1958. aastal soovitati naistel abikaasa leidmiseks teha just seda :)

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

1958. aastal soovitati naistel abikaasa leidmiseks teha just seda :)

Postitus Postitas Külaline »

Väga toredad soovitused seal artiklis. Mõni kehtib isegi tänapäeval. Aga naljakamad olid minu arust:
Kust leida endale abikaasa?
*Uuri rahvaloenduse andmeid, et leida piirkondi, kus on rohkem vallalisi mehi – näiteks Nevadas on 125 vallalist meest iga 100 naise kohta.
*Loe leinakuulutusi, et leida sobivaid leskmehi. *Ole kõigi vastu sõbralik – sa ei tea kunagi, kellel võib olla vallaline vend või poeg. *Ära karda suhelda ilusamate naistega – neil võib olla «ülejääke».

Kuidas anda talle märku, et sa olemas oled?
*Pane plaaster nähtavale kohale – inimesed ikka küsivad, mis juhtus. *Seisa nurgas ja nuuksu vaikselt – on suur võimalus, et ta tuleb uurima, mis lahti on. *Osta kabriolett – meestele meeldib nendega sõita. *Komista, kui astud ruumi, kus tema viibib.

Kuidas tema silmis hea välja näha?
*Harjuta joomist kõigepealt sõbrannadega. *Kui kampsunid sulle hästi sobivad, siis kanna neid igal kolmandal kohtingul. *Kui vaja, siis pead dieedile minema. *Saavuta värske ja puhas jume… pesemisega! *Ära virise – virisejad jäävadki vallaliseks!

Kuidas ta endale saada?
*Kui ta on kalamees, siis õpi kalu puhastama ja soomustest vabastama. *Ole paindlik – kui ta otsustab tantsu asemel sõudma minna, siis mine temaga kaasa – isegi kui oled oma parimas õhtukleidis. *Hõõru talle nina alla, et vallaliste meeste suremus on kaks korda suurem kui abielumeestel.

Vähe metsikumad ideed – küll kõik sobib!
*Kui su ema on tüsedam, siis ütle talle, et sa oled isa moodi. Kui tema on ka tüse, siis ütle, et sind on lapsendatud! :) *Valmista ja müü kunstkarvu – kiilakad mehed on kerge saak! *

Soovitused aastast 1958 :)
https://digiajakirjad.postimees.ee/8257 ... -just-seda
Külaline

Eelmised olid siis naljakamad soovitused. Nüüd soovitused aastast 1958, mis isegi tänapäeval kõlbavad:

*Mine õhtukooli – vali kursused, mis võiksid meestele huvi pakkuda.
*Õpi golfi mängima ja külasta eri golfiväljakuid.
*Hakka meditsiiniõeks või stjuardessiks – neil on suur tõenäosus abielluda.
*Ära välista vähem atraktiivseid mehi – välimus ei tähenda kõike.
*«Eksle» veidi jalgpallimängudel.
*Kui te uuesti kohtute, ära lase tal su nime ära arvata – ära mängi arva-ära-kes-ma-olen-mänge.
*Naera tema naljade üle.
*Kui sul on tutvusringkonnas mõni tagasihoidlik mees, siis miks mitte temaga rohkem suhelda? Võib-olla peitub temas nn töötlemata teemant.
*Hoolitse oma tervise eest – mehed ei armasta haigevõitu tüdrukuid.
*Pööra tähelepanu oma sõnavarale.
*Ühel esimestest kohtingutest ütle talle, et sa ei mõtle praegu veel abiellumisele!
*Ära räägi, kui palju lapsi soovid saada.
*Ära räägi oma endistest poiss-sõpradest.
*Kui oled lesk või lahutatud, siis väldi oma endisest mehest rääkimist.
*Seisa tänaval kaamera käes ja küsi ilusatelt meestelt, et nad sinust pilti teeksid.
Külaline

Minu lemmik on ikka see "seisa nurgas ja nuuksu vaikselt" :D Huvitav, mis inimesed arvaksid, kui ma iga päev kuskil Pärnu kesklinnas nuuksuksin?! Mitme nädala pärast tuleks sõit kuskile kinnisesse asutusse?
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Juun 2025 16:34 Minu lemmik on ikka see "seisa nurgas ja nuuksu vaikselt" :D Huvitav, mis inimesed arvaksid, kui ma iga päev kuskil Pärnu kesklinnas nuuksuksin?! Mitme nädala pärast tuleks sõit kuskile kinnisesse asutusse?
See oli tõesti ülinaljakas 😂
Külaline

Mida oli naljakat soovitustes 'pead dieedile minema' ja 'ära virise'? Miks need tänapäeval ei kõlba?
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Juun 2025 16:34 Minu lemmik on ikka see "seisa nurgas ja nuuksu vaikselt" :D Huvitav, mis inimesed arvaksid, kui ma iga päev kuskil Pärnu kesklinnas nuuksuksin?! Mitme nädala pärast tuleks sõit kuskile kinnisesse asutusse?
Aga tee proovi ja anna teada. Nuuksud siis kui läheneb keegi sulle huvipakkuv.
Kas sa muidu oled abikaasa otsingul?
Külaline

Haha. Keegi ei taha tunnistada, aga suur osa neist nippidest toimib tänapäevalgi. Mõnekümne aastaga mingit evolutsioonihüpet ei saa toimuda.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Juun 2025 15:59*Õpi golfi mängima ja külasta eri golfiväljakuid.
*Naera tema naljade üle.
*Ühel esimestest kohtingutest ütle talle, et sa ei mõtle praegu veel abiellumisele!
*Ära räägi, kui palju lapsi soovid saada.
*Ära räägi oma endistest poiss-sõpradest.
*Kui oled lesk või lahutatud, siis väldi oma endisest mehest rääkimist.
Väga veidrad viisid pugemiseks, kuidas teeselda kedagi, kes sa ei ole või mis ei ole sulle loomulik.

Kui ikkagi ei huvita see golf või huumorimeel ei kattu, siis milleks sedasi õngitseda ja lipitseda? Lõpuks tuleb ikka tegelik pale välja. Lisaks, kes tahaks olla suhtes inimesega, kellega ei saa siiralt koos naerda? Vead kunstlikult mingi grimassi näole, et mehele meele järele olla.

Mis puudutab lapsesaamise või abiellumise soovi, siis need tuleks küll kohe letti laduda. Milleks raisata enda ja teise inimese aega, kui pole nii olulistes küsimustes ühist nägemust? On ilmselge, et sellisest suhtest ei saaks asja. Eriti hull, kui teise pärast loobutakse oma soovist lapsi saada (kujutan ette seda kahetsust hiljem) või saadakse nad just vastu tahtmist, mis on omakorda ka lapse suhtes ebaõiglane ja halb. Mõni vanem elab seda eluaeg oma lapse peal välja ning ütleb ka otse, kuidas teda ei tahetud.

Endised suhted on osa sellest, milliseks inimene on kujunenud ja millest tal mingid arusaamad, väärtused, aga ka hirmud on tekkinud. Siia nimekirja on see lisatud ilmselt seepärast, et meest mitte kadedaks ajada ja tema habrast meheego riivata.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Juun 2025 23:14Endised suhted on osa sellest, milliseks inimene on kujunenud ja millest tal mingid arusaamad, väärtused, aga ka hirmud on tekkinud. Siia nimekirja on see lisatud ilmselt seepärast, et meest mitte kadedaks ajada ja tema habrast meheego riivata.
Võibolla pole seal ka midagi kadedaks ajada, kui eelmised suhted polegi väga head olnud. Miskipärast on need ju lõppenud.
Ma pole kunagi tahtnud oma eelmistest suhetest rääkida, need ei pea meie praegusesse suhtesse sisse tulema, olgu need eelmised nii head või halvad kui tahes. Ärgu segagu.
Pikki aastaid juba abielus ja kumbki pole oma eelmist elu kaasa toonud. Väga hea.
Külaline

Mulle tundub et varem, vanasti olid naised tõesti teatraalsemad.
Nt kust on tulnud see põselaks, nõude lõhkumine. Kas see ikka õpiti kodust või omandati mingi selle aegse õpetusena?
Tunnetes ei oldud ausad enda suhtes. Tihti etendati erinevaid tundeid teistele näitamiseks.
Külaline

Guest kirjutas: 09 Juun 2025 23:31
Külaline kirjutas: 09 Juun 2025 23:14Endised suhted on osa sellest, milliseks inimene on kujunenud ja millest tal mingid arusaamad, väärtused, aga ka hirmud on tekkinud. Siia nimekirja on see lisatud ilmselt seepärast, et meest mitte kadedaks ajada ja tema habrast meheego riivata.
Võibolla pole seal ka midagi kadedaks ajada, kui eelmised suhted polegi väga head olnud. Miskipärast on need ju lõppenud.
Ma pole kunagi tahtnud oma eelmistest suhetest rääkida, need ei pea meie praegusesse suhtesse sisse tulema, olgu need eelmised nii head või halvad kui tahes. Ärgu segagu.
Pikki aastaid juba abielus ja kumbki pole oma eelmist elu kaasa toonud. Väga hea.
Selleks ei peagi suhe hea olema olnud, piisab sellest, et oled kellegagi kasvõi sebinud, et madala enesehinnanguga inimesel sellest probleem tekitada.

Mina tahan teada küll, mis elu mu mees enne mind on elanud, ega ma "põrsast kotis ei osta". Lisaks, kuidas sa inimesega üldse ühte kasvad, kui teda läbi ja lõhki ei tunne. Mulle mingid saladused ja varjamised ei meeldi.
Külaline

No ja nüüd leia siia kõrvale ka nõuanded abielunaisele. Kui nurgas nuuksumine lõppes võidukalt ja said mehele. Tõenäoliselt abielunaiste puhul olid soovitused kardinaalselt teistsugused. A la ära sega oma meest, kui ta tahab kalale minna. Ära nuuksu ja pilli iga asja peale. Vaata kurjalt igat meest, kes tänaval midagi küsib jne.
iiR
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas iiR »

Guest kirjutas: 09 Juun 2025 17:21
Aga tee proovi ja anna teada. Nuuksud siis kui läheneb keegi sulle huvipakkuv.
Kas sa muidu oled abikaasa otsingul?
Ma kahtlustan, et Eestis see nipp ei tööta, kõik vaatavad püüdlikult mööda sellest nurgas nuuksuvast õnnetukesest, isegi kui südames pisut kaasa tunnevad.
Külaline

Kui õnnetuke on kena ja õbluke neiu, siis kindalsti mõni tuleb küsima, milles asi.
Külaline

Seal olid veel ka sellised soovitused, et teeni palju raha ja teine soovitus, et osta kabriolett, meestele meeldivad kabrioletid. Kui nii palju raha on, milleks siis üldse see mees. Võiks ju vallalise elu nautida.
Lenaa
Kontakt:

Postitus Postitas Lenaa »

Guest kirjutas: 15 Juun 2025 22:03 Kui õnnetuke on kena ja õbluke neiu, siis kindalsti mõni tuleb küsima, milles asi.
Kena ja õbluke saab mehe ka ilma nuuksumata :lol: aga mittekena ja mitteõblukesed, neid ei aita vist ka nuuksumine, tuleb muud taktikat kasutada. Ühesõnaga- igal ajastul on oma veidrused olnud, ime ka, kui 70a vanad nõuanded ei kehti. Võib võtta suvalise näite- autoremondiõpikust elektroonikani jne.
Külaline

Vot see on pärl:

"Hoolitse oma tervise eest, mehed ei armasta haigevõitu tüdrukuid"

Eks ta muidugi kahjuks tihti õige ole, et mees laseb jalga, kui naine haigeks jääb, õnneks mitte alati. Aga naine peaks nagu küll haige mehe eest hoolitsema, kui vaja siis kakskümmend aastat.

Toredad nõuanded, kes otsib inimlikku sidet, see teeb kõik vastupidi, kui seal soovitatud on.
Külaline

Guest kirjutas: 15 Juun 2025 22:03 Kui õnnetuke on kena ja õbluke neiu, siis kindalsti mõni tuleb küsima, milles asi.
Eks sellised saavad jah kiiremini mehele. Suure kondiga neiu võib vanatüdrukuks ka jääda.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist