Teie nädalavahetus
-
Külaline
Teie nädalavahetus
Millised näevad välja teie tavapärased nädalavahetused?
Kus ei ole suurt kontserti, reisi, pidu planeeritud. Kuidas veedate keskmiseid argisemaid nädalavahetusi?
Kus ei ole suurt kontserti, reisi, pidu planeeritud. Kuidas veedate keskmiseid argisemaid nädalavahetusi?
Talvel koristades, suvel aiatöid tehes. Pesu pestes. Süüa tehes.
PS muidugi peab suvel ka koristama, aga aiatööd kipuvad prioriteeti võtma.
PS muidugi peab suvel ka koristama, aga aiatööd kipuvad prioriteeti võtma.
-
Külaline
Külastan hooldekodus isa, pesen pesu, praegusel ajal vaatan telekast jalgpalli. Liigahooajal on alati ka oma lapsel nädalavahetusel mäng, mida käin vaatamas. Kogu ülejäänud vaba aja loen.
-
Külaline
Lapsed laagris, mina sõbranna pool veini joomas, mees kodus jalgpalli vaatab.
-
Juustup
Siin kus mina elan nädalavahetusi ei eksisteeri. Laupäev ja pühapäev on muidugi olemas, aga need ei erine teistest päevadest, kuna ma ei käi siin tööl. Eestis olles oli nädalavahetus puhkeaeg, kus järelvaatamisega sai vaadatud ära mõne seriaali vahelejäänud osa, pestud pesu, vahetatud voodipesu, tehtud suurem kogus toitu(sh mõned küpsetised) ja lihtsalt puhatud. Näiteks juukseid värvisin nädalavahetusel, mees tõi toidupoest suuremad ostud(pesuvahendid jne), turul käisime.
Praegu meil otseselt nädalavahetust polegi olemas. Elame nii, et teeme järgmise paari päeva plaanid ette. Umbes, et kuhu poodi lähme, mis süüa teeme, kuhu jalutama lähme vms.
/Juustup
Praegu meil otseselt nädalavahetust polegi olemas. Elame nii, et teeme järgmise paari päeva plaanid ette. Umbes, et kuhu poodi lähme, mis süüa teeme, kuhu jalutama lähme vms.
/Juustup
-
Külaline
Kui mingit tööampsu pole õnnestunud saada, siis istun niisama netis ja vahel loen. Kontsertidel ega pidudel ei käi niikuinii.
Igav on küll, aga laiskus on suurem.
Igav on küll, aga laiskus on suurem.
-
Külaline
sõltub perioodist.
suvel olen linnas ja pool päeva teen midagi koduse majapidamise heaks, nt sorteerin kappe, teen midagi aias, koristan vmt, lisaks loen, koon, surfan netis, käin turul, naudin seda, et mees on maakodus.
talvised nädalavahetused põhiliselt töötähe all. olen avastanud, et kui kulutan terve laupäeva järgmise nädala kõigi tundide ettevalmistamisele, siis ma ei pea tööpäevade õhtutel selleks aega kulutama ja jääb aega oma perele. ja närvid ka puhkavad, kui tead, et KÕIK on ettevalmistatud ja korras.
suvel olen linnas ja pool päeva teen midagi koduse majapidamise heaks, nt sorteerin kappe, teen midagi aias, koristan vmt, lisaks loen, koon, surfan netis, käin turul, naudin seda, et mees on maakodus.
talvised nädalavahetused põhiliselt töötähe all. olen avastanud, et kui kulutan terve laupäeva järgmise nädala kõigi tundide ettevalmistamisele, siis ma ei pea tööpäevade õhtutel selleks aega kulutama ja jääb aega oma perele. ja närvid ka puhkavad, kui tead, et KÕIK on ettevalmistatud ja korras.
-
Külaline
Hommikul 2-3 tundi iganädalane majakoristus, 6-7 tundi arvutimänge, muu hobiga tegelemist, õhtul toiduvalmistamine.
-
Külaline
Vaatan telekat. Seda ma argipäeviti eriti ei tee. Pühapäeviti "hommik Anuga" ja siis vaatan järelvaatamisest mõned vanad saated ära. Loen raamatut, lesin diivanil ja mõtlen omi mõtteid. Kui kusagil kunstigaleriis on mingi huvitav näitus, siis külastan seda ja pärast võtan kohvikust latte ja mõne rammusa saiakese.
-
Külaline
Kus elad siis praegu?Juustup kirjutas: ↑29 Juun 2024 22:26 Siin kus mina elan nädalavahetusi ei eksisteeri. Laupäev ja pühapäev on muidugi olemas, aga need ei erine teistest päevadest, kuna ma ei käi siin tööl. Eestis olles oli nädalavahetus puhkeaeg, kus järelvaatamisega sai vaadatud ära mõne seriaali vahelejäänud osa, pestud pesu, vahetatud voodipesu, tehtud suurem kogus toitu(sh mõned küpsetised) ja lihtsalt puhatud. Näiteks juukseid värvisin nädalavahetusel, mees tõi toidupoest suuremad ostud(pesuvahendid jne), turul käisime.
/Juustup
Nädalavahetustel on mul alati mõlemal päeval kavas pikem treening, sest siis on lihtsalt rohkem aega. Nt jooksen tavapärase 8-10 km asemel 15-20 km. Koristan ja pesen voodipesud läbi, kokkan midagi sellist, mis muidu argipäevade jaoks liiga ajakulukas, teeme sauna (suvel küll pigem mitte), käime kinos, laps kutsub sõpru külla jne 
-
Juustup
Sa saaksid shoki kui ma ütleksin.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 13:43Kus elad siis praegu?Juustup kirjutas: ↑29 Juun 2024 22:26 Siin kus mina elan nädalavahetusi ei eksisteeri. Laupäev ja pühapäev on muidugi olemas, aga need ei erine teistest päevadest, kuna ma ei käi siin tööl. Eestis olles oli nädalavahetus puhkeaeg, kus järelvaatamisega sai vaadatud ära mõne seriaali vahelejäänud osa, pestud pesu, vahetatud voodipesu, tehtud suurem kogus toitu(sh mõned küpsetised) ja lihtsalt puhatud. Näiteks juukseid värvisin nädalavahetusel, mees tõi toidupoest suuremad ostud(pesuvahendid jne), turul käisime.
/Juustup
/Juustup
-
Külaline
Ei saaks.Juustup kirjutas: ↑30 Juun 2024 21:18Sa saaksid shoki kui ma ütleksin.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 13:43Kus elad siis praegu?Juustup kirjutas: ↑29 Juun 2024 22:26 Siin kus mina elan nädalavahetusi ei eksisteeri. Laupäev ja pühapäev on muidugi olemas, aga need ei erine teistest päevadest, kuna ma ei käi siin tööl. Eestis olles oli nädalavahetus puhkeaeg, kus järelvaatamisega sai vaadatud ära mõne seriaali vahelejäänud osa, pestud pesu, vahetatud voodipesu, tehtud suurem kogus toitu(sh mõned küpsetised) ja lihtsalt puhatud. Näiteks juukseid värvisin nädalavahetusel, mees tõi toidupoest suuremad ostud(pesuvahendid jne), turul käisime.
/Juustup
/Juustup
-
Juustup
Ma täpset kohta ei ütle(kui keegi avalikult ära arvab, siis ütlen välja), aga tegu on väga kinnise lähis-ida riigiga kus turiste liigub haruharva. Vaene, konservatiivne islamiriik. Igasugune koostöö Euroopaga puudub ja enamus inimesi siia reisinud pole. Inglise või vene keelega hakkama ei saa- ainult petta saad. Araabia keeles peab rääkima. Ma vaikselt aga kindlalt arenen.
/Juustup
-
Külaline
Iraan, Süüria või Jeemen.Juustup kirjutas: ↑30 Juun 2024 21:29Ma täpset kohta ei ütle(kui keegi avalikult ära arvab, siis ütlen välja), aga tegu on väga kinnise lähis-ida riigiga kus turiste liigub haruharva. Vaene, konservatiivne islamiriik. Igasugune koostöö Euroopaga puudub ja enamus inimesi siia reisinud pole. Inglise või vene keelega hakkama ei saa- ainult petta saad. Araabia keeles peab rääkima. Ma vaikselt aga kindlalt arenen.
/Juustup
-
Külaline
Ja mis ajavahe meil küll on lähis-idaga?Juustup kirjutas: ↑30 Juun 2024 21:29Ma täpset kohta ei ütle(kui keegi avalikult ära arvab, siis ütlen välja), aga tegu on väga kinnise lähis-ida riigiga kus turiste liigub haruharva. Vaene, konservatiivne islamiriik. Igasugune koostöö Euroopaga puudub ja enamus inimesi siia reisinud pole. Inglise või vene keelega hakkama ei saa- ainult petta saad. Araabia keeles peab rääkima. Ma vaikselt aga kindlalt arenen.
/Juustup
-
Külaline
Liibüa, Jordaania?Juustup kirjutas: ↑30 Juun 2024 21:29Ma täpset kohta ei ütle(kui keegi avalikult ära arvab, siis ütlen välja), aga tegu on väga kinnise lähis-ida riigiga kus turiste liigub haruharva. Vaene, konservatiivne islamiriik. Igasugune koostöö Euroopaga puudub ja enamus inimesi siia reisinud pole. Inglise või vene keelega hakkama ei saa- ainult petta saad. Araabia keeles peab rääkima. Ma vaikselt aga kindlalt arenen.
/Juustup
Tegelt, vahet pole, Juustupea, su sõnavõtud meeldivad mulle.
-
Külaline
Kui sa paneks sama aja keeleõppele, mis sa siin istud, siis oleksid ilmselgelt palju kaugemal.Ma vaikselt aga kindlalt arenen.
-
Juustup
Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 21:43Liibüa, Jordaania?Juustup kirjutas: ↑30 Juun 2024 21:29Ma täpset kohta ei ütle(kui keegi avalikult ära arvab, siis ütlen välja), aga tegu on väga kinnise lähis-ida riigiga kus turiste liigub haruharva. Vaene, konservatiivne islamiriik. Igasugune koostöö Euroopaga puudub ja enamus inimesi siia reisinud pole. Inglise või vene keelega hakkama ei saa- ainult petta saad. Araabia keeles peab rääkima. Ma vaikselt aga kindlalt arenen.
/Juustup
Tegelt, vahet pole, Juustupea, su sõnavõtud meeldivad mulle.
![]()
Mina tänan!
Sa oled oma pakkumistega väga-väga lähedal. Mind on nimelt alati kõnetanud erinevad riigid ja kultuurid, ma pole otseselt mingi hipi(välimuselt ammugi mitte) aga mulle meeldib maailma avastada, sh ka selliseid paiku kuhu keegi tavaliselt ei läheks.
/Juustup
-
Külaline
Ta ei oska eesti keeltki.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 21:44Kui sa paneks sama aja keeleõppele, mis sa siin istud, siis oleksid ilmselgelt palju kaugemal.Ma vaikselt aga kindlalt arenen.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist