Mitu seksparnerit sama aegselt. Kas normaalne või mitte?

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 28 Juun 2024 10:42
Külaline kirjutas: 28 Juun 2024 10:36 Noo öelge ausalt. Mis väärtus on neis aastaid tutvumisportaalides istuvatel naistel. Parim enne möödas. Mitu last. Keskmine või alla selle sissetulek. Voodis on nii nagu on. Palju ekse ja palju eelnevaid suhteid. Eriti selle nn otsinguperioodil. Iseloomust ja ellu suhtumisest ei räägigi.
Miks peab mees võtma endale selga sellise koorma? Mis ta vastu saab? Üldjuhul mitte midagi
Õigus, aga valida tuleb siis osata, uidu oledki portsu otsas.
Täpselt sama:
Noo öelge ausalt. Mis väärtus on neis aastaid tutvumisportaalides istuvatel meestel? Parim enne möödas, kiilas ja õllekõhuga. Mitu last mitme naisega. Keskmine või alla selle sissetulek ja eluase alla arvestust. Voodis on nii nagu on, potentsiprobleemid hiilivad ligi, mida erinevate naistega "ravitakse". Palju ekse ja palju eelnevaid suhteid. Eriti selle nn otsinguperioodil. Iseloomust ja ellu suhtumisest ei räägigi- BINGO! Nagu sinu suust :lol: .
Miks peab naine võtma endale selga sellise koorma? Mis ta vastu saab? Üldjuhul mitte midagi
Seepärats 40+ naised ongi liiga targad, et mingit meest omale kaela peale võtta, keda vaja teenindama hakata. Lõbutsevad, kasutavad, annavad edasi. :mrgreen:
Hästi öeldud!
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juun 2024 11:08
Külaline kirjutas: 28 Juun 2024 10:42
Külaline kirjutas: 28 Juun 2024 10:36 Noo öelge ausalt. Mis väärtus on neis aastaid tutvumisportaalides istuvatel naistel. Parim enne möödas. Mitu last. Keskmine või alla selle sissetulek. Voodis on nii nagu on. Palju ekse ja palju eelnevaid suhteid. Eriti selle nn otsinguperioodil. Iseloomust ja ellu suhtumisest ei räägigi.
Miks peab mees võtma endale selga sellise koorma? Mis ta vastu saab? Üldjuhul mitte midagi
Õigus, aga valida tuleb siis osata, uidu oledki portsu otsas.
Täpselt sama:
Noo öelge ausalt. Mis väärtus on neis aastaid tutvumisportaalides istuvatel meestel? Parim enne möödas, kiilas ja õllekõhuga. Mitu last mitme naisega. Keskmine või alla selle sissetulek ja eluase alla arvestust. Voodis on nii nagu on, potentsiprobleemid hiilivad ligi, mida erinevate naistega "ravitakse". Palju ekse ja palju eelnevaid suhteid. Eriti selle nn otsinguperioodil. Iseloomust ja ellu suhtumisest ei räägigi- BINGO! Nagu sinu suust :lol: .
Miks peab naine võtma endale selga sellise koorma? Mis ta vastu saab? Üldjuhul mitte midagi
Seepärats 40+ naised ongi liiga targad, et mingit meest omale kaela peale võtta, keda vaja teenindama hakata. Lõbutsevad, kasutavad, annavad edasi. :mrgreen:
Noo mind sa ei kirjeldanud. Selliseid nagu kirjeldasid võibolla on, aga neid on 40 ja enam vanuses meeste hulgas vähemuses. Erinevalt naistest.
Mees 40 ja enam vanuses on üldjuhul oma karjääri tipul ja hästi teeniv. Laenud makstud ja kodu ilus kus elab üksi. Lapsed on juba suured ja elavad emaga. Eksiga suhtleb täpselt niipalju, et kannab elatise üle ja kui on suuremad kulud või probleemid siis suhtleb. Muidu ei ole huvitatud eksiga suhtlemisest, sest miks ta peaks tahtma sellisega suhgelda kes on tema eks. On laste ema ja nii jääb.
