Olen teda näinud filtriteta ja meigita, sest olen tema juures süstimas käinud. Ei meeldinud ja valisin teise tegija. Keegi ei väida, et ta 25 välja näeks, vaid siin väideti, et ta näeb välja 20 aastat vanem, ehk siis 67. Ma ütlesin, et ta ei näe välja märkimisväärselt noorem oma east (kuigi eks on temast ikka palju vanema välimusega 47 aastaseid olemas), aga mitte mingil juhul ka vanem.No võtame sotsiaalmeedias need filtrid esmalt maha ja siis vaatame edasi.
Või sa arvad, et teda peetakse 25seks?
Ilutrendid mida te EI salli
-
Külaline
-
Külaline
Vaata, suurem osa inimesi on taktitundelised ega purtsata teistele otse välja, et miski on punnis. V.a siis ehk vanaema Tiiu, kes küsib otse, et kas herilane nõelas moka rulli.Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2024 16:24Sina ära loobi tüüpilist asjatundmatu juttu, et kõik süstijad süstivad end punni. See on lihtsalt ülirumal jutt. Enamikest sa ei saa iial aru. Ei vaata ka oma töökaaslast, et krt, eile oli ta näos 1ml vähem volüümi.
-
Külaline
Kuidas su jutt teemasse läks? Ehket siis ikka näed, kui töökaaslane 1ml juurde pannud, aga oled taktitundeline, ega purtsata, et krdi punn-nägu? Eile olid veel normaalne, aga panid 1ml sisse ja nägu tegelt plahvatab, nii kole.Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2024 18:04Vaata, suurem osa inimesi on taktitundelised ega purtsata teistele otse välja, et miski on punnis. V.a siis ehk vanaema Tiiu, kes küsib otse, et kas herilane nõelas moka rulli.Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2024 16:24Sina ära loobi tüüpilist asjatundmatu juttu, et kõik süstijad süstivad end punni. See on lihtsalt ülirumal jutt. Enamikest sa ei saa iial aru. Ei vaata ka oma töökaaslast, et krt, eile oli ta näos 1ml vähem volüümi.
Saad ju aru, et oled asjatundmatu.
-
Külaline
Mis mõttes miks? Et toonid oleksid paremad. Sa ei kasuta siis või? Mille jaoks on telos mitukümmend eri tonaalsusega filtrit? Ma kasutan vahest must-valget. Miks see sinu arust midagi erilist on?Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2024 15:59Kusjuures mina alati imestan, et miks neid filtreid sotsiaalmeedias nii palju kasutatakse? Eriti teevad seda need, need, kes ennast tuuninud on. Need süstid siis ikkagi ei aita, et peab lisaks veel filtrid appi võtma?Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2024 14:26No võtame sotsiaalmeedias need filtrid esmalt maha ja siis vaatame edasi.Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2024 12:50
No samas Marju ka ju enda vanusest vanem välja ei näe. Mitte märkimisväärselt noorem, aga ka mitte vanem, nagu siin väide oli.
-
Külaline
Ei, mina tõesti ei kasuta filtreid mitte kunagi. Need on võltsid ja ma ei taha fotol välja näha nagu plastiknukk. Pole kunagi aru saanud, miks inimesed ei julge olla nemad ise-- ikka on vaja mingi tobe filter peale tõmmata. Sellest ma järeldangi, et ju need süstid ikka nii hästi ei toimi, kui filtriga on vaja järele aidata, et luua pilt, millega ise rahul ollakse. Kui traagiline tegelikult.Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2024 22:18Mis mõttes miks? Et toonid oleksid paremad. Sa ei kasuta siis või? Mille jaoks on telos mitukümmend eri tonaalsusega filtrit? Ma kasutan vahest must-valget. Miks see sinu arust midagi erilist on?Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2024 15:59Kusjuures mina alati imestan, et miks neid filtreid sotsiaalmeedias nii palju kasutatakse? Eriti teevad seda need, need, kes ennast tuuninud on. Need süstid siis ikkagi ei aita, et peab lisaks veel filtrid appi võtma?Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2024 14:26
No võtame sotsiaalmeedias need filtrid esmalt maha ja siis vaatame edasi.
-
Külaline
Arvestades, et kõik teavad, milline ollakse või oldi tegelikult. Aga see suhtumine tuli välja-need on olemas, ergo, tuleb kasutada.Külaline kirjutas: ↑17 Juun 2024 00:04Ei, mina tõesti ei kasuta filtreid mitte kunagi. Need on võltsid ja ma ei taha fotol välja näha nagu plastiknukk. Pole kunagi aru saanud, miks inimesed ei julge olla nemad ise-- ikka on vaja mingi tobe filter peale tõmmata. Sellest ma järeldangi, et ju need süstid ikka nii hästi ei toimi, kui filtriga on vaja järele aidata, et luua pilt, millega ise rahul ollakse. Kui traagiline tegelikult.Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2024 22:18Mis mõttes miks? Et toonid oleksid paremad. Sa ei kasuta siis või? Mille jaoks on telos mitukümmend eri tonaalsusega filtrit? Ma kasutan vahest must-valget. Miks see sinu arust midagi erilist on?Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2024 15:59
Kusjuures mina alati imestan, et miks neid filtreid sotsiaalmeedias nii palju kasutatakse? Eriti teevad seda need, need, kes ennast tuuninud on. Need süstid siis ikkagi ei aita, et peab lisaks veel filtrid appi võtma?
-
Külaline
Marju Karin ja Anu Saagim näevad mõlemad siiski keskmiste endavanustega võrreldes head välja. Mul on töö juures 62 aastane kolleeg, Anu Saagimiga võrreldes siiski nagu öö ja päev. Kolleeg näeb välja nagu vana naine. Aga eile ehmatasin, kui nägin meie staarblogijat mingis reklaamis, kus nägi küll vana välja tõesti. Juuksed kuidagi väga hõredaks jäänud, ei tea, kas pikendused või vähene toit mõjuvad niimoodi, käed nagu vanainimesel ja nägu kandiline. Ei tea, miks kõik süstijad tahavad siin hirmsasti põsesarnasid suureks süstida, mis sobib vähestele. Paljudel inimestel teeb see põsesarnade süstimine näo just kandilisemaks ja vanemaks.
-
Külaline
??? Filtriga muudad taustavärve, mitte näojooni.Külaline kirjutas: ↑17 Juun 2024 00:04Ei, mina tõesti ei kasuta filtreid mitte kunagi. Need on võltsid ja ma ei taha fotol välja näha nagu plastiknukk. Pole kunagi aru saanud, miks inimesed ei julge olla nemad ise-- ikka on vaja mingi tobe filter peale tõmmata. Sellest ma järeldangi, et ju need süstid ikka nii hästi ei toimi, kui filtriga on vaja järele aidata, et luua pilt, millega ise rahul ollakse. Kui traagiline tegelikult.Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2024 22:18Mis mõttes miks? Et toonid oleksid paremad. Sa ei kasuta siis või? Mille jaoks on telos mitukümmend eri tonaalsusega filtrit? Ma kasutan vahest must-valget. Miks see sinu arust midagi erilist on?Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2024 15:59
Kusjuures mina alati imestan, et miks neid filtreid sotsiaalmeedias nii palju kasutatakse? Eriti teevad seda need, need, kes ennast tuuninud on. Need süstid siis ikkagi ei aita, et peab lisaks veel filtrid appi võtma?
-
Külaline
See kommentaar on nii 2012, et armas nostalgialaks koheKülaline kirjutas: ↑17 Juun 2024 08:55 ??? Filtriga muudad taustavärve, mitte näojooni.
-
Külaline
Mhm, kujutan juba ette seda, vissis nägu seepiavärvi taustal, kaunistuseks roosad mullid.
-
Külaline
Rääkisin filtritest, mida ise kasutan. Ju sa 2024 ja tõmbad endale moonutavaid äppe. Ise kasutan iphone 15 filtreid, seal pole nägudega mingeid moonutamisi.
-
Külaline
Ära nüüd oma Kolmanda Eesti asju teistele ka suru.Külaline kirjutas: ↑17 Juun 2024 09:45Mhm, kujutan juba ette seda, vissis nägu seepiavärvi taustal, kaunistuseks roosad mullid.
-
Külaline
Filter pannakse peale enamasti, et näost siledam paista. Enamik filtreid toimivad nii, andes näole nooruslikuma varjundi. Need on nii äratuntavad. Minu jaoks imelik, et täiskasvanud ja oma jutu järgi kõrge enesehinnanguga naised neist nii sõltuvuses on. Ja sellised õpetavad siis teisi naisi naiselikud ja tugevad olema.Külaline kirjutas: ↑17 Juun 2024 08:55 ??? Filtriga muudad taustavärve, mitte näojooni.
-
Külaline
Võta kaalust alla, siis sa pole enam masajalgne.Huviline kirjutas: ↑10 Juun 2024 08:18Sama! Ei ole midagi koledamat kui need kollakas-hallikat korrastamata nahkadega varbad. Ise olen ka varbafoobik, aga seda selles mõttes, et pediküüris käin aasta läbi korralikult ja varbaküüned peavad lakitud olema.BMW kirjutas: ↑06 Juun 2024 17:46OMG. Jäledad on lakkimata varbaküüned! Otsi abi oma foobiale.Külaline kirjutas: ↑04 Juun 2024 22:10 Küünte esiletõstmine, vahet pole, kas kunstküünte paigaldamise või ka oma küünte lakkimise läbi. Eriti jäledad on lakitud varbaküüned. Olen varbafoob ja suvine aeg on mulle katsumus: nii palju varbaid ümberringi ebameeldivalt nähtaval. Ise ei kanna kunagi lahtisi kingi.
-
Külaline
Kus neid saab?Külaline kirjutas: ↑17 Juun 2024 11:16Filter pannakse peale enamasti, et näost siledam paista. Enamik filtreid toimivad nii, andes näole nooruslikuma varjundi. Need on nii äratuntavad. Minu jaoks imelik, et täiskasvanud ja oma jutu järgi kõrge enesehinnanguga naised neist nii sõltuvuses on. Ja sellised õpetavad siis teisi naisi naiselikud ja tugevad olema.Külaline kirjutas: ↑17 Juun 2024 08:55 ??? Filtriga muudad taustavärve, mitte näojooni.![]()
Juba purjus?Külaline kirjutas: ↑17 Juun 2024 11:37Võta kaalust alla, siis sa pole enam masajalgne.
Miks sul nii kaua aega läks kullake, et siia kastutaja teha? Kas siiamaani toksisid kurvalt Perekooli ukse taga?
-
Külaline
AS näeb tõesti hea välja, näeks ilmselt veel 10x parem välja, kui oleks vähem pidutsenud ja shampanjat joonud. Geenid lihtsalt head ning näo struktuur.Külaline kirjutas: ↑17 Juun 2024 08:10 Marju Karin ja Anu Saagim näevad mõlemad siiski keskmiste endavanustega võrreldes head välja.
MK nii hea välja ei näe kahjuks. Punnis ja ebaloomulik. Kõik ta näos on kuidagi vale ja veider. Kindlalt oleks ta kenam ilma tuuninguta.
-
Külaline
Tegelikult on AS eluviisid väga tervislikud, see suur pidutsemise ja joomise jutt on ainult jutt, mida ei tasuks uskuda. MK nii tervislikult ei ela, aga mina ei usu, et ta ilma tuunimiseta kuidagi parem välja näeks. Tal on lihtsalt maitse natuke teine.AS näeb tõesti hea välja, näeks ilmselt veel 10x parem välja, kui oleks vähem pidutsenud ja shampanjat joonud. Geenid lihtsalt head ning näo struktuur.
MK nii hea välja ei näe kahjuks. Punnis ja ebaloomulik. Kõik ta näos on kuidagi vale ja veider. Kindlalt oleks ta kenam ilma tuuninguta.
-
Külaline
-
Külaline
Seni, kuni oma väljendusviisis viisakaks jäädakse, pole minu arust probleemi.Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2024 17:42 Kõik nii hasardis teise inimese välimuse arvustamisega. Milleks?
Ei pea ühtegi konkreetset isikut silmas, aga mis mind isiklikult ärritab, on see, kui inimene oma süstidest moondunud nägu esteetiliseks peab, hurjutades neid, kes ennast ei süsti. Oma sotsiaalmeedia kontol rääkigu nii palju lollusi, kui tahab, aga ärgu tulgu mujal meedias naisi hurjutama, et kui ennast ei süsti, siis naine ei hoolitse enda eest.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist