Ma ei saa nüüd aru, kuidas petmine on seotud naisega, kellega koos oled? Petmine on ikka petja endaga seotud, olgu seal kodus nõid või ingel. Petja leiab alati petmiseks põhjuse.Külaline kirjutas: ↑21 Apr 2025 10:56Mina jällegi ei saa aru kuda seda tipsununnukest ikka kõik mehed petavad ja liiga teevad. Peaks ju olema iga mehe unistus oma parimais aastaisKülaline kirjutas: ↑20 Apr 2025 21:37Millest mina aru ei saa. Pikk, väga pikk abeielu ja peale selle veel niipalju suhteid. Kuidas sa küll jõuad ja viitsid?Külaline kirjutas: ↑20 Apr 2025 21:27
Ma olen sellega nõus, aga tema puhul oli see tõesti nii, et suhe on oma naisega läbi. Meil on mitu ühist lähedast tuttavat, kes teavad tema kodust olukorda.
Tema puhul oli asi ilmselt selles, et ta ei julgenud oma elu muuta. Samuti kartis väga üldsuse arvamust selles osas, mis abielu lahutamist puudutab. Vana kooli mees, selles suhtes.![]()
Mis põhjustel olete suhteid lõpetanud?
-
Külaline
-
Külaline
Teab siis keegi öelda, et miks vale?
-
Külaline
See on klassikaline vabandus, mida iga kepivend naistele luuletab ja mis 90% juhtudel valeks osutub.
-
Külaline
See et elatakse koos aga suhe on läbi, ei pruugi vale olla. Eks mõlemad peavad oma elu otsast peale elukoha suhtes rajama. Mõlemad peavad vaatama üle võimalused. Kui muidu maksti maja e eluaseme kulusid ja laenu kahe peale, siis uus elu võtab aega. Maja maha müüa, sest üksi seda maktsa on väga kulukas. Uued elukohad otsida. Meil elas sugulane pikka aega koos, sest maja oli müügis. Uusi kortereid seepärast ei saanud osta. Sa ei saa ju laste pärast osta või üürida ühetoalist, sest teine lööb sulle noa selga- laste elustandard langeb, lapsed rikkamale vanemale, kes suudab pakkuda neile paremat elu.
-
Külaline
Kes täpselt on seda väitnud? Revolver, jälk vanamees või veel keegi.Külaline kirjutas: ↑21 Apr 2025 22:57Ise ju kinnitad sama - iga "õige" mees paneb oma naise kõrvalt. Ehk siis sinu mõistes kõik mehed petavad. Miks sa nüüd siis selle üle järsku imestad?Külaline kirjutas: ↑21 Apr 2025 10:56Mina jällegi ei saa aru kuda seda tipsununnukest ikka kõik mehed petavad ja liiga teevad. Peaks ju olema iga mehe unistus oma parimais aastaisKülaline kirjutas: ↑20 Apr 2025 21:37
Millest mina aru ei saa. Pikk, väga pikk abeielu ja peale selle veel niipalju suhteid. Kuidas sa küll jõuad ja viitsid?![]()
-
Külaline
Petja petab põhjusega. Hea naise kõrvalt ei pane mitte ükski mees vasakule.Külaline kirjutas: ↑22 Apr 2025 09:09Ma ei saa nüüd aru, kuidas petmine on seotud naisega, kellega koos oled? Petmine on ikka petja endaga seotud, olgu seal kodus nõid või ingel. Petja leiab alati petmiseks põhjuse.Külaline kirjutas: ↑21 Apr 2025 10:56Mina jällegi ei saa aru kuda seda tipsununnukest ikka kõik mehed petavad ja liiga teevad. Peaks ju olema iga mehe unistus oma parimais aastaisKülaline kirjutas: ↑20 Apr 2025 21:37
Millest mina aru ei saa. Pikk, väga pikk abeielu ja peale selle veel niipalju suhteid. Kuidas sa küll jõuad ja viitsid?![]()
-
Külaline
See on kulunud klišee mida lihtsalt kõiketeadja näoga öeldakse. Ei vasta see pooltel juhtudel tõele.
-
Külaline
Petja leiab põhjuse alati.Külaline kirjutas: ↑22 Apr 2025 12:24Petja petab põhjusega. Hea naise kõrvalt ei pane mitte ükski mees vasakule.Külaline kirjutas: ↑22 Apr 2025 09:09Ma ei saa nüüd aru, kuidas petmine on seotud naisega, kellega koos oled? Petmine on ikka petja endaga seotud, olgu seal kodus nõid või ingel. Petja leiab alati petmiseks põhjuse.Külaline kirjutas: ↑21 Apr 2025 10:56
Mina jällegi ei saa aru kuda seda tipsununnukest ikka kõik mehed petavad ja liiga teevad. Peaks ju olema iga mehe unistus oma parimais aastais![]()
-
Külaline
Ja naised seda usuvad või tahavad uskuda, sest keppi tahaks ka?
-
Külaline
Ja põhjus on alati üks. Minnakse mujalt võtma ja saama seda mis jääb kodus puudu.Külaline kirjutas: ↑22 Apr 2025 12:35Petja leiab põhjuse alati.Külaline kirjutas: ↑22 Apr 2025 12:24Petja petab põhjusega. Hea naise kõrvalt ei pane mitte ükski mees vasakule.Külaline kirjutas: ↑22 Apr 2025 09:09
Ma ei saa nüüd aru, kuidas petmine on seotud naisega, kellega koos oled? Petmine on ikka petja endaga seotud, olgu seal kodus nõid või ingel. Petja leiab alati petmiseks põhjuse.
-
Külaline
Küll on rumal mees.
-
Külaline
Mis seal rumalat on? Selgita!
-
Külaline
Miks?
-
Külaline
No näed nüüd, siis on ka sulle selge, miks need Amoremi-mutid sinu kõrvalt teisi tahavad-hea mehe kõrvalt ei pane mitte ükski naine vasakule.Külaline kirjutas: ↑22 Apr 2025 12:24Petja petab põhjusega. Hea naise kõrvalt ei pane mitte ükski mees vasakule.Külaline kirjutas: ↑22 Apr 2025 09:09Ma ei saa nüüd aru, kuidas petmine on seotud naisega, kellega koos oled? Petmine on ikka petja endaga seotud, olgu seal kodus nõid või ingel. Petja leiab alati petmiseks põhjuse.Külaline kirjutas: ↑21 Apr 2025 10:56
Mina jällegi ei saa aru kuda seda tipsununnukest ikka kõik mehed petavad ja liiga teevad. Peaks ju olema iga mehe unistus oma parimais aastais![]()
-
Külaline
Aga siis ju kõik win-win. Ja ega sinu laimamine, valetamine ja halvustamine sind heast küljest ei näita. Sa oma haiglaslikus õeluses tahad ikka ära panna. Vahet ei ole kas sa üldse tead kellele vastad. Sina ikka üritad ära panna.Külaline kirjutas: ↑22 Apr 2025 13:57No näed nüüd, siis on ka sulle selge, miks need Amoremi-mutid sinu kõrvalt teisi tahavad-hea mehe kõrvalt ei pane mitte ükski naine vasakule.Külaline kirjutas: ↑22 Apr 2025 12:24Petja petab põhjusega. Hea naise kõrvalt ei pane mitte ükski mees vasakule.Külaline kirjutas: ↑22 Apr 2025 09:09
Ma ei saa nüüd aru, kuidas petmine on seotud naisega, kellega koos oled? Petmine on ikka petja endaga seotud, olgu seal kodus nõid või ingel. Petja leiab alati petmiseks põhjuse.
-
Külaline
Kõik naised petavad seda tipsununnukest ja teevad liiga ning nõuavad muudkui.Külaline kirjutas: ↑22 Apr 2025 13:57No näed nüüd, siis on ka sulle selge, miks need Amoremi-mutid sinu kõrvalt teisi tahavad-hea mehe kõrvalt ei pane mitte ükski naine vasakule.Külaline kirjutas: ↑22 Apr 2025 12:24Petja petab põhjusega. Hea naise kõrvalt ei pane mitte ükski mees vasakule.Külaline kirjutas: ↑22 Apr 2025 09:09
-
Külaline
Mis vahet seal on kellele ta vastab? Arutelu on ju. Samamoodi võiks küsida, kellele ta enda head külge näitama peaks niivõrd tõsises küsimuses nagu petmine?Külaline kirjutas: ↑22 Apr 2025 14:11Aga siis ju kõik win-win. Ja ega sinu laimamine, valetamine ja halvustamine sind heast küljest ei näita. Sa oma haiglaslikus õeluses tahad ikka ära panna. Vahet ei ole kas sa üldse tead kellele vastad. Sina ikka üritad ära panna.
-
Külaline
Tahtsin just sama kirjutada. Petmisel tipsununnukesega ei ole absoluutselt pistmist. Sa võid olla maailma parim naine/mees aga petja leiab ikka põhjuse miks seda teha. Lihtsam ongi seda partneri kaela ajada, et tema pärast see juhtus.Guest kirjutas: ↑22 Apr 2025 09:09Ma ei saa nüüd aru, kuidas petmine on seotud naisega, kellega koos oled? Petmine on ikka petja endaga seotud, olgu seal kodus nõid või ingel. Petja leiab alati petmiseks põhjuse.Külaline kirjutas: ↑21 Apr 2025 10:56Mina jällegi ei saa aru kuda seda tipsununnukest ikka kõik mehed petavad ja liiga teevad. Peaks ju olema iga mehe unistus oma parimais aastaisKülaline kirjutas: ↑20 Apr 2025 21:37
-
Külaline
Nagu see siinne Amoremi-halaja.
Mõnitab siinseid naisi, keda mehed petsid-hea naise kõrvalt ikka ei peteta ja blää blää blää.
Sõimab kõiki oma Amoremi enam kui kaks seksi kestnud pruute-kõik nad otsisid tema kõrvalt uut meest edasi või läksid seda mõne aja möödudes tegema. Järeldus-naised pahad ja litsakad
Ise on ta ülim tupsununnu ja unelmate mees.
Mõnitab siinseid naisi, keda mehed petsid-hea naise kõrvalt ikka ei peteta ja blää blää blää.
Sõimab kõiki oma Amoremi enam kui kaks seksi kestnud pruute-kõik nad otsisid tema kõrvalt uut meest edasi või läksid seda mõne aja möödudes tegema. Järeldus-naised pahad ja litsakad
Ise on ta ülim tupsununnu ja unelmate mees.
-
Külaline
Muidugi. Palju raskem oleks halva naise juurest ära minna.Guest kirjutas: ↑22 Apr 2025 15:10Tahtsin just sama kirjutada. Petmisel tipsununnukesega ei ole absoluutselt pistmist. Sa võid olla maailma parim naine/mees aga petja leiab ikka põhjuse miks seda teha. Lihtsam ongi seda partneri kaela ajada, et tema pärast see juhtus.Guest kirjutas: ↑22 Apr 2025 09:09Ma ei saa nüüd aru, kuidas petmine on seotud naisega, kellega koos oled? Petmine on ikka petja endaga seotud, olgu seal kodus nõid või ingel. Petja leiab alati petmiseks põhjuse.Külaline kirjutas: ↑21 Apr 2025 10:56
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Triibu ja 3 külalist