Hei, Juustup!

vana hea klassika
Suletud
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Juustup kirjutas: 14 Juul 2024 00:28
Külaline kirjutas: 14 Juul 2024 00:08
Juustup kirjutas: 14 Juul 2024 00:02
jonnakas jura, kus eeldatakse ja praktiliselt nõutakse, piltlikult öeldes mingit "tõestust et ma pole elevant"
/Juustup
Ole nüüd aus, tegelikult ei ole keegi sult midagi nõudnud, alles su enda lubaduste peale tulid küsimused, kus on pildid.
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Külaline kirjutas: 14 Juul 2024 00:47
Juustup kirjutas: 14 Juul 2024 00:28
Külaline kirjutas: 14 Juul 2024 00:08
jonnakas jura, kus eeldatakse ja praktiliselt nõutakse, piltlikult öeldes mingit "tõestust et ma pole elevant"
/Juustup
Ole nüüd aus, tegelikult ei ole keegi sult midagi nõudnud, alles su enda lubaduste peale tulid küsimused, kus on pildid.
Ja loll olin, et üldse mingeid pilte jagasin.
Minu viga ongi see, et kui mulle mõni koht või inimene(seltskond,kasvõi foorum) meeldib,siis ma muutun liiga avameelseks. Mul on seda ka varem juhtunud.

Suvaline "juustup" ei ütle kellelegi midagi, aga tegelikult olen ma hetkeseisuga ainus loll, kes oma kodukandist mingeid pilte on jaganud. Ja mille nimel? Et mingid kiuslikud kodanikud saaksid minu kallal tänitada ning survestada mind "veel midagi tõestama".
Mul on kahju, et ma sellega üldse kaasa läksin, aga mind vihastas välja asjaolu, et mõni on nii tume nagu öö ja tõsimeeli süüdistab mind väljamõeldistes kuigi ise ei julge isegi oma kasutajanime alt postitada.
Lõppude lõpuks ei ole ma kohustatud siin kellelegi midagi tõestama ning keegi pole kohustatud minu postitusi või minu poolt algatatud teemasid lugema/kommenteerima/tsiteerima. Kuna enamus targutajaid on anonüümid, siis olen ma olukorras, kus mina neid blokeerida ei saa, mis on kahetsusväärne.
Las need pildid siis nüüd jääda nende kommentaatorite meeleheaks. Kui ma järgmine kord loen näiteks teemat, et inimene on mures oma ülekaalu tõttu, siis ma ootan et meie foorumi prohvetid nõuaksid sama innukalt pilte kaalunumbrist ja soovitavalt inimese kehakujust ning pikkusest. Pildid võiksid olla võetud arsti kabinetis- muidu TA valetab.
Kui kellelgi on mure haigestunud lapsega, kellel on palavik, tuleb ka kindlasti fotojäädvustused üles lajatada, ideaalis täispikk video kraadimise protsessist ning tulemusest. Muidu TA valetab. Jne jne.

/Juustup
Külaline

Juustup kirjutas: 13 Juul 2024 23:12
Külaline kirjutas: 13 Juul 2024 22:58
Juustup kirjutas: 13 Juul 2024 22:51

Pole ühtegi sandistavad vaktsiini teinud erinevalt suurest protsendist Eesti inimestest. Ei kahetse ka.

/Juustup
Erinevalt sinust ei ole suur osa Eesti inimestest sandid.
Ennetavalt lisan, et sandiks oled end siin ise nimetanud.
Kroonilised haigused, jah. Ega ma ise neid endale valinud pole. Ma võin öelda, et need on väga pehmelt öeldes ebameeldivad. Paraku pole minu võimuses neid enda kehast välja saada, saan vaid oma võimaluste piires neid ohjeldada.

/Juustup
Ehk siis... Ei aita see vaktsiinidest hoidumine mitte midagi.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Juul 2024 23:31
Juustup kirjutas: 13 Juul 2024 22:46

Sul on õigus, olen küll jah. Mina heast südamest jagan pilte ja kogemusi ja siis mingi kanakari hakkab mind nokkima justkui ma oleks mingi genotsiidiga hakkama saanud. See pole aus. Ma tahaks näha paljud neist anonüümidest, kes siin minu ja mu elu üle irvitavad tegelikult ise julgeksid siia endast, oma kodukohast mõne pildi panna. Paljud julgeksid oma kasutajanime alt rääkida enda või oma laste tervisemuredest. See on puhas kiusamine mis siin toimub. Ja kõige nõmedam on see, et niimoodi anonüümina mürki pritsida oskavad paljud ja kui sa siis end kaitsta julged tembeldatakse sind valetajaks ja/või tehakse sulle veel ekstra selgeks, et lisaks kõigele mingi vaimuhaige kes elab mingis paralleelmaailmas.

Aga minu elementaarsele palvele- palun blokeerida mind kasutajatel, keda minu isik või postitused häirivad, ei ole keegi vastanud.

Ajab närvi küll jah, sest mina neid hiromante ju blokeerida ei saa.

/Juustup
Keegi ei irvita su üle! Ja ei kiusa ka. Lihtsalt on küsimus, miks sa valetad? On´s selle küsimuse küsimine kiusav?
Mida ma olen valetanud?
Ja laiemas perpektiivis, mida see anonüümsetele kasutajatele valetamine mulle annaks? Milline on kasutegur minu jaoks?
Palun selgitust.

PS. Palun vastused stiilis "sa võid teha pilte kus iganes.." või et "ma lihtsalt ei usu" mitte argumentideks tuua, sest need pole argumendid.

Eriti nõme on oodata mõnelt kasutajalt eraldi mingisugust TÕESTUSMATERJALI, nagu Kohtus oleks. See on täiesti absurdne juba.

Kordan end- inimesed, keda minu isik siin häirib,kes peavad mind patoloogiliseks valetajaks või muidu häirivaks, kes peavad end kuidagi viisakamaks või haritumaks- palun blokeerige mu konto ning lõpetage minu tsiteerimine ja miinustamine. Anonüümina on muidugi lihtne nuppe pressida, aga laias laastus ei oma selline tegevus mitte mingisugust kasutegurit.

/Juustup
Mida valetamine annaks? Ei annagi midagi! Aga niimoodi käituval inimesel on siiski mingi põhjusel vajadus seda teha. Miks Kollane kass nii tegi? Miks Verbatim heietas aastaid perekoolis oma kolmikutest? Miks Agate kirjutas perekoolis, kuidas ta igal nädalavahetusel kostitab ja majutab oma 60-liikmelist perekonda, olles ise samal ajal raske liikumispuudega? Vaid need inimesed ise teavad, miks neil on vaja niimoodi fantaseerida.

Ja veel kord! Asi ei ole selles, et esined kasutajanimega. Siin on teisigi, kes ei ole anonüümsed. Mitte kellelegi ei peeta jahti. Asi on selles, et su jutt lihtsalt ei klapi, ja kõik!

Muide! Sul on ka võimalik olla siin anonüümne. Sa ei kasuta seda valikut. Isegi mitte nüüd, kui sind "kiusatakse". Ainuüksi see näitab, et tegelikult sa naudid suurt tähelepanu ning ühtlasi oma ohvri ja märtrirolli.
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tõutäkk »

Mul on tekkinud mõned küsimused:
Millest elatab ennast Juustup?
Ja miks on vaja reisida kuumale maale, kus valitseb põrgukuumus just ajal kui Eestis on kõige ehedam ja parajalt soe suvi?
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Külaline

Tõutäkk kirjutas: 14 Juul 2024 07:55 Mul on tekkinud mõned küsimused:
Mul ka. Millest elatad sina?
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Juul 2024 10:42
Kohe näha, et pole PK klient. Seda teadis ju terve PK, millest Tõutäkk ennast elatab: käib saekaatriga puid saagimas.
Külaline

Millises teemas need Juustupi fotod on, ma ei leia üles?
Külaline

Nalja teed? Tõutäkk on tõsine tööloom, kõik teavad ju. Saekaater.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Juul 2024 10:47
Kohe näha, et pole PK klient. Seda teadis ju terve PK, millest Tõutäkk ennast elatab: käib saekaatriga puid saagimas.
Selle tööga ei elatu ju ära.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Juul 2024 10:57
Tõutäkk elatub väga kenasti, on mulle mulje jäänud, on alati kõikidele lastele korralikult elatist maksnud jne.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Juul 2024 10:51 Millises teemas need Juustupi fotod on, ma ei leia üles?
Need Egiptuses tehtud fotod? Need on Reisijuttude all.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Juul 2024 10:57
Miks ei ela? Ma saan aru, et see on väga tulus äri. Ja Tõutäkul vist tööst puudus ei ole. Ja ta vist ise ka mainis mingeid numbreid kuskil. Või vähemalt oli valmis oma elukaaslaseid üleval pidama.
Külaline

Tõutäkk elatub väga kenasti, on mulle mulje jäänud, on alati kõikidele lastele korralikult elatist maksnud jne.
Seda just mitte, ta on alati maksnud nii palju, kui on ise arvanud heaks maksta ja minu mäletamist mööda oli see kõvasti alla elatusmiinimumi. Aga seda ta tegi sellepärast, et otsustas nii, mitte sellepärast, et raha ei olnud.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Juul 2024 11:11
Seda just mitte, ta on alati maksnud nii palju, kui on ise arvanud heaks maksta ja minu mäletamist mööda oli see kõvasti alla elatusmiinimumi. Aga seda ta tegi sellepärast, et otsustas nii, mitte sellepärast, et raha ei olnud.
Aa, ok, praeguses teemas on pigem oluline see, et tal vist ikka raha oli ja on. Keegi siin väidab, et saekaatriga ei ela ära. Vale puha.
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Aga sel ajal oli elatismiinimum ka ülearu kõrge, ehk seotud alampalgaga, lapse kohta pool alampalka. Mul oli vaja maksta 7-le lapsele seega siis 3,5x alampalk. Selge on see, et ma polnud siis selleks suuteline. Maksin vastavalt oma võimalustele, ehk üle poole miinimumelatisest. Kui mulle praegu seda makstaks, oleksin väga häppi, aga praegu tuleb ise hakkama saada.
Külaline

Tõutäkk kirjutas: 14 Juul 2024 12:56
Aga sel ajal oli elatismiinimum ka ülearu kõrge, ehk seotud alampalgaga, lapse kohta pool alampalka. Mul oli vaja maksta 7-le lapsele seega siis 3,5x alampalk. Selge on see, et ma polnud siis selleks suuteline. Maksin vastavalt oma võimalustele, ehk üle poole miinimumelatisest. Kui mulle praegu seda makstaks, oleksin väga häppi, aga praegu tuleb ise hakkama saada.
Kordan - mine kohtusse.
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Külaline kirjutas: 14 Juul 2024 13:43
Tõutäkk kirjutas: 14 Juul 2024 12:56

Kordan - mine kohtusse.
Praegu on kõik ajutine. Ma eeldan, et mingi aja pärast saab(saame) poisi tagasi, siis oleks lootus ka peretoetusele, kui kõik toetused mulle laekuksid. Kui aga suhted teravaks ajada, siis oleks keeruline. Kui lapsed olid tema juures, siis üle nv olid lapsed minu juures, praegu aga keeldub hoidmast. Pakkusin talle välja, et tühja sest elatisest, tule hoia nädalavahetustel lapsi, et ma saaksin teha tööd käia kasvõi komandeeringus. Aga ta pole nõus, ütleb, et palka omale lapsehoidjad, ma ütlen, et maksa mulle siis elatist, küll ma palkan, ütleb siis, et millest ta elatist maksab tal ju sissetulekut pole. Käib siis üle paari päeva ja toob lastele komme, need õgivad kohe kommid ära.
Mul on magus limiteeritud. Üks shokolaaditükk on päevas. Jäätist tellisin Balbiinost 5 kasti, aga limiit on 2 jäätist päevas.
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Külaline kirjutas: 14 Juul 2024 07:26
Külaline kirjutas: 13 Juul 2024 23:31
Keegi ei irvita su üle! Ja ei kiusa ka. Lihtsalt on küsimus, miks sa valetad? On´s selle küsimuse küsimine kiusav?
Mida ma olen valetanud?
Ja laiemas perpektiivis, mida see anonüümsetele kasutajatele valetamine mulle annaks? Milline on kasutegur minu jaoks?
Palun selgitust.

PS. Palun vastused stiilis "sa võid teha pilte kus iganes.." või et "ma lihtsalt ei usu" mitte argumentideks tuua, sest need pole argumendid.

Eriti nõme on oodata mõnelt kasutajalt eraldi mingisugust TÕESTUSMATERJALI, nagu Kohtus oleks. See on täiesti absurdne juba.

Kordan end- inimesed, keda minu isik siin häirib,kes peavad mind patoloogiliseks valetajaks või muidu häirivaks, kes peavad end kuidagi viisakamaks või haritumaks- palun blokeerige mu konto ning lõpetage minu tsiteerimine ja miinustamine. Anonüümina on muidugi lihtne nuppe pressida, aga laias laastus ei oma selline tegevus mitte mingisugust kasutegurit.

/Juustup
Mida valetamine annaks? Ei annagi midagi! Aga niimoodi käituval inimesel on siiski mingi põhjusel vajadus seda teha. Miks Kollane kass nii tegi? Miks Verbatim heietas aastaid perekoolis oma kolmikutest? Miks Agate kirjutas perekoolis, kuidas ta igal nädalavahetusel kostitab ja majutab oma 60-liikmelist perekonda, olles ise samal ajal raske liikumispuudega? Vaid need inimesed ise teavad, miks neil on vaja niimoodi fantaseerida.

Ja veel kord! Asi ei ole selles, et esined kasutajanimega. Siin on teisigi, kes ei ole anonüümsed. Mitte kellelegi ei peeta jahti. Asi on selles, et su jutt lihtsalt ei klapi, ja kõik!

Muide! Sul on ka võimalik olla siin anonüümne. Sa ei kasuta seda valikut. Isegi mitte nüüd, kui sind "kiusatakse". Ainuüksi see näitab, et tegelikult sa naudid suurt tähelepanu ning ühtlasi oma ohvri ja märtrirolli.
Ei kasuta jah, sest ma ei näe selleks vajadust. Kui see foorum mind ära tüütab siis ma lihtsalt lahkun siit.

/Juustup
මම වැටෙන කුරුල්ලෙක්
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් »

Külaline kirjutas: 14 Juul 2024 07:26 Aga niimoodi käituval inimesel on siiski mingi põhjusel vajadus seda teha. Miks Kollane kass nii tegi? Miks Verbatim heietas aastaid perekoolis oma kolmikutest? Miks Agate kirjutas perekoolis, kuidas ta igal nädalavahetusel kostitab ja majutab oma 60-liikmelist perekonda, olles ise samal ajal raske liikumispuudega? Vaid need inimesed ise teavad, miks neil on vaja niimoodi fantaseerida.
Miks inimesed mina vormis raamatuid kirjutavad, luuletavad endale vägeva eluloo ja rängad kuritööd, abielud, armastused jne kokku :roll:
Elu on liiga lühike et raisata seda lollide peale tõestamaks et nad on lollid /道德经 (Dàodéjīng)/
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene.
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 10 külalist