Nojah. Tualettide ustel on ka kolmnurk kas ühtpidi või teistpidi. Mis ma õelda tahan on see, et võrdsus ei tähenda elementaarsete kommete puudumist, eristus siis vastavalt kolmnurga asendile.Guest kirjutas: ↑12 Juun 2025 02:50Sõltub ju mehest! Mõni tahab näha ennast rüütlina, mõni võrdse partnerina. Lihte on faux pa teha ku´i "rüütli" ees oma sisemist Jeanne d'Arci demonstreerid, või võrdsust eeldava tegelase ees nõuad uste avamist ja välja tegemist.Guest kirjutas: ↑07 Juun 2025 11:00 Mida teie arvate
Kas naist, kes enda eest ise maksab kohtingutel, saab kuidagimoodi väärtustada?
Kas meest, kes enda eest maksta lubab kohtingutel, saab väärtustada?
Näiteks, kui sõidetakse välja, käiakse üritusel, ööbitakse hotellis - naine maksab sõidukulu, oma üritusepileti, oma toitude, oma osa hotellis - kas see saab üldse olla romantiline?
Olen naine ja mina näen end seiklushimulise, rõõmsameelse ja naiseliku kaaslasena. Mehelt ootan mehisust ja proaktiivsust. Kas see on romantikaks piisav balanss? Või tõmban ma väärtustes midagi alla?
Naise väärtustamine
-
Külaline
-
Külaline
Lugesin just üht kirjatükki netist, kus mees otsib naist (neiut, tüdrukut, kõik olid tal seal segamisi) ja selleks soovib siis käia kodust kodusse, tema oma maitse järgi valitud vein näpus, naise poolt peaks siis tulema õhtusöök, vaadatakse Netflixi (naise poolt tasustatuna, mehe poolt žanrivalik) ja seda nimetab ta tutvumiseks. Päris hea enesetutvustus igatahes. Kusjuures sellest, mida ta soovib, pole sõnakestki juttu, ometi iga lause selles tekstis räägib ainult sellest. Nii, ja milline on mehe osa siin? 
-
Külaline
Päris kaval. Aga ma arvan, et enamik naisi siiski ei kutsuks täiesti võõrast inimest oma elamisse. Politseigi hoiatab selliste asjade eest. See inimene võib olla heal juhul varas, halvemal juhul vägivaldne. Sellele viitab ka ebakonkreetne jutt: kõik sobib.Guest kirjutas: ↑12 Juun 2025 13:37 Lugesin just üht kirjatükki netist, kus mees otsib naist (neiut, tüdrukut, kõik olid tal seal segamisi) ja selleks soovib siis käia kodust kodusse, tema oma maitse järgi valitud vein näpus, naise poolt peaks siis tulema õhtusöök, vaadatakse Netflixi (naise poolt tasustatuna, mehe poolt žanrivalik) ja seda nimetab ta tutvumiseks. Päris hea enesetutvustus igatahes. Kusjuures sellest, mida ta soovib, pole sõnakestki juttu, ometi iga lause selles tekstis räägib ainult sellest. Nii, ja milline on mehe osa siin?![]()
Probleem on aga ka neis naistes, kes selle asemel, et selle tegelase jutust lihtsalt üle libiseda, hakkavad selle üle juurdlema, seda tsitseerima, jne. Milleks?
-
Külaline
Mina lähen esimesel korral restorani. Seal näeb kohe ära, kuidas mees käitub, kuidas sööb, mida räägib, mida tellib ja kuidas maksab.
-
Külaline
Ja tulevikus, kui hakkab mingi suhte moodi asi tekkima, peaks kahekesi reisile minema. See on ka üks koht, kus inimese päris olemus välja tuleb.Külaline kirjutas: ↑12 Juun 2025 18:41 Mina lähen esimesel korral restorani. Seal näeb kohe ära, kuidas mees käitub, kuidas sööb, mida räägib, mida tellib ja kuidas maksab.
-
Külaline
Kuidas maksma peaks sinuarust? Mida seal vaadata?Külaline kirjutas: ↑12 Juun 2025 18:41 Mina lähen esimesel korral restorani. Seal näeb kohe ära kuidas mees ….. maksab.
Kus on teema meeste väärtustamise osas? Kus on sooline võrdõiguslikkus?
-
Külaline
Tee, keegi keelab?
-
Külaline
Loomulikult mees maksab.
Miks peaks keelama ja kes keelamisest rääkis?
-
Külaline
Küsimus polnud kas mees maksab vaid kuidas maksma peaks siis mida vaadata.
Et kas sulas, kaardiga, jätab jotsi?
Aga jah loomulikult mees maksab ja naine peseb nõusid muster on siin.
-
Külaline
Kuidas maksab tähendabki, et kas saeb arve pooleks või maksab ise elementaarselt ära. Jots pole oluline, sula või kaart ka mitte.Guest kirjutas: ↑13 Juun 2025 10:40Küsimus polnud kas mees maksab vaid kuidas maksma peaks siis mida vaadata.
Nõusid peseb masin. Kui masinasse ei pane, peseb mees oma kasutatud nõud, elementaarne.
-
Külaline
Kuidas see ideaalne, tasakaalus muster välja näeb? Kirjelda oma mõlemat poolt (mees ja naine) väärtustavat mustrit. Selles see teema küsimus ongi ju.Guest kirjutas: ↑13 Juun 2025 10:40Küsimus polnud kas mees maksab vaid kuidas maksma peaks siis mida vaadata.
-
Külaline
Kui mees maksab restoranis ise ja järab heldelt jootraha, siis sellise mehega tasub ehk suhet edasi arendada? Või mis teie arvate.Külaline kirjutas: ↑13 Juun 2025 10:40Küsimus polnud kas mees maksab vaid kuidas maksma peaks siis mida vaadata.
-
Külaline
Ma mehena maksaks restoranis ise. Jotsi normaalsuse piires ka võib.Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2025 11:06Kui mees maksab restoranis ise ja järab heldelt jootraha, siis sellise mehega tasub ehk suhet edasi arendada? Või mis teie arvate.Külaline kirjutas: ↑13 Juun 2025 10:40Küsimus polnud kas mees maksab vaid kuidas maksma peaks siis mida vaadata.
Aga kui keegi jätab heldelt jotsi, siis minu jaoks ta üritab olla keegi kes ta pole. Pakub üle.
-
Külaline
Naise poolt on pind, söök, atmosfäär, Netflix, koristus mehe pudeli veini vastu, mille maitse-eelistus ei pruugi ka sobituda. Nagu aru saada, mehel ei ole sama vastu pakkuda.Guest kirjutas: ↑16 Juun 2025 11:04Postitus on kustutatudGuest kirjutas: ↑12 Juun 2025 13:37 Lugesin just üht kirjatükki netist, kus mees otsib naist (neiut, tüdrukut, kõik olid tal seal segamisi) ja selleks soovib siis käia kodust kodusse, tema oma maitse järgi valitud vein näpus, naise poolt peaks siis tulema õhtusöök, vaadatakse Netflixi (naise poolt tasustatuna, mehe poolt žanrivalik) ja seda nimetab ta tutvumiseks. Päris hea enesetutvustus igatahes. Kusjuures sellest, mida ta soovib, pole sõnakestki juttu, ometi iga lause selles tekstis räägib ainult sellest. Nii, ja milline on mehe osa siin?![]()
-
Külaline
Sellised vaokündjad lürpigu ise oma veini ja löögu pihku.Guest kirjutas: ↑16 Juun 2025 11:04Postitus on kustutatudGuest kirjutas: ↑12 Juun 2025 13:37 Lugesin just üht kirjatükki netist, kus mees otsib naist (neiut, tüdrukut, kõik olid tal seal segamisi) ja selleks soovib siis käia kodust kodusse, tema oma maitse järgi valitud vein näpus, naise poolt peaks siis tulema õhtusöök, vaadatakse Netflixi (naise poolt tasustatuna, mehe poolt žanrivalik) ja seda nimetab ta tutvumiseks. Päris hea enesetutvustus igatahes. Kusjuures sellest, mida ta soovib, pole sõnakestki juttu, ometi iga lause selles tekstis räägib ainult sellest. Nii, ja milline on mehe osa siin?![]()
-
Külaline
Kui rõve suuvärk!Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2025 11:04Postitus on kustutatudGuest kirjutas: ↑12 Juun 2025 13:37 Lugesin just üht kirjatükki netist, kus mees otsib naist (neiut, tüdrukut, kõik olid tal seal segamisi) ja selleks soovib siis käia kodust kodusse, tema oma maitse järgi valitud vein näpus, naise poolt peaks siis tulema õhtusöök, vaadatakse Netflixi (naise poolt tasustatuna, mehe poolt žanrivalik) ja seda nimetab ta tutvumiseks. Päris hea enesetutvustus igatahes. Kusjuures sellest, mida ta soovib, pole sõnakestki juttu, ometi iga lause selles tekstis räägib ainult sellest. Nii, ja milline on mehe osa siin?![]()
-
Külaline
Jah. Mingit ülalpeetavat mees küll ei soovi. Mehel peab raha olema.Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2025 11:06Kui mees maksab restoranis ise ja järab heldelt jootraha, siis sellise mehega tasub ehk suhet edasi arendada? Või mis teie arvate.Külaline kirjutas: ↑13 Juun 2025 10:40Küsimus polnud kas mees maksab vaid kuidas maksma peaks siis mida vaadata.
No sellised asjad pole mingi väärtustamine, vaid lihtsalt raha- kes kellele teeneid ostab ja kes siis selle eest "võlgu" on teadagi mida. Kui naine teeb ettepaneku enda eest maksta, tähendab see seda, et ta ei taha suht võõra inimese ees võlglane olla, mida siis mingil hetkel võib nina peale visata või sisse nõudma hakata.Guest kirjutas: ↑07 Juun 2025 11:00 Mida teie arvate
Kas naist, kes enda eest ise maksab kohtingutel, saab kuidagimoodi väärtustada?
Kas meest, kes enda eest maksta lubab kohtingutel, saab väärtustada?
Aga täiesti norm on, et kui on kaks teenivat täiskasvanut, ei ela üks teise kulul pidevalt. Et vältida igakordset kemplemist, siis võib naine lasta mehel maksta osad kohtumised, aga nt oma kodulinna külla kutsudes ostab ise piletid ja viib sööma mehe hoopis.
VÄÄRTUSTAMINE hakkab ikka sealt edasi, ma mõtlesin, et teema on sul hoopis muust kui lihtlabane kes kelle(le) ostab.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline