Milline eestlane imponeerib teile kõige rohkem?

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 11 Juun 2025 20:14
Guest kirjutas: 10 Juun 2025 23:47
Guest kirjutas: 10 Juun 2025 18:54

Nii need kuulujutud tekivad. Sinu tsiteeritud artiklil oli vahepealne tekst ka (mida sa targu ei tsiteeri), kus ta rääkis solvamisest, mitte peksmisest. Ta rääkis, et sõnadega tegi haiget, peksmisest ei olnud seal mingit juttu.
Siiski on seal artiklis juttu ka füüsilisest vägivallast.

Ka ajakirjanik küsib: Lennarti äkilisuse kohta liigub kuuldusi ja mõne lähedal seisnud isiku sõnul on avalik saladus ka see, et ta ei pidanud paljuks naist lüüa.
Ei ole. Täpsemalt on seal öeldud nii:
Lennarti äkilisuse kohta liigub kuuldusi ja mõne lähedal seisnud isiku sõnul on avalik saladus ka see, et ta ei pidanud paljuks naist lüüa. On ainult kaks naist, kes saavad selle kuulduse ümber lükata. Esimene neist olete teie…
Ma ei taha seda öelda. Ütlen vaid, et laseme neid kuulujutte edasi rääkida.

Kas Lennart käitus teiega halvasti?
Ei, mitte iialgi tahtlikult. Mitte ühtegi näidet ei too ma teile.

Tegi ta teile haiget?
Ikka tegi, muidugi. Väga palju. Tal oli väga terav keel ja kui ta tahtis valusalt öelda, siis ta tegi seda nii, et talle jäigi õigus. Väga osav sõnakasutaja ka selles mõttes.
Ma olen liiga pehme iseloomuga ka. Kuid siis ei tahtnud ma enam olla allutatav ja andsin alla, sest tundsin, et muidu ei pea mu tervis enam üldse vastu.
Panen käe südamele ja ütlen: ta oli vägivaldne.
Ei ole öeldud, et ta oleks naist peksnud, kuigi ajakirjanik sellist muljet hirmsasti proovib jätta.
Huvitav, miks ta siis ei taha seda öelda ja laseb neid kuulujutte edasi rääkida? See ju ütleb täiesti selgelt, et ta püüab jääda delikaatseks ja mitte avalikkusega tõde jagada.

Kui minu mehe kohta esitataks selline küsimus, ja see ei oleks tõsi, siis ma täiesti kindlasti lükkaks selle kuulujutu ümber.

Kentsakas, et kopid siia teksti, mis üheselt vastab küsimusele, aga ei oska vastust õigesti tõlgendada.
Külaline

Guest kirjutas: 11 Juun 2025 20:19
Guest kirjutas: 11 Juun 2025 20:18
Külaline kirjutas: 11 Juun 2025 20:14Ei ole öeldud, et ta oleks naist peksnud, kuigi ajakirjanik sellist muljet hirmsasti proovib jätta.
Siin foorumis ju väidetakse, et vaimne vägivald on hullemgi veel kui kehaline.
Ei puutu asjasse, siin väideti, et ta oli naisepeksja.
Ja sinul on kindlalt teada, et ta ei löönud naist (naisi)?

Mäletatavasti oli ka Hellel üks probleem. Ja selline probleem tekib naisterahvastel tavaliselt pärast suuri hingelisi üleelamisi.
Külaline

Huvitav, miks ta siis ei taha seda öelda ja laseb neid kuulujutte edasi rääkida? See ju ütleb täiesti selgelt, et ta püüab jääda delikaatseks ja mitte avalikkusega tõde jagada.

Kui minu mehe kohta esitataks selline küsimus, ja see ei oleks tõsi, siis ma täiesti kindlasti lükkaks selle kuulujutu ümber.

Kentsakas, et kopid siia teksti, mis üheselt vastab küsimusele, aga ei oska vastust õigesti tõlgendada.
Ei vasta ju üheselt. Pigem soovib ajakirjanik siin hirmsasti õngitseda ja asi on keerutades kokku pandud. Et mõista võib nii ja naa. Mina ei väida, et Meri ei olnud naisepeksja, võib-olla oli, aga see artikkel ei ole mingi kindel tõend, nagu sina siin väidad. Tekst ei vasta üheselt küsimusele, see on sinu tõlgendus asjast, mis võib olla ka vale.
Külaline

pean ütlema, et Tuuli Roosma imponeerib väga! Intelligentne, andekas, kasvatanud toredad pojad, saab eksiga hästi läbi, teeb ägedaid saateid. Kena 50-aastane pealekauba.
Need totakad mudijad ja sisutühjad sisuloojad ei saa ligilähedalegi.
Külaline

Ott Tänak :D

Tuuli Roosmaga olen ka nõus. Nendest, kes elus on. Surnutest vast Tammsaare, Marie Under, Julius Kuperjanov ja muidugi Lembitu.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Juun 2025 00:39Huvitav, miks ta siis ei taha seda öelda ja laseb neid kuulujutte edasi rääkida? See ju ütleb täiesti selgelt, et ta püüab jääda delikaatseks ja mitte avalikkusega tõde jagada.
Kui nii tähtsa inimese kohta sellist asja üldse küsida julgeti, siis ilmselt see oli eliidi hulgas juba kõigile teada.
Külaline

Tänak on tubli jah, aga uudiseid temast on lihtsalt liiga palju.
Külaline

Tänak on tõesti tubli, aga sümpaatne väga ei ole. Mulle meeldib jälle tema suur sponsor, Oleg Gross :D
Külaline

Matz Topkin. Täiesti imetlusväärne.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Juun 2025 14:36 Matz Topkin. Täiesti imetlusväärne.
Kes see on?
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Juun 2025 14:34 Tänak on tõesti tubli, aga sümpaatne väga ei ole. Mulle meeldib jälle tema suur sponsor, Oleg Gross :D
Mille poolest ta siis erilisem on kui Tänak? Ok, on tubli ärimees, aga veel?
Külaline

Guest kirjutas: 12 Juun 2025 14:34 Tänak on tõesti tubli, aga sümpaatne väga ei ole. Mulle meeldib jälle tema suur sponsor, Oleg Gross :D
Huvitav maitse. Samas keskmise eesti naise puhul ei imesta.
Külaline

Guest kirjutas: 13 Juun 2025 09:25
Külaline kirjutas: 12 Juun 2025 14:34 Tänak on tõesti tubli, aga sümpaatne väga ei ole. Mulle meeldib jälle tema suur sponsor, Oleg Gross :D
Kas peab tõesti küsima? Ta on ju rikas.
Külaline

Guest kirjutas: 13 Juun 2025 10:41
Guest kirjutas: 13 Juun 2025 09:25
Kas peab tõesti küsima? Ta on ju rikas.
https://www.aripaev.ee/uudised/2023/01/ ... ratu-summa

https://elu24.postimees.ee/8116825/mill ... u-arimeest
Külaline

Guest kirjutas: 12 Juun 2025 11:23
Külaline kirjutas: 12 Juun 2025 00:39Huvitav, miks ta siis ei taha seda öelda ja laseb neid kuulujutte edasi rääkida? See ju ütleb täiesti selgelt, et ta püüab jääda delikaatseks ja mitte avalikkusega tõde jagada.
Kui nii tähtsa inimese kohta sellist asja üldse küsida julgeti, siis ilmselt see oli eliidi hulgas juba kõigile teada.
Arvan sama, et kui nii auväärse tegelase puhul julgeti küsida, siis seal taga pidi olema midagi enamat kui lihtsalt kuulujutt.

Mina olen seda füüsilise vägivaldsuse asja kuulnud juba ammu enne artikli ilmumist. Ja noh, artiklist selgub, et vaimselt vägivaldne oli ta nagunii.

Ülivastik, et selliseid inimesi imetletakse.
Külaline

Meri oligi jõhker. Mäletan kuidas Meri Pärnu metanoolitragöödia ohvreid halvustas.
Oli lapsi, kes jäid mõlemast vanemast ilma ja kõik ohvrid ei olnud üldse alkohoolikud, mitte et needki peaks enneaegselt surema.
https://aastaraamat.prokuratuur.ee/prok ... dia-parnus
Külaline

Guest kirjutas: 13 Juun 2025 12:25 Meri oligi jõhker. Mäletan kuidas Meri Pärnu metanoolitragöödia ohvreid halvustas.
Oli lapsi, kes jäid mõlemast vanemast ilma ja kõik ohvrid ei olnud üldse alkohoolikud, mitte et needki peaks enneaegselt surema.
https://aastaraamat.prokuratuur.ee/prok ... dia-parnus
Jep. https://www.delfi.ee/artikkel/2092607/l ... id-rumalad
Liblikas
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Liblikas »

Neid ikka on. Ma mõtlen, et kõige rohkem meeldib mulle Turovski. Tagasihoidlik, aga väga tark mees: mitte keegi ei oska loomadest nii huvitavalt rääkida.
Külaline

Guest kirjutas: 13 Juun 2025 12:08
Guest kirjutas: 12 Juun 2025 11:23
Arvan sama, et kui nii auväärse tegelase puhul julgeti küsida, siis seal taga pidi olema midagi enamat kui lihtsalt kuulujutt.

Mina olen seda füüsilise vägivaldsuse asja kuulnud juba ammu enne artikli ilmumist. Ja noh, artiklist selgub, et vaimselt vägivaldne oli ta nagunii.

Ülivastik, et selliseid inimesi imetletakse.
Üldiselt kuulujutud kuskilt täiesti tühja koha pealt ei teki. Näiteks Arnold Rüütlit või Alar Karist ei kahtlusta keegi vägivaldsuses.
Külaline

Mulle meeldib Ivo Linna. Just paar päeva tagasi oli mingi portreesaade temast. Temast kohe õhkub sümpaatsust ja heatahtlikkust. Ja need inimesed, kes teda teavad, ütlevad, et ta on päriselt ka päikseline inimene.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: kaegu, Mortal ja 5 külalist