Mehed ei vea ka eelmiste suhete taaka kaasa ja nad ei kollektsioneeri oma eelmisi suhteid kui hingesugulasi ja südamesõpru. Seega nende kaaslased ei pea tõtt vahtima ja pidevalt kuulama kogemata pealt telefonikõnesid kuidas oma eelmise voodipartneriga elu arutakakse ia itsitatakse. Seega ta ongi vaba mees. Päriselt vaba. Tuleb kuna tahab, läheb kuna tahab. Loob suhteid kellega ja kuna tahab. Ja saab pühenduda oma hetkes olevale partnerile.
Naine aga peab planeerima, planeerima jne, jne. Lapsed, eksid, sõbrantsid, töö ja muud 100 häda. Ja kõige selle juures peab mees muudkui tõestama, tõestama. Midagi huvitavat välja mõtlema. Kõik üritused tasuma jne. Milleks? Mis põhjus see peaks olema, et sellistega päris koosellu minna. Kindlasti on ka naisi kes saavad kõige sellega hakkama ja neil jätkub ka mõistust, tahtmist ja oskusi ka meest kogu selle jama sees märgata. Aga mina oma kogemustest ja kõrvalt vaadates hoian ainult pead kinni. Miks sa vaene mehike sinna ronisid. Saa 60-nd ja siis osti endale mingi tädike vanuses 55 ja enam. Sellel ehk lapsed kodust läinud, mõistus peas jne.
Ma ei tunne vist mitte ühtegi inimest, kellel oleks sellised probleemid. Üldiselt on minu vanuses (40+) kõigil pered, naised, lapsed. Ja kõik on paarikaupa koos. Kui ka keegi läheb lahku, siis üldiselt leitakse paari aasta jooksul uus kaaslane ja on jälle aasta(kümneid) koos.
Kui inimene on 40+ ja vabalt saadaval, on tal üldiselt mingi viga küljes. Kehtib nii meeste kui naiste puhul. Sellepärast vist ongi teisele ringile minek väga kahtlane mäng. Kõik head inimesed on juba võetud.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Külaline kirjutas: 17 Mär 2025 14:28
Tolmukübe kirjutas: 17 Mär 2025 14:07 Selles mõttes võib mitu sekspartnerit olla normaalne, nt mul oli kunagi sõbranna, kes magaski mitmega, et kindlaks teha, kuidas sobivad. Ühte pidi nagu liiderlik, aga teistpidi jällegi katse-eksituse meetod
Mulle see väljend katse -eksituse meetod meeldib :D
Kuidas sa ikka õige välja valid, kui erinevaid ei proovi ja et aega kokku hoida, siis erinevate proovimine võib toimuda samas ajaaknas ehk siis vaheldumisi. Mina seda mehena hukka ei mõista. Vaba inimene, las teeb mis tahab.
Jah, ma olen sama meelt. Ise ma seda õigeks ei pea, mul käib ikka ühekaupa, hindan hingelist sobivust, aga katse-eksituse meetod mulle meeldib, see on lihtne ja praktiline.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 17 Mär 2025 14:49 Jah, ma olen sama meelt. Ise ma seda õigeks ei pea, mul käib ikka ühekaupa, hindan hingelist sobivust, aga katse-eksituse meetod mulle meeldib, see on lihtne ja praktiline.
Ärme nüüd ulmevaldkonda ka väga eksi oma jutukestega. Sul pole ju tegelikult kedagi, selle täistöökoha kõrval, mida sa siin pead, ei jõuakski :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Mär 2025 14:39Mehed ei vea ka eelmiste suhete taaka kaasa ja nad ei kollektsioneeri oma eelmisi suhteid kui hingesugulasi ja südamesõpru.
Häh, see on küll täiesti jama jutt. Enamus neist lahku läinud meestest helistab või kirjutab aastaid hiljem ka oma eksile ja tahab külla tulla või kokku saada. Enamasti muidugi täis peaga, aga ikkagi. Nii et veavad vägagi taaka kaasas. Ja kui uue suhte saavad, siis kiruvad eksi taga, niiet maa must. Aga täis peaga helistavad ikka sellele eks nõiale, nutavad telefoni otsas ja nuruvad kokku saamist. Klassika mu arust.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Mär 2025 21:35
Külaline kirjutas: 17 Mär 2025 14:39Mehed ei vea ka eelmiste suhete taaka kaasa ja nad ei kollektsioneeri oma eelmisi suhteid kui hingesugulasi ja südamesõpru.
Häh, see on küll täiesti jama jutt. Enamus neist lahku läinud meestest helistab või kirjutab aastaid hiljem ka oma eksile ja tahab külla tulla või kokku saada. Enamasti muidugi täis peaga, aga ikkagi. Nii et veavad vägagi taaka kaasas. Ja kui uue suhte saavad, siis kiruvad eksi taga, niiet maa must. Aga täis peaga helistavad ikka sellele eks nõiale, nutavad telefoni otsas ja nuruvad kokku saamist. Klassika mu arust.
Eelistaksin seda võimalust iga päev toast tuppa jooksvale sagris peaga jõmpsikale eelmisest suhtest :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Mär 2025 21:35
Huvitav küll? Mees viskab naise välja. Kepib juba ammu uusi ja siis helistab eksile. Eksile kelle ise minema saatis kui kõlbmatu.Huvitav, huvitav. Lausa klassika
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juun 2024 13:19 Ajendatuna visiitsuhte teemas olevast diskussioonist küsiks. Kas magamine samaaegselt mitme inimesega on normaalne. Kui jahh siis mitmega. Kas kõik asjapooled teadsid, et nad pole ainukesed partnerid ja kuidas nad sellesse suhtusid.
Võtan netist järjekordse püsisuhte otsija tarvitamiseks. Loomulikult ei räägi ma talle, et eelmine nädal põrutasin kedagi teist ja kavatsen järgmine nädalavahetus kedagi kolmandat panna. Nad otsivad ju püsisuhet. Ei hakka nende tuju rikkuma ja ütlen, et otsin ise kahhh :lol:
Külaline

Kui ma olen maganud eelmine nädal mehega. Ja järgmine nädal magan teise mehega. Ja siis järgmine nädal selle üleeelmisega. Ei ole ju mitu partnerit korraga. Voodis oleme ikka kahekesi ja nädal vahet ka.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juun 2024 14:12
Revolver kirjutas: 23 Juun 2024 14:09 Miks need mehed korraga vaesed on? Seksi said, armunud olla said, kõik on hästi. Vaheldus hallis argipäevas olemas.
Ok, sõnastan siis niipidi. Vaesed naised, kes nende murtud südamete ja naistes pettunud meestega pärast tegelema peavad ja neile tõestama, et kõik naised ei ole litsakad, vaid on korralikke ja usaldusväärseid ka.
Oi palju on selliseid mehi kes korduvalt vastu näppe saanuna. On kalestunud ja oma suhtumist ellu ja suhetesse on muutnud. Ei usalda ja ei usu.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juun 2024 15:38 Kui minul on suhte moodi asi. See tähendab seda, et ma olen kellegiga tutvunud. Suhtleme ja oleme ka voodit jaganud siis olen kustutanud kohe peale esimest voodiskäiku oma kontod. Ei ole enam nn turul ja ei vaata ka ise ringi. Minu jaoks on asi lihtne. Kui sa oled ühe inimesega siis oled ühe inimesega ja keskendud temale. Teisiti polegi võimalik, et see tutvus areneks millegiks tõsisemaks. Kui ei tule välja siis ei tule välja. Lähme laiali ja kui veab tutvume uue toreda inimesega.
Mingeid kokkulepeid pole vaja. Eeldan seda ka oma partnerilt. Kuigi tänapäeval on mõistlik üle küsida kas parner käitub samamoodi või mainida talle, et mina olen kõik oma uksed sulgenud ja loodan, et ka sina. Kui peale seda. Olenemata kas on seda vestlust olnud või mitte avastan kaaslase kuskilt suhtlusportaalist või kuulen, et tutvutakse edasi on minu poolt tingimusteta lõpp. Mitte mingit varianti selgitusteks pole. Ükskõik kui valus mul oleks. Suhte eelduseks on usaldus ja kui seda rikutakse siis ei olegi enam lihtsalt midagi. Ma võin paljude veidruste, pahedega leppida, aga mitte sellega, et minu selja taga toimub midagi sellist. Ei ole minagi ideaalne, aga ühte saan ma alati oma kaaslasele lubada ja olen sellest terve elu kinni pidanud. Ma ei peta kaaslast. Ja ei käitu ka nii, et oleks mingit kahtlust. Proovige ka. Nii on tegelikult päris kerge elada. Reaalses elus on paraku nii, et on suhetes petis petab ka muudes asjades.
Naine olen muidu. Ja vanust on 41 aastat. See paistab siin kõiki huvitavat.
Sellise põhimõttega naisi kes on juba nii vanad kui sina on miski 0.1% naistest. Ja need korjatakse kiirelt turult ära. Ülejäänud otsivad edasi. Aastaid. Püsisuhet. Ja kibestuvad arusaamata, et mitte mehi pole vaja sõimata vaid natuke endasse vaadata.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Apr 2025 10:19
Revolver kirjutas: 23 Juun 2024 14:09 Miks need mehed korraga vaesed on? Seksi said, armunud olla said, kõik on hästi. Vaheldus hallis argipäevas olemas.
Ok, sõnastan siis niipidi. Vaesed naised, kes nende murtud südamete ja naistes pettunud meestega pärast tegelema peavad ja neile tõestama, et kõik naised ei ole litsakad, vaid on korralikke ja usaldusväärseid ka.
Oi palju on selliseid mehi kes korduvalt vastu näppe saanuna. On kalestunud ja oma suhtumist ellu ja suhetesse on muutnud. Ei usalda ja ei usu.
Oma kibestumisega teevad ju kahju ikka ainult endale, mitte kellelegi teistele. See ongi normaalse inimese ja kibestunud pässi vahe. Ühel juhtub midagi elus, ta õpib sellest ja läheb edasi. Teine nämmutab ja nämmutab seda juhtunut, jääb sinna kinni ja ennast analüüsida ei suuda. Aga see ongi tema enda probleem ja halada pole mõtet.
Külaline

Et siis ainult mehed on kibestunud pässid? Naised sülitavad läraka tatti maha ja marsivad järgmine päev uude suhtesse. Tore teada.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Apr 2025 17:27

Oma kibestumisega teevad ju kahju ikka ainult endale, mitte kellelegi teistele. See ongi normaalse inimese ja kibestunud pässi vahe. Ühel juhtub midagi elus, ta õpib sellest ja läheb edasi. Teine nämmutab ja nämmutab seda juhtunut, jääb sinna kinni ja ennast analüüsida ei suuda. Aga see ongi tema enda probleem ja halada pole mõtet.
Saame siin nüüd kõik aru nii, et petmine on täiesti normaalne asi? Sest kui sina seda petmiseks ei pea siis mees süüdi, et sina poleerid kellegi teise riista. Hea teada.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Apr 2025 13:01
Külaline kirjutas: 02 Apr 2025 17:27

Saame siin nüüd kõik aru nii, et petmine on täiesti normaalne asi? Sest kui sina seda petmiseks ei pea siis mees süüdi, et sina poleerid kellegi teise riista. Hea teada.
Jah, mõnuga petame sinusuguseid! Ja naudime head seksi teise mehega. Samal ajal istud sina kuival ja niutsud üksindusest. Kes tahaks sinusugust haledat vennikest? Jah, sina oled süüdi! Ja paras sulle! :lol: :lol: :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Apr 2025 13:01Saame siin nüüd kõik aru nii, et petmine on täiesti normaalne asi? Sest kui sina seda petmiseks ei pea siis mees süüdi, et sina poleerid kellegi teise riista. Hea teada.
Mina ei teeks sellest mingit traagikat. Võib ka ju nii olla, et poleerid parasjagu suuga ühte riista ning samal ajal siseneb teine riist sulle tagantpoolt sisse. Mis petmisest me sel juhul räägime
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: käguan, Semrush [Bot] ja 2 külalist