äh eks ta ole igal pool selline, et kohalikud ainult näo eest kenad on, mis meilgi siin teistmoodi. Mõni üksik erand on ju sealgi. Samamoodi räägivad selja taga, et ah see ...."vabavalik siia" mis ta ikka väärt on.Külaline kirjutas: ↑09 Mär 2025 13:01Saade mulle iseenesest ei meeldi, see hüperaktiivsus väsitab. Aga imetlen seda, et inimesed on ettevõtlikud ja seiklushimulised. Ise olen ka Hispaanias mõnda aega elanud, mulle isiklikult ei meeldi. Hispaanlased tegelikult võõraid ei salli, turistide ees on küll mesimagusad, sest sealt tuleb raha. Ka see ametnike autoritaarsus on jube, iga munitsipaalpolitseinik (suva trahvikirjutaja) arvab, et ta on jumal taevas.Külaline kirjutas: ↑09 Mär 2025 12:29 Kas naine kräunub ikka Õuuu maigaaad või nüüd kannatab saadet vaadata?
Hispaaniasse kolimine
-
Külaline
-
Külaline
asumis, kus ma (Tallinnas) elan, on palju välismaalastest elanikke - Euroopast, L-Ameerikast. Ja ütleks, et väga kenasti on kõik omaks võetud - need, kes ise soovivad kohalikku ellu siseneda ja eriti muidugi need, kes eesti keele on vaevunud ära õppima.
Naerma ajavad need, kes paar aastat tagasi kuskil lõuna-Euroopas käinud, mäletavad sealseid hindu (poes ja restos) ja võrdlevad siis tänaste Eesti hindadega (nii kallis nii kallis). Justnagu mujal poleks euribor hüpanud, maksud tõusnud ja hinnad samamoodi. Kreekas on praegu toidupoes hinnad küll vaat et kallimad kui siin.
Naerma ajavad need, kes paar aastat tagasi kuskil lõuna-Euroopas käinud, mäletavad sealseid hindu (poes ja restos) ja võrdlevad siis tänaste Eesti hindadega (nii kallis nii kallis). Justnagu mujal poleks euribor hüpanud, maksud tõusnud ja hinnad samamoodi. Kreekas on praegu toidupoes hinnad küll vaat et kallimad kui siin.
-
Külaline
Minu jaoks on nad väga ebasümpaatsed. Eriti naine. Ma ei tea, miks aga lihtsalt on. Kusjuures muidu mulle väga meeldivad igasugused reisisaated või teiste maade eluolu kajastamine.Külaline kirjutas: ↑09 Mär 2025 12:29 Kas naine kräunub ikka Õuuu maigaaad või nüüd kannatab saadet vaadata?
Aga seda saadet vaatasin poole silmaga. Ja siis ka mitte tervet saadet. Ja sellest piisas.
-
Külaline
Õu-mai-gaaaad kilkamine läbi, tundub päris hädajutt olema
https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1203 ... -poordunud
https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1203 ... -poordunud
-
Külaline
Kusjuures paar päeva tagasi Rimis juhuslikult kuulsin, kuidas üks paarike rääkis omavahel eesti keelt, aga mõlemal oli aktsent. Venelased nad ei olnud, ma ei oska arvata mis rahvusest nad olid. Igatahes see oli niiiiiiii üliarmas ja ma jäin neid suisa kuulama ise teeseldes nagu vahiks mingit pakendit.Guest kirjutas: ↑10 Mär 2025 09:19 asumis, kus ma (Tallinnas) elan, on palju välismaalastest elanikke - Euroopast, L-Ameerikast. Ja ütleks, et väga kenasti on kõik omaks võetud - need, kes ise soovivad kohalikku ellu siseneda ja eriti muidugi need, kes eesti keele on vaevunud ära õppima.
-
Külaline
Härduspisar tuleb silma. Millegipärast ei tahtnud me 80ndatel "rahvaste sõprusest" enam kuulda, v a "õigesti haritud" inimesed. Nüüd jälle promovad rahvaste sõprust õigesti haritud inimesed. Neid ei huvita, et Lasnamäel on eesti koolid juba edukalt venestatud, Mustamäel on asi veel pooleli. Peatselt jõuab järg ka teisteni. Ukraina kool likvideeritakse ja lapsed lükatakse klasside kaupa eesti koolidesse laiali. 3 aastaga on eesti keele vaevunud selgeks saama ainult üksikud.Guest kirjutas: ↑08 Juun 2025 13:29Kusjuures paar päeva tagasi Rimis juhuslikult kuulsin, kuidas üks paarike rääkis omavahel eesti keelt, aga mõlemal oli aktsent. Venelased nad ei olnud, ma ei oska arvata mis rahvusest nad olid. Igatahes see oli niiiiiiii üliarmas ja ma jäin neid suisa kuulama ise teeseldes nagu vahiks mingit pakendit.Guest kirjutas: ↑10 Mär 2025 09:19 asumis, kus ma (Tallinnas) elan, on palju välismaalastest elanikke - Euroopast, L-Ameerikast. Ja ütleks, et väga kenasti on kõik omaks võetud - need, kes ise soovivad kohalikku ellu siseneda ja eriti muidugi need, kes eesti keele on vaevunud ära õppima.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: kiisu ja 8 külalist