Mis tänapäeva noorte stiiliga juhtunud on?
-
Külaline
Lõpetamine on küll selline sündmus, kus lõpetaja peaks saama sellise riietuse, mis talle meeldib ning millega ta rahul on. See on ikkagi tema päev ja seda tuleb vääriliselt tähistada.
-
Külaline
Nähtud küllaltneid riietusi, millega lõpetaja rahul on ja mis talle meeldivad. Lõhik sabani ja dekoltee nabani, jube väärikas tähistamine tõesti, eriti 9. klassi juntsudel.Guest kirjutas: ↑28 Mai 2025 19:09 Lõpetamine on küll selline sündmus, kus lõpetaja peaks saama sellise riietuse, mis talle meeldib ning millega ta rahul on. See on ikkagi tema päev ja seda tuleb vääriliselt tähistada.
-
Külaline
Kas see on viimase aja trend, et noortel neidudel on dressipüksid nii all ja lõdvalt puusade ümber, et nagu kohe-kohe kukuksid päriselt alla ära? Kuidagi sageli linnapildis näha. Jaanipäeval nägin ka noort teenindajat ühe leti taga, kellel olidki dressid nii madalal, et aluspükste värvel oli 360 kraadi näha, koos firmanimega.
-
Külaline
Hästi sheff mu meelest, seksikas ja lohakas.Külaline kirjutas: ↑07 Juul 2025 09:57 Kas see on viimase aja trend, et noortel neidudel on dressipüksid nii all ja lõdvalt puusade ümber, et nagu kohe-kohe kukuksid päriselt alla ära? Kuidagi sageli linnapildis näha. Jaanipäeval nägin ka noort teenindajat ühe leti taga, kellel olidki dressid nii madalal, et aluspükste värvel oli 360 kraadi näha, koos firmanimega.
-
Külaline
Kunagi olid moes väga madala vöökohaga püksid, nii et kui kükitasid, olid stringid ja pool paljast tagumikku näha. Siis oli ka very sexy selline asi.Guest kirjutas: ↑07 Juul 2025 15:31Hästi sheff mu meelest, seksikas ja lohakas.Külaline kirjutas: ↑07 Juul 2025 09:57 Kas see on viimase aja trend, et noortel neidudel on dressipüksid nii all ja lõdvalt puusade ümber, et nagu kohe-kohe kukuksid päriselt alla ära? Kuidagi sageli linnapildis näha. Jaanipäeval nägin ka noort teenindajat ühe leti taga, kellel olidki dressid nii madalal, et aluspükste värvel oli 360 kraadi näha, koos firmanimega.
-
Külaline
Jah, on tõesti seksikas. Isegi käisin, sa ei?Külaline kirjutas: ↑07 Juul 2025 15:41Kunagi olid moes väga madala vöökohaga püksid, nii et kui kükitasid, olid stringid ja pool paljast tagumikku näha. Siis oli ka very sexy selline asi.Guest kirjutas: ↑07 Juul 2025 15:31Hästi sheff mu meelest, seksikas ja lohakas.Külaline kirjutas: ↑07 Juul 2025 09:57 Kas see on viimase aja trend, et noortel neidudel on dressipüksid nii all ja lõdvalt puusade ümber, et nagu kohe-kohe kukuksid päriselt alla ära? Kuidagi sageli linnapildis näha. Jaanipäeval nägin ka noort teenindajat ühe leti taga, kellel olidki dressid nii madalal, et aluspükste värvel oli 360 kraadi näha, koos firmanimega.
-
Külaline
See oli minu kooli ajal ka moes. Isegi käisin nii. Õudne lausa meenutadagi, et puusakont pidi ikka alati väljas olema. Õnneka noorena olin kõhna ka.Külaline kirjutas: ↑07 Juul 2025 15:41Kunagi olid moes väga madala vöökohaga püksid, nii et kui kükitasid, olid stringid ja pool paljast tagumikku näha. Siis oli ka very sexy selline asi.Guest kirjutas: ↑07 Juul 2025 15:31Hästi sheff mu meelest, seksikas ja lohakas.Külaline kirjutas: ↑07 Juul 2025 09:57 Kas see on viimase aja trend, et noortel neidudel on dressipüksid nii all ja lõdvalt puusade ümber, et nagu kohe-kohe kukuksid päriselt alla ära? Kuidagi sageli linnapildis näha. Jaanipäeval nägin ka noort teenindajat ühe leti taga, kellel olidki dressid nii madalal, et aluspükste värvel oli 360 kraadi näha, koos firmanimega.
Oma tütrel ma küll nii ringi käia ei lubaks, et igasugu pervod ilastada saaks.
-
Külaline
Sa olid 7a tagasi alles koolijüts? Siis olid nad moes.Külaline kirjutas: ↑07 Juul 2025 16:06See oli minu kooli ajal ka moes. Isegi käisin nii. Õudne lausa meenutadagi, et puusakont pidi ikka alati väljas olema. Õnneka noorena olin kõhna ka.
Päris õudne, kui ema hakkab dikteerima, mida tohib ja mida ei tohi kanda. Kõik klassiõed saavad moekad olla ja siis on mingi vaene laps, kelle ema on peast nunn.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑07 Juul 2025 17:36Sa olid 7a tagasi alles koolijüts? Siis olid nad moes.Külaline kirjutas: ↑07 Juul 2025 16:06See oli minu kooli ajal ka moes. Isegi käisin nii. Õudne lausa meenutadagi, et puusakont pidi ikka alati väljas olema. Õnneka noorena olin kõhna ka.Külaline kirjutas: ↑07 Juul 2025 15:41
Kunagi olid moes väga madala vöökohaga püksid, nii et kui kükitasid, olid stringid ja pool paljast tagumikku näha. Siis oli ka very sexy selline asi.
Päris õudne, kui ema hakkab dikteerima, mida tohib ja mida ei tohi kanda. Kõik klassiõed saavad moekad olla ja siis on mingi vaene laps, kelle ema on peast nunn.
See oli moes juba varem, kui 7a tagasi. 15a tagasi juba vähemalt olid madala värvliga teksad väga moes.
-
Külaline
Mis asja sa ajad, see oli moes ikka väga palju kauem aega tagasi, mitte seitse aastat. Need laiad kotakad ise on juba aastaid moes.Sa olid 7a tagasi alles koolijüts? Siis olid nad moes.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑07 Juul 2025 22:41Mis asja sa ajad, see oli moes ikka väga palju kauem aega tagasi, mitte seitse aastat. Need laiad kotakad ise on juba aastaid moes.Sa olid 7a tagasi alles koolijüts? Siis olid nad moes.
https://naine.postimees.ee/6442935/kas- ... alle-moodi
-
Külaline
No leidsid ühe artikli, mis imestab, et kas tulevad jälle moodi, mida see tõestab? Kõrgaeg oli ikka palju-palju varem, kui see massides oli.Guest kirjutas: ↑07 Juul 2025 23:21Külaline kirjutas: ↑07 Juul 2025 22:41Mis asja sa ajad, see oli moes ikka väga palju kauem aega tagasi, mitte seitse aastat. Need laiad kotakad ise on juba aastaid moes.Sa olid 7a tagasi alles koolijüts? Siis olid nad moes.
-
Külaline
Ma kandsin veel 7 aaastat tagasi neid. Mingeid minevikuaegu ei mäleta.Külaline kirjutas: ↑07 Juul 2025 23:26No leidsid ühe artikli, mis imestab, et kas tulevad jälle moodi, mida see tõestab? Kõrgaeg oli ikka palju-palju varem, kui see massides oli.Guest kirjutas: ↑07 Juul 2025 23:21Külaline kirjutas: ↑07 Juul 2025 22:41
Mis asja sa ajad, see oli moes ikka väga palju kauem aega tagasi, mitte seitse aastat. Need laiad kotakad ise on juba aastaid moes.
-
Külaline
No vot, siis enam tegelikult ei olnud moes. Aga eks maakad kannavadki 10 aastat vanu asju ja arvavad, et on kõvad tegijad.
-
Külaline
Olid moes 2018. Sa oled juba nii vana, et ei tea moest midagi. Paras maakas.Külaline kirjutas: ↑08 Juul 2025 09:58No vot, siis enam tegelikult ei olnud moes. Aga eks maakad kannavadki 10 aastat vanu asju ja arvavad, et on kõvad tegijad.
-
Külaline
Chanel jt disainerid ütlevad, et on moes ja mingi Arutle-tohlakas peab neid disainereid maakateksKülaline kirjutas: ↑08 Juul 2025 09:58No vot, siis enam tegelikult ei olnud moes. Aga eks maakad kannavadki 10 aastat vanu asju ja arvavad, et on kõvad tegijad.
-
Külaline
Et sa ühe artikli leidsid, ei tähenda, et see siis moes oli. Ja loe tähelepanelikult, et kas jälle tagasi, kas tõesti? Et kuskil moelaval midagi korraks oli, ei tähenda, et see siis tagasi tuli. Ja ma ei usu, et see, kuidas rahvas seda kandis, et tagumik paljas ja stringid välkumas, küll mingi kõrgmood oli. Chanel, sa oled ikka paras naljanumber küll.Guest kirjutas: ↑08 Juul 2025 12:03Chanel jt disainerid ütlevad, et on moes ja mingi Arutle-tohlakas peab neid disainereid maakateks![]()
-
Külaline
Sa vist ise ka väheke tisainer?Guest kirjutas: ↑08 Juul 2025 12:03Chanel jt disainerid ütlevad, et on moes ja mingi Arutle-tohlakas peab neid disainereid maakateks![]()
-
Külaline
2021 https://mood.geenius.ee/sisuturundus/pu ... -millised/Külaline kirjutas: ↑08 Juul 2025 12:50Et sa ühe artikli leidsid, ei tähenda, et see siis moes oli. Ja loe tähelepanelikult, et kas jälle tagasi, kas tõesti? Et kuskil moelaval midagi korraks oli, ei tähenda, et see siis tagasi tuli. Ja ma ei usu, et see, kuidas rahvas seda kandis, et tagumik paljas ja stringid välkumas, küll mingi kõrgmood oli. Chanel, sa oled ikka paras naljanumber küll.
2020 stringid peavad paistma https://textile-et.techinfus.com/belyo/ ... shhaetsya/
Kao oma maapakku tagasi.
-
Külaline
Ei kanna ka praegused noored ainult musta, vaata ringi!Guest kirjutas: ↑11 Mai 2025 23:00Ei ole need mingid 80ndad! Olin siis ise teismeline. Me kandsime värve. Depressioon ei olnud moes ja tüdrukud ei käinud pea õlgade vahel ega lohistanud jalgu järel.Guest kirjutas: ↑11 Mai 2025 17:4580ndad ju, ei midagi uut! Ja no sada korda etem, kui oli see vahepealne skinny jeans periood. Skinnyd meeste jalas nägid ikka väga nõmedad välja. Teine eemaletõukav stiil mõnda aega tagasi oli see kukekad püksid meestel, kui kinga ja püksisääre vahelt paistis välja mitmekümne sentimeetri jagu paljas karvast säärt.Guest kirjutas: ↑29 Apr 2025 21:58 Mis stiil see selline on üldse? Kõikiidel noortel mingid kotakad riided...
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist