Milliseid influencereid Te jälgite?

käsitöö, kunst, raamatud jm
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 09 Juun 2025 15:44 Vastumeelsust tekitab sellega, et tema viimaste aegade tegevused ei ole ok.
Et ta pedofiile paljastab? Minu arust on see vaid teretulnud!
Külaline

Guest kirjutas: 09 Juun 2025 19:58
Sipsik87 kirjutas: 09 Juun 2025 18:10 No need auhinnad peegeldavad inimese populaarsust. Mida populaarsem oma valdkonnas oled, seda lihtsam on sul äri teha. Ma ütleks, et materiaalses mõttes on need isegi olulisemad kui presidendilt saadud teenetemärgid. Ja Malluka puhul on seda ka selgelt näha, kui võtta arvesse, mis mahus tema raamatuid ostetakse või kuidas GO3 tellib ta sarjale järje. Järelikult on nõudlust, mida iga meelelahutustegelane või inimene ei saavuta naljalt.
See näitab vaid seda, et me elame pealiskaudsuse ajastul, regressioonis, rääkides inimkonna intelligentsuse arengust. See muidugi ei tähenda, et kõik sellist jura fännavad, aga neid muidugi on ja nad täidavad saale, et kuulujutte ja viimast klatshi kuulda. Las nad olla. Nad ei oskagi muud tahta.

Kusagil mujal saalis vaid muiatakse nende "auhindade" üle ja tehakse klounide üle nalja.
Võib-olla inimesed vajavadki raskel ajal kerget ja pealiskaudset meelelahutust. Sellist, mis ei ole ülearu tõsine, millele kaasamõtlemine ei vaja erilist pingutust. Ja noh, klatši on inimesed igal ajastul armastanud.
Külaline

Guest kirjutas: 09 Juun 2025 18:17
Sipsik87 kirjutas: 09 Juun 2025 18:10
Guest kirjutas: 09 Juun 2025 16:50
Mis kaal nendel kluoniauhindadel on? Mitte mingisugune. Sa räägid, nagu need oleks presidendilt saadud autasudega võrdsel pulgal. :D
No need auhinnad peegeldavad inimese populaarsust. Mida populaarsem oma valdkonnas oled, seda lihtsam on sul äri teha. Ma ütleks, et materiaalses mõttes on need isegi olulisemad kui presidendilt saadud teenetemärgid. Ja Malluka puhul on seda ka selgelt näha, kui võtta arvesse, mis mahus tema raamatuid ostetakse või kuidas GO3 tellib ta sarjale järje. Järelikult on nõudlust, mida iga meelelahutustegelane või inimene ei saavuta naljalt.
Pluss veel lisaks saalitäite viisi vestlusõhtuid välja müüa.
Kirutakse jaa teda palju aga samas oskab ta ülimalt tulusalt oma populaarsust rahaks teha. Müta maha selle eest.

Ega mulle ta kõigis asjades meelepärane ei ole. Aga ma ei lähe teda sõimama ja inetute sõnadega nimetama. Ma usun, et osad on lihtsalt natuke kadedad, kes pahasti ütlevad. Ma olen ka kade, et nii hästi suudab teenida. Aga no mind on ikka kasvatatud nii, et teisele halvasti öelda on inetu.
Mina arvan, et need eriti halvasti ütlejad, ei ole mitte natukene kadedad, vaid väga kadedad. Mis jama see siis on, et inimene näiliselt ei tee midagi - lõksutab vaid lõugu ja lükkab sellist raha kokku... Tundub väga lihtsalt saadud suur raha. Ja noh, väga paljusid ajab selline asi vihaseks.
Külaline

Guest kirjutas: 09 Juun 2025 22:59
Guest kirjutas: 09 Juun 2025 15:44 Vastumeelsust tekitab sellega, et tema viimaste aegade tegevused ei ole ok.
Minu arust ongi need ainukesed normaalsed teod, mis ta teinud on. Midagi kasu ka temast.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Juun 2025 23:05
Mina arvan, et need eriti halvasti ütlejad, ei ole mitte natukene kadedad, vaid väga kadedad. Mis jama see siis on, et inimene näiliselt ei tee midagi - lõksutab vaid lõugu ja lükkab sellist raha kokku... Tundub väga lihtsalt saadud suur raha. Ja noh, väga paljusid ajab selline asi vihaseks.
See on nii naljakas, et iga kord, kui keegi seda tegelast negatiivselt mainib, siis kohe tuleb fännikoorilt vastus, et te olete kadedad. Mille peale siin reaalselt kade olla? Negatiivse kuulsuse peale?

Kui hakata vaatama, milliste "uudistega" see inimene meedias on figuteerinud, siis minu jaoks on ülekaalus negatiivsed teemad. See, et inimene on klatši ja kõmu abil mõningast mammonat kokku lükanud, ei oma minu silmis eriti tähtsust. See näitab vaid, et blogi eest truult maksvad fännid on samasugused. Päeva lõpus on aga tähtis inimese maine. Ja see on pehmelt öeldes mitte just positiivne, kui sa aru saad, mida ma mõtlen.
Külaline

See on nii naljakas, et iga kord, kui keegi seda tegelast negatiivselt mainib, siis kohe tuleb fännikoorilt vastus, et te olete kadedad. Mille peale siin reaalselt kade olla? Negatiivse kuulsuse peale?

Kui hakata vaatama, milliste "uudistega" see inimene meedias on figuteerinud, siis minu jaoks on ülekaalus negatiivsed teemad. See, et inimene on klatši ja kõmu abil mõningast mammonat kokku lükanud, ei oma minu silmis eriti tähtsust. See näitab vaid, et blogi eest truult maksvad fännid on samasugused. Päeva lõpus on aga tähtis inimese maine. Ja see on pehmelt öeldes mitte just positiivne, kui sa aru saad, mida ma mõtlen.
Mis mulje sa sellise kommentaariga endast jätad, kas positiivse? Kõladki täpselt nagu kibestunud (kõik, kes sinu moodi ei arva, on järelikult fännid) ja kade inimene, aga ei taha seda endale miskipärast tunnistada. Eks iseendale ongi raske otsa vaadata. "Mõningase mammona" kokkuajamine on ilmselgelt pisendatult öeldud, mitte ükski blogija siin Eestis pole sellistesse kõrgustesse lennanud oma populaarsuse poolest ja sellega rikkust kogunud, sealjuures erilist pingutust tegemata ja olles lihtsalt tema ise.
Külaline

Guest kirjutas: 10 Juun 2025 11:21
Külaline kirjutas: 09 Juun 2025 23:05

Pole ta mainel häda midagi. Inimesed armastavad teda. Teenida 20 000 eurot kuus meeldiva töö eest on supertubli tulemus!
Külaline

Guest kirjutas: 10 Juun 2025 09:35
Minu arust ongi need ainukesed normaalsed teod, mis ta teinud on. Midagi kasu ka temast.
Minu arust on ta ka mingit heategevust teinud, vähemalt varasematel aastatel. Lisaks meenub mingi pääsukeste päästmise teema.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Juun 2025 23:52
Guest kirjutas: 10 Juun 2025 09:35

Minu arust on ta ka mingit heategevust teinud, vähemalt varasematel aastatel. Lisaks meenub mingi pääsukeste päästmise teema.
Mulle ka Mallukas just ei meeldi, aga seda, et ta ei aita vôi ei anneta, ei saa kunagi ütelda.
See sama sissemüüritud pääaukeste teema, kodututele kassidele kodu pakkumine ja palju rahalisi annetusi. Mallulas on plähmerdis ja kohati ropp ja labanegi, aga süda on tal õige koha peal.

Mis puudutab seda "mittemillestki" raha teenimist, siis ma ütleks, et makske kinni vôi tehke järgi. Avalikud rahalised sissetulekud on tal Krediidiinfos kôigile nähtavad ja müts maha selliste sissetulekute eest. Päris loll ta vist olla ei saa.
Külaline

Enne youtube videosid praeguse mehega ma ei osanud ka Mallukast midagi arvata ja kohe kindlasti ei hakkaks ma maksma, et tema või kelle iganes blogimisi lugeda. Aga ma pean ütlema, et oma perevideodega ta võitis minu südame.
Külaline

Pilt
Ostke auto ära!
Külaline

Pilt
Külaline

Minu meelest ka just nimelt on positiivne, et ta paljastab pedofiile. Ärge unustage, et ta võttis vabatahtlikult kõik negatiivse enda kanda, sest inimesed, kes talle neid asju pihivad, ei suuda ju ise sellist asja avalikult teha, elu lõpuni oleks märk küljes (oligi litsakas teismelisena vm)
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Juun 2025 18:14 Minu meelest ka just nimelt on positiivne, et ta paljastab pedofiile. Ärge unustage, et ta võttis vabatahtlikult kõik negatiivse enda kanda, sest inimesed, kes talle neid asju pihivad, ei suuda ju ise sellist asja avalikult teha, elu lõpuni oleks märk küljes (oligi litsakas teismelisena vm)
Pole vaja siin temast pühakut teha! 😀
Loomulikult võttis "kõik enda kanda", see on ju investeering tulevikku, ehk et iga skandaal toob juurde jälgijaid ja seega ka pappi.
Külaline

Guest kirjutas: 14 Juun 2025 23:15
Külaline kirjutas: 14 Juun 2025 18:14 Minu meelest ka just nimelt on positiivne, et ta paljastab pedofiile. Ärge unustage, et ta võttis vabatahtlikult kõik negatiivse enda kanda, sest inimesed, kes talle neid asju pihivad, ei suuda ju ise sellist asja avalikult teha, elu lõpuni oleks märk küljes (oligi litsakas teismelisena vm)
Loomulikult võttis "kõik enda kanda", see on ju investeering tulevikku, ehk et iga skandaal toob juurde jälgijaid ja seega ka pappi.
Kedagi ta küll pelgalt raha pärast ei aita, ta on seda teinud ka vähem populaarsena ja midagi teenimata. Mõnele kohe ei mahu siin pähe oma pimedas antipaatias, et inimesel on kogu aeg olnud süda õige koha peal ja ta on alati nõrgemaid aidanud, olgu need loomad või inimesed. Kulutanud nende pärast ka kohtus korralikult raha. Paljuga sa ise oled panustanud ja mida vabatahtliku tööna ära teinud kellegi teise heaks? Pakun, et sinusugused oskavad ainult foorumis prääksuda ja sooja õhku võngutada, kasu ühiskonnale null.
Külaline

Guest kirjutas: 14 Juun 2025 23:15
Ta võib meeldida või mitte meeldida, aga igal juhul on ta tark tüdruk, kes on inimesi, ja ka loomi/linde aidanud, ja on osanud need tegevused ühtlasi ka enda kasuks pöörata.

Olen nõus kellegagi, kes ütles, et süda on tal õige koha peal.

Meist siinsetel ei ole kellelgi sellist sissetulekut nagu temal. Ja imestan siiralt, et kõige ropumini sõimavad teda kommentaariumites pealtnäha täitsa korralikud vanaprouad Astad ja Lained, kes võiksid olla talle vanuse poolest vanaemad.
Külaline

Tuleb välja, et kogu eneseotsingute js eneseleidmise taustal lähevad marimellid ikkagi lahku. Mõneti on kahju, nad on küll väljastpoolt vaadates kummaline paar, kui tundusid omavahel kenasti sobivat.
Külaline

Miks kummaline paar?
Kas kirjutasid, et lähevad lahku? Viimane kord oli jutt, et kolivad lihtsalt eraldi, aga lahku ei lähe.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Juun 2025 09:32 Ja imestan siiralt, et kõige ropumini sõimavad teda kommentaariumites pealtnäha täitsa korralikud vanaprouad Astad ja Lained, kes võiksid olla talle vanuse poolest vanaemad.
Kas ta ise kasutab alati viisakat kõnepruuki?
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Juun 2025 17:16
Külaline kirjutas: 15 Juun 2025 09:32 Ja imestan siiralt, et kõige ropumini sõimavad teda kommentaariumites pealtnäha täitsa korralikud vanaprouad Astad ja Lained, kes võiksid olla talle vanuse poolest vanaemad.
Kas ta ise kasutab alati viisakat kõnepruuki?
Loomulikult mitte. Korduvalt on see ära mainitud.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist