Nõmedad väljendid

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Enamik nn libaterapeute ajavad oma tiitlitege judinad peale - somaatilised enesejuhtimise kõutshid, teadliku seksuaalsuse edendajad, energeetilised väestajad, teadveloleku praktikud jne jne.
Külaline

Guest kirjutas: 29 Jaan 2026 00:07 Enamik nn libaterapeute ajavad oma tiitlitege judinad peale - somaatilised enesejuhtimise kõutshid, teadliku seksuaalsuse edendajad, energeetilised väestajad, teadveloleku praktikud jne jne.
Ära unusta vistseraalterapeute.
Külaline

Mulle ei meeldi et vene keel me keeles on. Davai, davaiks. Poogen, mis on saanud alguse pohhuist. Jebla.
Kuidas te mõistate jeblat? Minu noor kolleeg, kes on väga viisakas inimene, minu imestuseks kasutab seda. Ilmselt arvab et see on eesti keelne sõna. Minu teada on see tulnud jebatist, mis pole venekeelne viisaks sõna.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Mine pekki ja söö sitta on nõmedad väljendid.
Külaline

Guest kirjutas: 29 Jaan 2026 07:34 Mulle ei meeldi et vene keel me keeles on. Davai, davaiks. Poogen, mis on saanud alguse pohhuist. Jebla.
Kuidas te mõistate jeblat? Minu noor kolleeg, kes on väga viisakas inimene, minu imestuseks kasutab seda. Ilmselt arvab et see on eesti keelne sõna. Minu teada on see tulnud jebatist, mis pole venekeelne viisaks sõna.
Olen ka selles osas siis noor ja loll, mina kasutan kontekstis, et mingi jama on. "Hull jebla oli hommikul - magasin sisse, ummikud teedel".
Külaline

Guest kirjutas: 29 Jaan 2026 10:57
Guest kirjutas: 29 Jaan 2026 07:34 Mulle ei meeldi et vene keel me keeles on. Davai, davaiks. Poogen, mis on saanud alguse pohhuist. Jebla.
Olen ka selles osas siis noor ja loll, mina kasutan kontekstis, et mingi jama on. "Hull jebla oli hommikul - magasin sisse, ummikud teedel".
Ega nad ei tea jah. Nad kellegi teise jutus kuulevad ja võtavad üle.

Kui laps on üles korjanud vene/inglise keele roppusest tuletatud mingeid asju, siis ma küsin, et kas tead, mis see tähendab. Siis
lahkelt seletan lahti - enamasti hakkab lapsel lahtiseletamist kuulates ebamugav ja (vähemalt minu juuresolekul) enam neid ei kasuta.
Külaline

Guest kirjutas: 29 Dets 2024 23:09
Külaline kirjutas: 29 Dets 2024 19:23
Kõige jõledam sõna sellest vallast on coaching - eestlane hääldab seda mingi kõutsingu või kootsingu moodi, no ei sobi eesti keelde sugugi.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Jaan 2026 07:34 Mulle ei meeldi et vene keel me keeles on. Davai, davaiks. Poogen, mis on saanud alguse pohhuist. Jebla.
Just eile nägin FS-s sõna dalbajoob. Veel ei meeldi "pleikar" playboy-tüüpi mehe kohta.
Eriti nõme väljend on "pappi sittuma".
Külaline

Guest kirjutas: 29 Jaan 2026 13:15
Külaline kirjutas: 29 Jaan 2026 07:34 Mulle ei meeldi et vene keel me keeles on. Davai, davaiks. Poogen, mis on saanud alguse pohhuist. Jebla.
Just eile nägin FS-s sõna dalbajoob. Veel ei meeldi "pleikar" playboy-tüüpi mehe kohta.
See "pleikar" ei tundu eriliselt hull, nagu mingi "pastakas"või "läpakas" tüüpi lühendus lihtsalt.
Külaline

Guest kirjutas: 29 Jaan 2026 13:04
Guest kirjutas: 29 Dets 2024 23:09
Külaline kirjutas: 29 Dets 2024 19:23
Kõige jõledam sõna sellest vallast on coaching - eestlane hääldab seda mingi kõutsingu või kootsingu moodi, no ei sobi eesti keelde sugugi.
See pole ka minu lemmik.

100x normaalsemalt kõlab "treenimine" või "juhendamine" (ükskõik, mis alal) kui see kõutsing või kootsing.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Jaan 2026 13:15
See sõna on tolbajoob.

See on vene keelest ja universaalne. ajukääbus, vaimukääbus, ajukääbik jne; skiso. lühend skisofreenikust, aga tähendab lihtsalt arengupeetusega ...
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Jaan 2026 16:45 See sõna on tolbajoob.

See on vene keelest ja universaalne. ajukääbus, vaimukääbus, ajukääbik jne; skiso. lühend skisofreenikust, aga tähendab lihtsalt arengupeetusega ...
FB-s oli just selline kirjapilt (dalbajoob), ma ise imestasin just selle üle. Aga noh, see oli ka mingil sellisel kodused lood tüüpi lehel. Vana töökaaslane on selle fänn ja muudkui jagab neid "tõeteri".
Külaline

onboarding on täiesti tobe väljend
Külaline

Kassimamma. Nende kohta kellel on kass. Teine viimase aja sünnitis on, et kassivideotes on kasside omanikud ise ennast nimetanud mom või dad, mis on nii jabur.
Külaline

Peavoolumeedia. Kerksuskeskus.
Külaline

Ma olen 50+ ja pole iialgi juulnud sõna "jebla" ega tea ka, mida see vene keeles tähendada võiks (ma ei oskagi vene keelt peale tere ja head aega). Davaid ka ei kasuta ja pole ka kuulnud teisi kasutamas. Pigem ikka ingliskeelsed sõnad eesti keele sees.
Külaline

Guest kirjutas: 28 Jaan 2026 23:25 Arvasin koroona-ajast siiani, et see tähistab eraldi tuba või eraldatud ala. Kui ei, siis milleks maksta sama palka, mis kontori ajal?
Kas sulle makstakse palka kontoris istumas käimise eest?
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Veebr 2026 17:21
Ma olen 50+ ja pole iialgi juulnud sõna "jebla" ega tea ka, mida see vene keeles tähendada võiks (ma ei oskagi vene keelt peale tere ja head aega). Davaid ka ei kasuta ja pole ka kuulnud teisi kasutamas. Pigem ikka ingliskeelsed sõnad eesti keele sees.
Kuidas saab olla inimene vanuses 50+ ja mitte osata vene keelt? See peab olema väga kõva peaga kodanik või pigem siis alla keskhariduse. Davaid kasutavad paljud, tänapäeval ka davaika.
Külaline

Guest kirjutas: 01 Veebr 2026 17:23
Guest kirjutas: 28 Jaan 2026 23:25 Arvasin koroona-ajast siiani, et see tähistab eraldi tuba või eraldatud ala. Kui ei, siis milleks maksta sama palka, mis kontori ajal?
Just, mõtlesin ka sama, nii veider prääksatus oli see. Mis seos on töö tegemise koha ja vajaliku palga vahel? Ainult siis on seos, kui töö sisuks ongi ainult kontoris istumine. Muud, sisulist tööd, saab teha ühtviisi kontoris laua taga, kodus diivanil, kohvikus baaripukil istudes, õues tekil kõhutades, pargipingist ja lennukist rääkimata.
Külaline

Guest kirjutas: 01 Veebr 2026 20:09
Külaline kirjutas: 01 Veebr 2026 19:46
Guest kirjutas: 01 Veebr 2026 17:23
Just, mõtlesin ka sama, nii veider prääksatus oli see. Mis seos on töö tegemise koha ja vajaliku palga vahel? Ainult siis on seos, kui töö sisuks ongi ainult kontoris istumine. Muud, sisulist tööd, saab teha ühtviisi kontoris laua taga, kodus diivanil, kohvikus baaripukil istudes, õues tekil kõhutades, pargipingist ja lennukist rääkimata.
Postitus on kustutatud
Kõigil pole selline kurb elu kui sul. Aga sinust on muidugi kahju.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Tigger ja 5 külalist