Huvitav, miks ta siis ei taha seda öelda ja laseb neid kuulujutte edasi rääkida? See ju ütleb täiesti selgelt, et ta püüab jääda delikaatseks ja mitte avalikkusega tõde jagada.Guest kirjutas: ↑11 Juun 2025 20:14Ei ole. Täpsemalt on seal öeldud nii:Guest kirjutas: ↑10 Juun 2025 23:47Siiski on seal artiklis juttu ka füüsilisest vägivallast.Guest kirjutas: ↑10 Juun 2025 18:54
Nii need kuulujutud tekivad. Sinu tsiteeritud artiklil oli vahepealne tekst ka (mida sa targu ei tsiteeri), kus ta rääkis solvamisest, mitte peksmisest. Ta rääkis, et sõnadega tegi haiget, peksmisest ei olnud seal mingit juttu.
Ka ajakirjanik küsib: Lennarti äkilisuse kohta liigub kuuldusi ja mõne lähedal seisnud isiku sõnul on avalik saladus ka see, et ta ei pidanud paljuks naist lüüa.
Ei ole öeldud, et ta oleks naist peksnud, kuigi ajakirjanik sellist muljet hirmsasti proovib jätta.Lennarti äkilisuse kohta liigub kuuldusi ja mõne lähedal seisnud isiku sõnul on avalik saladus ka see, et ta ei pidanud paljuks naist lüüa. On ainult kaks naist, kes saavad selle kuulduse ümber lükata. Esimene neist olete teie…
Ma ei taha seda öelda. Ütlen vaid, et laseme neid kuulujutte edasi rääkida.
Kas Lennart käitus teiega halvasti?
Ei, mitte iialgi tahtlikult. Mitte ühtegi näidet ei too ma teile.
Tegi ta teile haiget?
Ikka tegi, muidugi. Väga palju. Tal oli väga terav keel ja kui ta tahtis valusalt öelda, siis ta tegi seda nii, et talle jäigi õigus. Väga osav sõnakasutaja ka selles mõttes.
Ma olen liiga pehme iseloomuga ka. Kuid siis ei tahtnud ma enam olla allutatav ja andsin alla, sest tundsin, et muidu ei pea mu tervis enam üldse vastu.
Panen käe südamele ja ütlen: ta oli vägivaldne.
Kui minu mehe kohta esitataks selline küsimus, ja see ei oleks tõsi, siis ma täiesti kindlasti lükkaks selle kuulujutu ümber.
Kentsakas, et kopid siia teksti, mis üheselt vastab küsimusele, aga ei oska vastust õigesti tõlgendada.