Palun lõpetage Tolmukübeme halvustamine

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Egalitaar kirjutas: 12 Okt 2025 17:41
Guest kirjutas: 12 Okt 2025 17:18 Kui ma enne olin E vastu täiesti neutraalne, siis täna see kahjuks muutus. Räägi vähem, ausalt. Mida sa ründad inimesi, kes sinuga neutraalselt suhtlevad? See oli retooriline küss, ära nüüd tunne kohe taas vajadust vastata. Jah, keegi nõme kiusaja on siin ka, aga sa ju kakled kõigiga.
Ja veel üks asi. Sa ei olnud neutraalne, sa oled kiusaja. Anonüümsuse võlud, saab nägusid vahetada. Keda sa lollitad? :lol:

Sinu varasem kommentaar andis su välja: "Nii hull solvuja ta muidugi pole nagu neiu E,"

Rõhk on väljendil "neiu". See välistab neutraalsuse ja seob sind kiusaja identideediga.

Suure tõenäosusega, mitte absoluutse kindlusega, aga siiski, on siin minu/meie vastas üks inimene, üks kiusaja. MOTT.
Sa lähed ikka täitsa segi juba selle maaniaga. Mina olen siia teemasse või üldse kunagi sinu kohta teinud enne käesolevat vastust täpselt ühe postituse. Mingit minu varasemat kommentaari siin teemas pole olemas. Su pika nime lühendamiseks sain tõesti idee eestpoolt kommentaaridest. Ei teadnud, et ei tohi.
Nüüd said veel miinuseid juurde minu peas. Ja, ausalt, mind absoluutselt ei huvita, kui sa nüüd vastad, et pää mää ma ei usu midagi. Ära siis usu.
Külaline

මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් kirjutas: 12 Okt 2025 18:44
Külaline kirjutas: 12 Okt 2025 17:37Tohoh, kes sind siis solvas?
Mul on palju vaba arvutiaega, ootan arvuti juures, et vajadusel mõni hästi tasustatud klikk teha. Alates kolmapäevast hakkan igat kiusamist raporteerima.
Vaatame, kas saab sellest koolikiusust siin foorumi puhtaks!!!
Mida see aitab? Foorumi omanikul pole ju mingeid vahendeid selliste vastu. Postitusi saab kustutada, aga seda tehakse siin kord kuus.
Külaline

Mul on palju vaba arvutiaega, ootan arvuti juures, et vajadusel mõni hästi tasustatud klikk teha. Alates kolmapäevast hakkan igat kiusamist raporteerima.
Ja vaadake ette, et teie kiusamisvastasest kampaaniast ei saa omakorda kiusamine, kui hakkate raporteerima postitusi, mis on teie arust kiusamised, kuid tegelikus kontekstis mitte. Ega mode kõigesse süvenema hakka,
Külaline

Raporteeri siis endast (sic!) ka kohe ära, et asi aus oleks.
Külaline

Guest kirjutas: 12 Okt 2025 18:56
මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් kirjutas: 12 Okt 2025 18:44Mul on palju vaba arvutiaega, ootan arvuti juures, et vajadusel mõni hästi tasustatud klikk teha. Alates kolmapäevast hakkan igat kiusamist raporteerima.
Iga, mitte igat. Ainsuse osastav on käändelõputa.

Vt lähemalt Asesõnade käänamine: https://eki.ee/teatmik/asesonade-kaanamine/
ÕS-i oled kunagi kasutanud? Sa võid üllatuda, mis infot sealt leida võid. Aitab nüüd sellest parandamisest, teil ei tule see kõige paremini välja.
Külaline

Sinu varasem kommentaar andis su välja: "Nii hull solvuja ta muidugi pole nagu neiu E,"

Rõhk on väljendil "neiu". See välistab neutraalsuse ja seob sind kiusaja identideediga.
Nüüd lähed küll juba üle piiri oma sooneutraalsusega. Miks inimest enam neiuks ei tohi nimetada, see ka juba solvang. Proua peab ütlema siis või mis sinu häda on nüüd?
Külaline

Mina olen seda juba algusest peale teinud. Vahepeal küll väsisin ja jätsin asja sinnapaika, aga nüüd siis hakkan jälle raporteerima. Kiusamine ja teadlikult s*tasti ütlemine pole okei.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Okt 2025 21:23
Guest kirjutas: 12 Okt 2025 18:56
මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් kirjutas: 12 Okt 2025 18:44Mul on palju vaba arvutiaega, ootan arvuti juures, et vajadusel mõni hästi tasustatud klikk teha. Alates kolmapäevast hakkan igat kiusamist raporteerima.
Iga, mitte igat. Ainsuse osastav on käändelõputa.

Vt lähemalt Asesõnade käänamine: https://eki.ee/teatmik/asesonade-kaanamine/
ÕS-i oled kunagi kasutanud? Sa võid üllatuda, mis infot sealt leida võid. Aitab nüüd sellest parandamisest, teil ei tule see kõige paremini välja.
Lõpeta teiste halvustamine ja alavääristamine. Raporteerin!
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Okt 2025 19:43Postitusi saab kustutada, aga seda tehakse siin kord kuus.
Päris kiiresti käib. Lemmiklooma teemas Jälkur soovis Tolmukübemele surma, raporteerisin ja järgmisel hommikul oli kustutatud.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Külaline kirjutas: 12 Okt 2025 21:51
Külaline kirjutas: 12 Okt 2025 19:43Postitusi saab kustutada, aga seda tehakse siin kord kuus.
Päris kiiresti käib. Lemmiklooma teemas Jälkur soovis Tolmukübemele surma, raporteerisin ja järgmisel hommikul oli kustutatud.
Kustutatud küll, aga seda Jälkurit ära ei blokeerita. Näiteks see kümbine on ära kadunud, ma arvan, et ta on blokeeritud, ega's ta siit vabatahtlikult minema ei läinud. Ma arvan, et see kümbine oli palju viisakam, kui nii mõnigi muu, aga nood viimased tegutsevad edasi. Ja ma ei usu, et siin ainult üks selline on, ei ole võimalik, et vaid üks hälvik, neid ikka mitu. Kuigi üks saab ka mitme isikuna esineda, see tal selline meelelahutus, teisi sõimamas käia.. No vbl tunneb ennast siis paremini, eks see alaväärsuskompleks ole..
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Tolmukübe kirjutas: 13 Okt 2025 09:03
Külaline kirjutas: 12 Okt 2025 21:51
Kuigi üks saab ka mitme isikuna esineda, see tal selline meelelahutus, teisi sõimamas käia.. No vbl tunneb ennast siis paremini, eks see alaväärsuskompleks ole..
Kunagi oli Harri Kingo Delfi kommentaariumites väga aktiivne, kusjuures ta avaldas seal ka artikleid, mille all siis ise väitles. Väga suureliselt, rõhutades siirust, jumalat (inimülesust, nagu tema seda nimetas), ja oma nime all kommenteerimise õilsust (!). Aga aastaid hiljem otsustas Delfi äkki, et iga kommentaari juures saaks edaspidi vaadata kõiki kommentaare mis selle IP alt tehtud.

Nüüd tuleb asja puänt, sest muudatus oli retroefektiivne: sai vaadata ka aastatetaguste kommentaaride tegijaid, ja "tema inimülesus" HK jäi haledalt vahele. Ta oli kommenteerinud erinevate aliaste alt, naisenimede all, kiitnud iseennast, isegi vaielnud iseendaga, ja muidugi teistega - erinevate nimede alt. Sinna jäid ühe tuntud inimese siirus ja printsiibid... Tema kiituseks tuleb öelda, et ta kedagi otseselt ei kiusanud, vahest vaid iseennast kui ta ühe aliase alt kirjutas rumala kommentaari, ja siis omaenda nime alt lükkas selle ümber. :lol:

Selline tegevus on üsna tavaline, mitte midagi erilist. Inglise keeles on sellel nimetus sockpuppeting

PS: Meie kohalik kiusaja siin on juba näidanud, et temale on selline käitumine täiesti omane.
Külaline

Egalitaar kirjutas: 13 Okt 2025 10:28 Kunagi oli Harri Kingo Delfi kommentaariumites väga aktiivne, kusjuures ta avaldas seal ka artikleid, mille all siis ise väitles. Väga suureliselt, rõhutades siirust, jumalat (inimülesust, nagu tema seda nimetas), ja oma nime all kommenteerimise õilsust (!). Aga aastaid hiljem otsustas Delfi äkki, et iga kommentaari juures saaks edaspidi vaadata kõiki kommentaare mis selle IP alt tehtud.
Ühe IP alt postitamine ei näita ju tegelikult midagi. Kogu su tööandja ettevõte on ühe IP-ga (ka juhul, kui kodust töötatakse, kuid VPN kasutatakse), terve koos elav leibkond, kes kasutab sama wifit on ühe IP-ga. Ainult mingi muu infoga koos saab väita, et samalt IP-lt tehtud erinevate kasutajate postitused on tegelikult sama isiku tehtud.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Guest kirjutas: 13 Okt 2025 11:18
Egalitaar kirjutas: 13 Okt 2025 10:28 Kunagi oli Harri Kingo Delfi kommentaariumites väga aktiivne, kusjuures ta avaldas seal ka artikleid, mille all siis ise väitles. Väga suureliselt, rõhutades siirust, jumalat (inimülesust, nagu tema seda nimetas), ja oma nime all kommenteerimise õilsust (!). Aga aastaid hiljem otsustas Delfi äkki, et iga kommentaari juures saaks edaspidi vaadata kõiki kommentaare mis selle IP alt tehtud.
Ühe IP alt postitamine ei näita ju tegelikult midagi. Kogu su tööandja ettevõte on ühe IP-ga (ka juhul, kui kodust töötatakse, kuid VPN kasutatakse), terve koos elav leibkond, kes kasutab sama wifit on ühe IP-ga. Ainult mingi muu infoga koos saab väita, et samalt IP-lt tehtud erinevate kasutajate postitused on tegelikult sama isiku tehtud.
Tõsi. Aga kontekstist vaadatuna oli üsna ebatõenäoline, et tema asutus või leibkond oleks seal kümnete erinevate aliaste all osalenud. Peale selle ta ei eitanud seda kui ta fakti ette seati. Sockpuppeting on tõesti väga tavaline, ja internetitrollidele omane tegevus.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Tolmukübe ja 10 külalist