Kas oled kassi- või koerainimene?
-
Külaline
Kas oled kassi- või koerainimene?
Mul on nii kass kui koer, aga olen ikkagi läbi ja lõhki kassiinimene. Koera rohkem enam ei võtaks, vähemalt tuppa mitte, nagu imik oleks 15 aastat kaelas. Kassid on mõnusalt iseseisvad ja saavad vajadusel päevi endaga üksi hakkama.
-
Kassiinimene
-
hingelt maakas
- Teerajaja
- Kontakt:
Ma olen nii kassi- kui koerainimene. Niikaua, kui elan, saab mul olema vähemalt 1 koer ja 1 kass.
-
Külaline
Kassid ja koer. Varasemalt olnud ka akvaariumid ja hamstrid. Koerast olin ammu unistanud, aga esialgne harjumine oli keeruline. Ta kõndis hoopis teistmoodi kui kassid, ta oli nagu nii väga teistsugune. Nüüd ei kujuta aga elu koerata ette ja kindlasti saavad ka edaspidi olema mõlemad liigid kodus. Tahaks ka papagoisid, aga no kui on kassid, siis see ei tundu eriti hea mõte. Akvaariumi mõtteid olen ka uuesti mõlgutanud, kuigi sellega oli ropult tööd. Õnneks on ka mees loomainimene ja lapsed samamoodi.
-
Juustup
Kindlalt kassiinimene. Mina ei jõua iga ilmaga 3x päevas koera situtamas käia või käppasid pesta. Nunnud on mõned küll, aga ma lihtsalt ei suuda ega taha nii elada. Kassid on lisaks ka hulga vaiksemad. Lemmikud on pärslased- rahulikud ja sõbralikud diivanikaunistused 
Koerainimene kassiga. Koera võtaks uuesti ehk pensionieas kui koliks maale. Kassi poleks ise võtnud, aga tuli ukse taha ja kõigil hakkas kahju. Omanikku ei leidnud, ja nii ta jäi. Käitub hästi ja tore on ka kui loomake kodus ja teinekord on seltsigi temast, aga eriline suhtleja ta ei ole, võrreldes koertega. Samas on kassiga tõesti elu lihtne - käib läbi oma kassiluugi õue-tuppa ja saab üksi ka nädala (või rohkem) hakkama (krõbinad tulevad automaatselt masinast).
-
Külaline
Varem pidasin ennast koerainimeseks, sest mul oli lapsepõlves kõige targem ja ägedam hundikoer. Nüüd on mul endal lapsed, kes aastaid lemmiklooma nurusid. Kuna elame korteris, siis võtsime kassi. Kass sai nii armsaks ja toredaks pereliikmeks, et võtsime teise veel
Nii et ma olen kassi- ja koerainimene, tegelkult üldse loomainimene.
-
Külaline
Kindlasti koerainimene, mul on eluaeg olnud koerad, kõige rohkem oli 3 korraga. Kõik tulid erinevatest kohtadest ja erineval ajal.
Kassile teen ikka pai, aga omale ei taha.
Kassile teen ikka pai, aga omale ei taha.
-
Külaliine
Ma ka "loomainimene" ehk meeldivad kõik loomad, aga eelistused on koera poole
ka koeraomanik. Kuigi jah, kass tahab vähen tegelemist, koer käib sabas ja vahib suhu kogu aeg.
-
augustikass
- Teerajaja
- Kontakt:
100% kassiinimene ja seda juba 50+ aastat - koerad meeldivad ka ... isegi väga, aga ma olen nende pidamiseks lihtsalt liiga laisk ja mugav 
-
Andy
Täiesti koerainimene. Ma olen aastakümnete jooksul selle "3x päevas iga ilmaga" jalutamisega nii ära harjunud, et see on minu elu osa. Ja jalutamise ajal räägin koeraga pikad jutud maha:) Kassil on ükskõik, kas ma räägin või olen vait, tema ajab ikka oma asju. Ainult siis tuleb mutt meelde, kui süüa tahab.
-
Külaline
Usu või mitte, aga mina räägin oma kassiga ja talle tohutult meeldib see. Rääkimise peale tuleb mulle sülle nurruma, sõtkuma, silmi pilgutama. Kui ma püsti olen, siis tahab mul üle õla vedeleda, mina muudkui räägin ja patsutan kassi ning tema naudib.Andy kirjutas: ↑03 Juun 2024 18:55 Täiesti koerainimene. Ma olen aastakümnete jooksul selle "3x päevas iga ilmaga" jalutamisega nii ära harjunud, et see on minu elu osa. Ja jalutamise ajal räägin koeraga pikad jutud maha:) Kassil on ükskõik, kas ma räägin või olen vait, tema ajab ikka oma asju. Ainult siis tuleb mutt meelde, kui süüa tahab.
Kindlalt koerainimene. Pole kunagi kassi olnud, kassiallergia on lisaks ka. Sõbrannal on kass - istud tema juures diivanil ja korraga lööb keegi asja eest teist tagant küüned jalga.. no ei ole tore. Ma ei tea, võibolla tabab kass ära, et mulle kassid eriti ei meeldi.
-
Külaline
Kuigi mul on ka kaks üliägedat kassi, siis hingelt olen ikka läbi ja lõhki koerainimene, alates lapsepõlvest on mul alati vähemalt üks koer kodus olnud. Kõige rohkem on olnud neli koera korraga. Mulle lihtsalt üliväga meeldivad koerad, nad on kuidagi nii siirad ja truud. Praegu, kui lapsed on juba täiskasvanud ja kodust peaaegu lahkunud, siis on koerad mulle tõesti nagu laste eest, igapäev nunnutame ja ajame pikad jutud maha 
Ma olen loomainimene, mu meelest on koerad, kassid, hobused, kilpkonnad, küülikud, papagoid, hamstrid, raagritsikad ja muud pudulojused samuti kõik üliägedad.
Aga kui keegi püssiähvardusel sunniks ühe loomaliigi valima, siis ikkagi koer, mulle väga just meeldib, et koer motiveerib aktiivsele eluviisile ja et teda saab enam-vähem probleemideta kaasa võtta paljudesle käikudele, kuhu kassiga tõenäoliselt asja poleks. Või no koer lihtsalt sobitub meie pere elustiiliga, me oleme suured matkajad ja kui koer ka kaasas, siis tundub metsas, matkarajal või rabas rühmamine kohe veel palju toredam ja mõttekam.
Aga kui keegi püssiähvardusel sunniks ühe loomaliigi valima, siis ikkagi koer, mulle väga just meeldib, et koer motiveerib aktiivsele eluviisile ja et teda saab enam-vähem probleemideta kaasa võtta paljudesle käikudele, kuhu kassiga tõenäoliselt asja poleks. Või no koer lihtsalt sobitub meie pere elustiiliga, me oleme suured matkajad ja kui koer ka kaasas, siis tundub metsas, matkarajal või rabas rühmamine kohe veel palju toredam ja mõttekam.
-
Mupsik
Meeldivad mõlemad. Aga tunnen ennast, ja tean, et koera jaoks ma olen liiga laisk. On kaks kassi. Tahtsin võtta koera aga olen õnnelik, et tegin ikkagi peaga otsuse, sest vaene koer, kes ikka tahab palju liikuda, oleks ka muidu minu juures õnnetu. Oma maja kunagi saan, siis vb vütan koera. Hetkel elan korteris ja see hommikune esimene jalutamine oleks õudusunenägu. Ma ei ole üldse hommikuinimene. Ja ka koer kannataks selle pärast. Oma majas saaks hommikul hoovi lasta ja päeva peale siis jalutused sättida.
-
Ohoo
Koerainimene! Koerad (välja arvatud üksikud tõud) on kõige armsamad olevused üldse. Kassid väga ei meeldi, tunduvad kurjad.
Ma ei tea, kas mulle on sellised imekoerad sattunud või on asi ikkagi harjutamises, aga meil ka keegi enne 10-11 hommikul koera õue ei lase ja ta ei näi selle üle sugugi kurvastavat. Eelmised koerad olid samasugused, võtsid pere elurütmi omaks. Õhtune viimane käik on kuskil 21 ajal enamasti. (Kutsikana muidugi pidi varem välja minema, aga tasapisi sai hommikut aina pikendatud ja umbes 1-aastaselt polnud enam mingit probleemi).Mupsik kirjutas: ↑06 Juun 2024 10:28 Meeldivad mõlemad. Aga tunnen ennast, ja tean, et koera jaoks ma olen liiga laisk. On kaks kassi. Tahtsin võtta koera aga olen õnnelik, et tegin ikkagi peaga otsuse, sest vaene koer, kes ikka tahab palju liikuda, oleks ka muidu minu juures õnnetu. Oma maja kunagi saan, siis vb vütan koera. Hetkel elan korteris ja see hommikune esimene jalutamine oleks õudusunenägu. Ma ei ole üldse hommikuinimene. Ja ka koer kannataks selle pärast. Oma majas saaks hommikul hoovi lasta ja päeva peale siis jalutused sättida.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 3 külalist