Kui saaksite, kas molutaksite?

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Meie emade ajal oli tõesti niisugune ellusuhtumine, et kogu aeg peab tegema midagi kasulikku, ei tohi niisama molutada. Vanasõnagi ütleb: ühte tundi tuluta ära iial kuluta!

Nüüd näikse pendel olema liikunud jällegi teise äärmusesse. Tundub, et päris kõvasti on kasvanud selliste inimeste hulk, kelle jaoks iga viimne kui liigutus on suur piin. Pead sada korda põhjendama, seletama ja paluma, et ta selle liigutuse ikka ära teeks. Nii koolis, tööl kui ka kodus. Poetakse lausa nahast välja, et ainult saaks selle liigutuse kellelegi teisele delegeerida, et jumala eest ainult mitte ise teha... Käib ainult kõva jutt suurest enesekehtestamisest ja oma piiride seadmisest ja õigusest olla n-ö mina ise. Muidu tore ja õige, kuid seejuures kipub sujuvalt ära ununema, et ennast kehtestama ei peaks teiste inimeste arvelt ja päris nii pole ka õige, et sellal kui sina muudkui molutad, teeb teine sellevõrra topelt tööd.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Juun 2025 07:55Nüüd näikse pendel olema liikunud jällegi teise äärmusesse. Tundub, et päris kõvasti on kasvanud selliste inimeste hulk, kelle jaoks iga viimne kui liigutus on suur piin. Pead sada korda põhjendama, seletama ja paluma, et ta selle liigutuse ikka ära teeks. Nii koolis, tööl kui ka kodus. Poetakse lausa nahast välja, et ainult saaks selle liigutuse kellelegi teisele delegeerida, et jumala eest ainult mitte ise teha... Käib ainult kõva jutt suurest enesekehtestamisest ja oma piiride seadmisest ja õigusest olla n-ö mina ise. Muidu tore ja õige, kuid seejuures kipub sujuvalt ära ununema, et ennast kehtestama ei peaks teiste inimeste arvelt ja päris nii pole ka õige, et sellal kui sina muudkui molutad, teeb teine sellevõrra topelt tööd.
Sa kõlad väsitavalt.
Külaline

Guest kirjutas: 17 Juun 2025 09:10
Külaline kirjutas: 17 Juun 2025 07:55Nüüd näikse pendel olema liikunud jällegi teise äärmusesse. Tundub, et päris kõvasti on kasvanud selliste inimeste hulk, kelle jaoks iga viimne kui liigutus on suur piin. Pead sada korda põhjendama, seletama ja paluma, et ta selle liigutuse ikka ära teeks. Nii koolis, tööl kui ka kodus. Poetakse lausa nahast välja, et ainult saaks selle liigutuse kellelegi teisele delegeerida, et jumala eest ainult mitte ise teha... Käib ainult kõva jutt suurest enesekehtestamisest ja oma piiride seadmisest ja õigusest olla n-ö mina ise. Muidu tore ja õige, kuid seejuures kipub sujuvalt ära ununema, et ennast kehtestama ei peaks teiste inimeste arvelt ja päris nii pole ka õige, et sellal kui sina muudkui molutad, teeb teine sellevõrra topelt tööd.
Sa kõlad väsitavalt.
See on seesama, kes psühholooge vihkab. Kõik teevad talle liiga, seda, et ise maniakaalse jutuga on, ta ei tunnista.
Külaline

kana kirjutas: 16 Juun 2025 22:13 mulle üldiselt molutada meeldib. aga see tähendab minu jaoks peale voodis raamatu legemise ka metsas kolamist ja loomade pildistamist, aias kaevamist ja joonistamist. lisaks kodu ja maakodu kõpitsemist, laste- ja lastelastega hängimist, reisimist. no kõike peale palgatöö.
Ah, mis sa keksid siin. Pigem võta vabal ajal paar emotsionaalse intelligentsuse ja "ruumi lugemise" koolitust. Sa ilmselgelt vajad seda. Jube tüütud on sellised tegelased - ise vanaema, aga jutt nagu kekutaval teismelisel.
Külaline

Sa kõlad väsitavalt.
Juhmide jaoks ongi igasugune mõttetegevus väsitav.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Juun 2025 10:56
kana kirjutas: 16 Juun 2025 22:13 mulle üldiselt molutada meeldib. aga see tähendab minu jaoks peale voodis raamatu legemise ka metsas kolamist ja loomade pildistamist, aias kaevamist ja joonistamist. lisaks kodu ja maakodu kõpitsemist, laste- ja lastelastega hängimist, reisimist. no kõike peale palgatöö.
Ah, mis sa keksid siin. Pigem võta vabal ajal paar emotsionaalse intelligentsuse ja "ruumi lugemise" koolitust. Sa ilmselgelt vajad seda. Jube tüütud on sellised tegelased - ise vanaema, aga jutt nagu kekutaval teismelisel.
Mõtlesid mingi väljendi välja ja muudkui topid seda igale poole? Kõva ruumilugeja :lol:
Külaline

Saaksin aga ei moluta. Mulle meeldib elada nii, et on elatud. Ei taha kunagi vanaduspõlves meenutada, et vot küll sai scrollitud kuskil telefonis diivanil keras.
Külaline

Nagu siit teemast viewtopic.php?t=2470 näha, ei tahaks paljud molutada, vaid neile meeldib tööd rabada ja isikliku elu elamise asemel elu tööl raisata. Arusaamatu.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Juun 2025 13:03 Nagu siit teemast viewtopic.php?t=2470 näha, ei tahaks paljud molutada, vaid neile meeldib tööd rabada ja isikliku elu elamise asemel elu tööl raisata. Arusaamatu.
Tööd ei pea rabama. Töö tegemine pole elu raiskamine. Arusaamatu laiskvorst.
Külaline

Guest kirjutas: 16 Juun 2025 19:41
Külaline kirjutas: 16 Juun 2025 17:33Pigem treib mingeid teemasid, nii nagu talle parasjagu pähe tuleb. Kunagi kuulsin väljendit. Usbekk laulab sellest, mida enda ümber näeb....
Ta võiks parem jäätist süüa ja kokat peale lürpida, seda magustajaga, kus pole suhkrut ega kaloreid. Kas kunstliku magusainega jäätisi ka müüakse, mai teagi?
Usbekistanis kindlasti on kunstmagusaid jäätisi, ma olen kuulnud.
Müüakse ikka, Nick's ja Halo näiteks
annaleen
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas annaleen »

Sa kõlad väsitavalt.
Moluta puhkuseks.
Külaline

Guest kirjutas: 17 Juun 2025 13:33
Külaline kirjutas: 17 Juun 2025 13:03 Nagu siit teemast viewtopic.php?t=2470 näha, ei tahaks paljud molutada, vaid neile meeldib tööd rabada ja isikliku elu elamise asemel elu tööl raisata. Arusaamatu.
Miks on halb laisk olla?
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Juun 2025 17:48
Guest kirjutas: 17 Juun 2025 13:33
Miks on halb laisk olla?
Ole siis-laisk ja lodev, mõttetu inimene.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 5 külalist