Köögiremont
-
Külaline
Köögiremont
Kas mõni firma pakub ka sellist täislahendust, et teostab nii remondi kui ka organiseerib mööbli sisse (sobib vabalt ka IKEA mööbel)? Loomulikult eeldusel, et arvestatakse kliendi üldiste soovidega. Lihtsalt ei ole jaksu endal hakata kõiki võimalusi selekteerima 
-
Külaline
IKEAl on paigalduse teenus olemas. Aga komplekteerid ise ja lähed kohale konsultatsioonile.
Erilahendusi (mõõtmatulemine, valmistamine + paigaldus) pakub nt Köögimaailm.
-
Külaline
Aga vastasin vist küsimusest mööda? Tahad firmat, kes teeks köögis remondi ja siis ka paneks mööbli? Seda ei tea öelda kahjuks. Aga milleks see vajalik on, et see just üks ja sama firma peab olema? Ei ole ju keeruline - üks firma lõpetab remondi ja teine tuleb mööblit mõõtma ja panema.Guest kirjutas: ↑11 Juun 2025 07:02 IKEAl on paigalduse teenus olemas. Aga komplekteerid ise ja lähed kohale konsultatsioonile.
-
Mousenouse
- Kontakt:
IKEA tuleb mõõdab ka, pärast paigaldab. IKEA köögiprogramm pakub sulle mingid lahendusevariandid, mille vahe saad valida, ei pea nagu eriti tegelema sellega suurt.Külaline kirjutas: ↑06 Juun 2025 21:06 Kas mõni firma pakub ka sellist täislahendust, et teostab nii remondi kui ka organiseerib mööbli sisse (sobib vabalt ka IKEA mööbel)? Loomulikult eeldusel, et arvestatakse kliendi üldiste soovidega. Lihtsalt ei ole jaksu endal hakata kõiki võimalusi selekteerima![]()
Seega otsi ehitaja ja ju see ehitaja vbl nõus ise IKEAga prorammiga ka suhtlema, küsida ju võid. Ma võin ise ka sulle mööbli sinna paika kujundada kui tahad
-
Külaline
mul on niiii kurvad kogemused igasuguste remontide venimisega, et esmatähtis on just, et ajakulu oleks minimaalne ... kui töid teostavad erinevad firmad, siis juhtub alati see, et asjad kipuvad venimaGuest kirjutas: ↑11 Juun 2025 07:05Aga vastasin vist küsimusest mööda? Tahad firmat, kes teeks köögis remondi ja siis ka paneks mööbli? Seda ei tea öelda kahjuks. Aga milleks see vajalik on, et see just üks ja sama firma peab olema? Ei ole ju keeruline - üks firma lõpetab remondi ja teine tuleb mööblit mõõtma ja panema.Guest kirjutas: ↑11 Juun 2025 07:02 IKEAl on paigalduse teenus olemas. Aga komplekteerid ise ja lähed kohale konsultatsioonile.
-
Külaline
Siis tee ise, mis sa virised.Guest kirjutas: ↑11 Juun 2025 20:27mul on niiii kurvad kogemused igasuguste remontide venimisega, et esmatähtis on just, et ajakulu oleks minimaalne ... kui töid teostavad erinevad firmad, siis juhtub alati see, et asjad kipuvad venimaGuest kirjutas: ↑11 Juun 2025 07:05Aga vastasin vist küsimusest mööda? Tahad firmat, kes teeks köögis remondi ja siis ka paneks mööbli? Seda ei tea öelda kahjuks. Aga milleks see vajalik on, et see just üks ja sama firma peab olema? Ei ole ju keeruline - üks firma lõpetab remondi ja teine tuleb mööblit mõõtma ja panema.Guest kirjutas: ↑11 Juun 2025 07:02 IKEAl on paigalduse teenus olemas. Aga komplekteerid ise ja lähed kohale konsultatsioonile.
Erilahendusi (mõõtmatulemine, valmistamine + paigaldus) pakub nt Köögimaailm.![]()
Remondi ajal juba mõõdad ja projekteerid oma IKEA ära ja käid konsultatsioonil ja annad asja töösse, maksad ära. Ei veni miski. Remondimehed alles remonduvad ju. Alustada tuleb sul kohe, niipea kui köök on tühjaks tehtud, siis ei jää miski venima.
-
Külaline
Minu meelest kõige lihtsam ja kiirem on osta korralik kasutatud mööbel. Kappe saab ju erinevas, endale sobivas järjekorras paigutada ja töötasapinna saad ehituspoest osta. Või kui soovid just graniiti vmt, siis peab muidugi tellima.
-
Külaline
Kuskohast seda tervet kööki niimoodi osta saab, et kasutatud ja korralik ja täpselt inimesele sobiv? See suht müstika. Ja siis veel osta eraldi töötasapind ja hakka seda lõikama, augud sisse (valamu), masinate integreerimine jne. TA ei viitsi ju ise teha. Sinu nõuanne on jabur.Guest kirjutas: ↑12 Juun 2025 08:06 Minu meelest kõige lihtsam ja kiirem on osta korralik kasutatud mööbel. Kappe saab ju erinevas, endale sobivas järjekorras paigutada ja töötasapinna saad ehituspoest osta. Või kui soovid just graniiti vmt, siis peab muidugi tellima.
-
Külaline
Teemaalgataja otsis kedagi, kes teeks remondi ja paigaldaks kiirelt mööbli ka. Ei taha, et venima jääks. Mööblit tellides läheb rahulikult 2 kuud vähemalt, isegi pool aastat võib minna. Ka IKEAga juhtub tihti, et mingeid juppe pead mitu näddlat ootama. Pluss kokku monteermise aeg ja vaev. Töötasapinna peab mõlemal juhul niikuinii hankima ja paigaldama.Külaline kirjutas: ↑12 Juun 2025 11:08Kuskohast seda tervet kööki niimoodi osta saab, et kasutatud ja korralik ja täpselt inimesele sobiv? See suht müstika. Ja siis veel osta eraldi töötasapind ja hakka seda lõikama, augud sisse (valamu), masinate integreerimine jne. TA ei viitsi ju ise teha. Sinu nõuanne on jabur.Guest kirjutas: ↑12 Juun 2025 08:06 Minu meelest kõige lihtsam ja kiirem on osta korralik kasutatud mööbel. Kappe saab ju erinevas, endale sobivas järjekorras paigutada ja töötasapinna saad ehituspoest osta. Või kui soovid just graniiti vmt, siis peab muidugi tellima.
Ma ju räägin, et kasutatud mööblil saab kappe ümber paigutada nii nagu endal vaja. See pole eeltingimus, et oleks juba täpselt sobituv. Lihtsalt põhiparameetrid peavad enam-vähem olema.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist