakse just sünnitanud naisi, kes on kohe õiges kaalus tagasi, a la kui tubli - sünnitas kaks nädalat tagasi ja juba on sale. Justnagu oleks see mingi tubliduse näitaja.
Üldiselt sünnitavad kuulsused keisrilõikega ja tehakse kohe ka kõhuplastika. Siis on tegelikult tavainimesega võrdlemine natuke ebaõiglane. Naise loomulik keha on selline, et on ikka ka väike kõhuke ees, ka saledatel, aga staaridel on kõigil laudsile kõht, isegi kui pole muidu väga treenitud.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 3 külalist