Külaline kirjutas: ↑06 Juun 2025 17:26
Nukrutsen siin veidi. Mul on 3 last, noored täiskasvanud kõik. Õpivad, see on hea! Toetan ja pean neid üleval. Laste isa ei ole põhimõtteliselt üle 10 aasta toetanud, võitlesin välja selle, et kannab nüüd iga lapse arvele 50 eur neile taskurahaks, mina kannan ka + 50 . Kõik on olnud minu kaelas, ehk siis elamine, söök, riided.
Ega mul ei ole oma lastele suurt midagi jätta. Tervis jupsib, kuna lasen mitmel töökohal. Laenusid on ca 20 000. Kinnisvara katab selle ära, aga suurt miskit üle ei jää. II sammas on ka.
Ära nukrutse, sa teed ju kõik, et tagada neile haridus, sa oled kinkinud igale ühele neist õe-venna, nad saavad hakkama, sest nad oskavad, sest on nii harjunud, ja nad ei ootagi sinult mingit varandust ning seda paremini nad omavahel ka läbi saavad, sest pole varandust, mille pärast kakelda. Mu ema ja onu ei kakelnud, sest tilluke maakorter, mida sa seda saed või jagad? Sai see testamendiga omale, kes rohkem hoolitses surmani ja õde-vend saavad ikkagi väga hästi läbi.
Minul on päris kabe kodu heas kohas, üksi jäädes ma müün selle maha ja ostan midagi pisikest asemele ja ülejäänu eest elan normaalset vaikset pensionäri elu. Oma lapsi püüan toetada praegu, et kõik saaks pühenduda kõrghariduse omandamisele ja leiaks oma tugeva tee. ja see kulu pole mulle kerge. Ja selle pisikese oma uue kodu plaanin siis pärandada sellele lapselapsele, kes minu silmis kipub kõige saamatum olema, et olgu tal siis midagigi kergemalt tulnud aga sellest valiku kriteeriumist ma loomulikult neile kunagi ei räägi, neid pole veel olemaski