Pesumasin

köök, kodu korrashoid ja aed
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 30 Juun 2025 12:21
Külaline kirjutas: 30 Juun 2025 10:28 Eespool kurtsid paljud, et ...
Mina olen see, kes kasutatavat vahendit väga vähe doseerib. Seega olen üsna kindel, et mu riided ei haise sõltumata vahendist.

Plekid tuleb niikuinii eelneva leotusega eemaldada ja selleks kasutan mõnda naatriumperkarbonaadil põhinevat vahendit.
Lihtsam siis juba kohe 50 % H₂O₂
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Keegi ei maini pesulehti. Kas neid keegi kasutab?
Külaline

Guest kirjutas: 01 Juul 2025 08:23 Keegi ei maini pesulehti. Kas neid keegi kasutab?
Olen proovinud. Neid on kahte sorti. Ühed on mingid värvi- ja mustusepüüdjad - kui mõni riie värvi annab, siis ei muuda kogu pesu värvi. Teised on pesupulber tahkel kujul.
Külaline

Guest kirjutas: 01 Juul 2025 08:31
Guest kirjutas: 01 Juul 2025 08:23 Keegi ei maini pesulehti. Kas neid keegi kasutab?
Olen proovinud. Neid on kahte sorti. Ühed on mingid värvi- ja mustusepüüdjad - kui mõni riie värvi annab, siis ei muuda kogu pesu värvi. Teised on pesupulber tahkel kujul.
*pesugeel tahkel kujul
Külaline

No ma ei räägi värvipüüdjatest, need ammu teada ja kasutuses. Just see pesuleht, mis on pesuaine funktsioonis - kas oled kasutanud, kas toimivad?
Külaline

Mis asi see pesuleht veel on?
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Juul 2025 11:03 Mis asi see pesuleht veel on?
Pesuvahendiga immutatud lapp, mis toimib nagu kapsel, et paned masinasse pesu vahele. Või nagu värvikogumise lehed.
https://kaup24.ee/et/kgitarbed/kodukeem ... d=18180354

Mina ise kasutanud ei ole aga kuulnud nende olemasolust olen küll.
Mustuse ja värvipüüdmise lehti olen küll kasutanud. Toimivad.

Pesupähklid on ka olemas. Osad kiidavad. Mina neid ka kasutanud ei ole.
nelz
Kontakt:

Postitus Postitas nelz »

Guest kirjutas: 02 Juul 2025 07:05
No ma ei räägi värvipüüdjatest, need ammu teada ja kasutuses. Just see pesuleht, mis on pesuaine funktsioonis - kas oled kasutanud, kas toimivad?
Olen kasutanud, toimisid hästi ja pesid pesu puhtaks. Dr Beckmanni omi kasutasin. Sobis see ka, et vahendi doseerimiseks saab nt lehe pooleks rebida ja seeläbi vähem vahendit trumlisse panna. Kasutajaks ma ei jäänud kuna vahendil on kerge lõhn aga ma eelistan lõhnatuid pesuvahendeid.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist