Aiandus on tegelikult üsna kulukas hobi.Berta kirjutas: ↑10 Juun 2025 16:37 Lisaks käsitööle on mu hobiks ka aiandus. Tänavu tegin vanasse keldriauku uue püsikute peenra. Sinna läksid vanalt peenralt pojengid, floksid, lupiinid ja keisri kroonid. Juurde tellisin veel pojenge ja flokse. Vanasse peenrasse lähevad roosid. Küll see taimede valikute tegemine on raske!![]()
Mis on teie hobid?
-
Külaline
-
Külaline
Nii see on, aga mul seda pappi jagub, vahel ei teagi kuhu teist panna.Guest kirjutas: ↑10 Juun 2025 16:46Aiandus on tegelikult üsna kulukas hobi.Berta kirjutas: ↑10 Juun 2025 16:37 Lisaks käsitööle on mu hobiks ka aiandus. Tänavu tegin vanasse keldriauku uue püsikute peenra. Sinna läksid vanalt peenralt pojengid, floksid, lupiinid ja keisri kroonid. Juurde tellisin veel pojenge ja flokse. Vanasse peenrasse lähevad roosid. Küll see taimede valikute tegemine on raske!![]()
On tõesti!
Hetkel peale tulpide-nartsisside sibulate ei telli.
Ootan vihma lõppemist. Reedeks lubati juba kuiva ilma, siis saan ehk roosipeenra ka läbi kaevatud, mulda lisatud peenrasse ja roosid ka istutatud. Siis on selleks kevadeks kõik lillepeenardega.
Hetkel peale tulpide-nartsisside sibulate ei telli.
Ootan vihma lõppemist. Reedeks lubati juba kuiva ilma, siis saan ehk roosipeenra ka läbi kaevatud, mulda lisatud peenrasse ja roosid ka istutatud. Siis on selleks kevadeks kõik lillepeenardega.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist