Tänak pidi kehva iseloomuga olema. Miks teda imetleda?Guest kirjutas: ↑12 Juun 2025 11:08 Ott Tänak![]()
Tuuli Roosmaga olen ka nõus. Nendest, kes elus on. Surnutest vast Tammsaare, Marie Under, Julius Kuperjanov ja muidugi Lembitu.
Milline eestlane imponeerib teile kõige rohkem?
-
Külaline
Kaasaegsetest meeldib mulle ka Ivo Linna, unustasin ennem mainimast. Lurich imponeerib rohkem, aga Linna kohta saab öelda, meeldib.
-
Külaline
Sest Tänak teeb oma asja ehk rallit väga hästi.
Väga vähesed (kui üldse keegi) ajaloo suurkujudest, poliitikutest, riigimeestest, kunstnikest teadlastest on "hea iseloomuga" ja tänapäeva mõistes poliitkorrektsed. Meie kaasaeg suurkujusid ei sünnita, kuna kõik peavad olema ühtmoodi sileda lauaga löödud. Esile võib kerkida ainult siis, kui oled kergelt debiilne, soovitavalt naissoost (Greta T.), mittevalge või mõne seksuaalveidruse esindaja.
Siinses teemaski pälvivad imetlust ammu surnud isikud.
-
Külaline
Miks ei võiks imponeerida inimene, kes ühtaegu teeb oma asja väga hästi ja kes on ka iseloomult ja olemuselt sümpaatne? Nagu näiteks siin juba nimetatud Ivo Linna.Guest kirjutas: ↑13 Juun 2025 16:17Sest Tänak teeb oma asja ehk rallit väga hästi.
Väga vähesed (kui üldse keegi) ajaloo suurkujudest, poliitikutest, riigimeestest, kunstnikest teadlastest on "hea iseloomuga" ja tänapäeva mõistes poliitkorrektsed. Meie kaasaeg suurkujusid ei sünnita, kuna kõik peavad olema ühtmoodi sileda lauaga löödud. Esile võib kerkida ainult siis, kui oled kergelt debiilne, soovitavalt naissoost (Greta T.), mittevalge või mõne seksuaalveidruse esindaja.
Siinses teemaski pälvivad imetlust ammu surnud isikud.
imponeerivad Lennart Meri, Ülle Kaljuste, Kaja Kallas, Doris kareva.
-
Külaline
OK, kana! Ei imesta.
-
Külaline
Kallase imetlemisest ma aru ei saa. Midagi reaalselt ta ju öra teinud ei ole. Ainult vahutab ja käitub nagu sõjaõhutaja.
-
Külaline
Kallas on kuidagi ära kadunud. Upitati kõrgele, aga asja temast seal vist ei ole.
-
Külaline
Siin on räägitud kuulsustest, aga mina tooks eeskujuna esile oma ema.
Ta on mulle alati toeks olnud, mind aidanud nii sõnas kui teos, lisaks on ta mu lapsele suurepärane vanaema. Tema eluviis on tervislik, ta teeb iga päev trenni. Aitab teisi, ilma midagi vastu soovimata ja ta ei hädalda mitte kunagi. Olen oma emale niiväga tänulik, et ta mul olemas on.
Ta on mulle alati toeks olnud, mind aidanud nii sõnas kui teos, lisaks on ta mu lapsele suurepärane vanaema. Tema eluviis on tervislik, ta teeb iga päev trenni. Aitab teisi, ilma midagi vastu soovimata ja ta ei hädalda mitte kunagi. Olen oma emale niiväga tänulik, et ta mul olemas on.
-
Külaline
See on väga tore, et sa seda märkad, et su ema selline on. Tihtipeale märgatakse selliseid inimesi alles siis, kui neid enam ei ole ja võetakse nende abi ensesestmõistetavana ja kasutatakse ära. Meil oli tööl üks selline inimene pikki aastaid. Kunagi teda ei tunnustatud, aasta töötajaks valiti igasugu jutupaunikuid, kes ennast kiitsid ja kõvahäälselt igal pool silma paistsid. Kui see imeinimene ära läks, siis alles märgati, kui palju ta oli ära teinud, mis nüüd jäi kõik tegemata. Jälle ja jälle tuli välja, et oih, seda ei teegi keegi, seda oli teinud tema. Hakati siis neid ülesandeid teistele jagama, küll oli virinat, et ei jõua jne. Aga kui see üks inimene kõiki neid asju tegi, ei pandud seda isegi tähele, sest asjad ju sujusid.Guest kirjutas: ↑14 Juun 2025 23:21 Siin on räägitud kuulsustest, aga mina tooks eeskujuna esile oma ema.
-
Külaline
Ma olen sama täheldanud. Enne seda oli sama töö peal hispaanlane Josep Borell, teda näidati telekas nagu sagedamini. Nüüs ka suur sõda käimas Iraan ja Israel, aga kallas ei ole midagi veel selle kohta öelnud. Sorry kui see on off topicGuest kirjutas: ↑14 Juun 2025 22:29 Kallas on kuidagi ära kadunud. Upitati kõrgele, aga asja temast seal vist ei ole.
-
Külaline
Mina nägin mingit klippi, kus keegi Kallast sõimas, et ta ütles midagi väga valesti, Kallas vaatas kalanäoga vastu. Selliseid asju meie meedias vist ei kajastata, aga mingeid õnnestumisi väga ette tuua pole. Tema on huvitav inimene jah, keskpäraste võimetega nii kõrgele jõuda on ikka suur saavutus.Guest kirjutas: ↑16 Juun 2025 11:17Ma olen sama täheldanud. Enne seda oli sama töö peal hispaanlane Josep Borell, teda näidati telekas nagu sagedamini. Nüüs ka suur sõda käimas Iraan ja Israel, aga kallas ei ole midagi veel selle kohta öelnud. Sorry kui see on off topicGuest kirjutas: ↑14 Juun 2025 22:29 Kallas on kuidagi ära kadunud. Upitati kõrgele, aga asja temast seal vist ei ole.
-
Külaline
Praegu ongi keskpärasuste ajastu. Nimetatagu läänemaailmas kasvõi ükski poliitik, kel on mingi visioon ja kes on piisavalt tugev isiksus. No Trump muidugi möllab, mille peale Euroopa Tsirkumandria ahhetama kunkus.Guest kirjutas: ↑16 Juun 2025 11:35Mina nägin mingit klippi, kus keegi Kallast sõimas, et ta ütles midagi väga valesti, Kallas vaatas kalanäoga vastu. Selliseid asju meie meedias vist ei kajastata, aga mingeid õnnestumisi väga ette tuua pole. Tema on huvitav inimene jah, keskpäraste võimetega nii kõrgele jõuda on ikka suur saavutus.Guest kirjutas: ↑16 Juun 2025 11:17Ma olen sama täheldanud. Enne seda oli sama töö peal hispaanlane Josep Borell, teda näidati telekas nagu sagedamini. Nüüs ka suur sõda käimas Iraan ja Israel, aga kallas ei ole midagi veel selle kohta öelnud. Sorry kui see on off topicGuest kirjutas: ↑14 Juun 2025 22:29 Kallas on kuidagi ära kadunud. Upitati kõrgele, aga asja temast seal vist ei ole.
-
Külaline
Ursula von... näiteks.Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2025 14:03Nimetatagu läänemaailmas kasvõi ükski poliitik, kel on mingi visioon ja kes on piisavalt tugev isiksus.
-
Külaline
Paaridest on ühed pikaaegsed lemmikud Liina ja Indrek Sammul. Kui kuulsin ühte raadiosaadet, kus Indrek koos oma pojaga oli, siis muutusid nad veel sümpaatsemaks.
-
Külaline
Ursula von der Liar? Päriselt?
Selgrootumat tüüpi annab otsida.
-
Külaline
Ju saadi aru, milline viga see KK valimine nii tähtsale positsioonile oli.
Kunagi ta mulle meeldis. Tundsin talle kaasagi, kui J. Ligi tema kallal aasis ja kutsus teda nimega "ilusad suured silmad kinnise suu kohal", kuna koosolekutel tema suust suurt midagi ei tulnud. Nüüd ma ei teagi, ta ei imponeeri enam millegagi.
-
Külaline
Ammu juba ei tee hästi. Ega teda asjata Kraavi-Otiks kutsuta.
-
Külaline
Esimese kolme hulgas maailmas on muidugi ülikehv
-
Külaline
Kes kutsub Kraavi-Otiks? Sina? Esimest korda kuulen.Ammu juba ei tee hästi. Ega teda asjata Kraavi-Otiks kutsuta.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 5 külalist