Guest kirjutas: ↑13 Apr 2026 21:31
Külaline kirjutas: ↑13 Apr 2026 21:17
Guest kirjutas: ↑13 Apr 2026 14:38
See küll võimalik pole, ära hakka üldse rääkima. 5x nädalas trenn 1500 kcal ja kaal tõuseb

Nujah.
Aga on küll vahet, kui tahad kaalu langetada, tuleb ka end liigutada. Pole ime, et kaal ei lange, kui pidevalt jääb lihast vähemaks. See rasv, mis sul on, ei kulutagi energiat.
Hakkan küll rääkima! Põhjus selles, et mul tekib trenni tehes pidurdamatu isu. Lihtsalt nii hull, et ei suuda ... Seega, kui tahan alla võtta, siis ma pean kaloreid jälgima. Trenn ei aita. Kui ma füüsiliselt hullult ei pinguta, siis suudan toitumist jälgida. Püüan siiski samme teha ehk siis natukenegi liigutada.
Siis ei söönud sa 1500 kcal, nagu aru saan vaid oluliselt rohkem, eks, pigem sõid üle. Kui sa trenni tegid, kas sa siis oma kaloreid ei lugenud? Seega on mul õigus-1500 kcal süües ja trenni tehes ei ole kuidagi võimalik juurde võtta. Kindel, et sa sööd palju valku? Keskmine Eesti naine ei söö üldse normaalselt valku. Ilma valguta ning piisava veejoomiseta kõht täis ei püsi.
Jah, ilmselt sõin ma rohkem. Aga sellest ma rääkisingi, et ma ei suutnud isusid kontrollida, kui aktiivselt trenni tegin. Kusjuures, huvitav oli see, et vahetult pärast trenni oli söögiisu vähemalt kolm järgmist tundi null. Ei tahtnud toitu nähagi. Ja siis käis nagu mingi pauk. Mitmel korral sõin peoga lausa komme, mis on mind muidu alati täiesti külmaks jätnud.
Ma ei olegi sulle väitnud, et tegin trenni ja sõin 1500 kcal, ja kaal ei langenud. Olen algusest peale kirjutanud, et trenn tõstab minul kontrollimatult söögiisu. Seega, allavõtmiseks ma ei näe põhjust trennis käia.
Minu valgunorm on täis. Pean TAI toitumispäevikut, mis hindab valkude, süsivesikute jne tarbimist.