Hei, Juustup!
-
Külaline
-
Külaline
Juust käib paljudele närvidele. Vahet pole, kuo nime vahetaks, tema jutukestest ja stiilist saab kohe aru.
-
Juustup
Juustup tänab toetuse eest!
Anonüümiks ma ei hakka- kui mõni kasutaja on otsustanud mind võileiva asemel närima hakata, elan ma selle üle. Olgem sellest "imeilusate ja kõikvõimaste" massist lihtsalt üle!
Kui moderaator mind blokeerib siis ma mingit uut kontot ei tee, aga seni pole Juust kuhugi kadunud.
/Juustup
Anonüümiks ma ei hakka- kui mõni kasutaja on otsustanud mind võileiva asemel närima hakata, elan ma selle üle. Olgem sellest "imeilusate ja kõikvõimaste" massist lihtsalt üle!
Kui moderaator mind blokeerib siis ma mingit uut kontot ei tee, aga seni pole Juust kuhugi kadunud.
/Juustup
-
Külaline
Ta on pigem huvitav ja toob värskust foorumisse. Kelle kallal siis muidu hambaid teritataks?Külaline kirjutas: ↑11 Juul 2024 23:11 Juust käib paljudele närvidele. Vahet pole, kuo nime vahetaks, tema jutukestest ja stiilist saab kohe aru.
-
Juustup
Ma olen terve elu selline "hull" olnud. Mõnele meeldib, mõni ei salli üldse, aga no mis ma nüüd siis teen?! Ma ei jäta ju enda elu elamata, sest et ÄKKI ma ei meeldi kellelegi, minu seisukoht on ebapopulaarne või keegi mind ei usu.
Minu meelest on see foorum väga äge ja senikaua kuni see kiusamine mind väsitama ei hakka, olen ma eetris. Üldiselt ma niisama kiusu stiilis"ta on nõme" hinge ei võta, aga kui on argumenteeritud antipaatia siis ma vaevan oma Juustust pead infoanalüüsiks kulutama.
/Juustup
-
Külaline
Juust, kirjuta siis kõik oma lood siia. Jätke teised teemad puutumata. Ei ole tore iga teema paari MINA, MINA !!! isiku löömaks muutumine.
-
Külaline
Ela kuidas tahad, aga võib-olla seda endast pajatamist tõmbaks veidi tagasi. Ei pea igas teemas hakkama rääkima endast, kui seda pole üldse küsitud.Juustup kirjutas: ↑11 Juul 2024 23:27Ma olen terve elu selline "hull" olnud. Mõnele meeldib, mõni ei salli üldse, aga no mis ma nüüd siis teen?! Ma ei jäta ju enda elu elamata, sest et ÄKKI ma ei meeldi kellelegi, minu seisukoht on ebapopulaarne või keegi mind ei usu.
Minu meelest on see foorum väga äge ja senikaua kuni see kiusamine mind väsitama ei hakka, olen ma eetris. Üldiselt ma niisama kiusu stiilis"ta on nõme" hinge ei võta, aga kui on argumenteeritud antipaatia siis ma vaevan oma Juustust pead infoanalüüsiks kulutama.
/Juustup
-
Külaline
“Tänan toetuse eest” “näritakse nagu võileiba”
Heldus milline üledramatiseerimine. Paar kommentaari kellegi suunas, aga repliikidest kujuneb arvamus nagu tegemist oleks poliitilise liidri, juhi või rahvaaktivistiga. Rahunege
-
Külaline
Järjekordne konkreetse inimese kiusamise teema. Las Juustup kirjutab oma nime all mida tahab ja kuidas tahab. Tal on arutlevad ja asjalikud kommentaarid. Koolikiusajad mingu ise siit minema, ravigu oma hingehaavad ja lapsepõlvetraumad ning tulgu siia tagasi parema inimesena.
-
Juustup
Puhtast uudishimust. Ma olen väga erinevates kohtades reisinud ja elanud, mulle meeldib maailma avastada ja paarinädalase reisiga ma ei koge eriti midagi. Jeemen on muidugi väga raske riik, ilmselt varsti suundun Egiptusesse.Püha õde kirjutas: ↑11 Juul 2024 23:36 Oot oot kas sa eladki Jeemenis? Miks just seal?
Ma usun, et kui ma sellest ringi lendamisest väsin, kirjutan ma oma araabiamaade seiklustest raamatu. Ma ei ole teab mis kirjanik, aga kogemused loevad ja ma tahaks neid huvilistega jagada.
Jeemen on selles suhtes väga äge, et siin saab meeletult keelepraktikat, kuna inglise keelt kõnelevaid inimesi on väga vähe. Sõjaoht on siin muidugi kõrgem kui näiteks Tuneesias, aga kui oma elu elada ainult potensiaalsetest ohtudest lähtuvalt siis jääbki see elu elamata.
Siiski ilmselt ma lähiajal lendan Egiptusesse, sest kohutavalt palav on ja siin pole selliseid enese jahutusvõimalusi nagu Egiptuses(avalikud basseinid jne)
/Juustup
-
Juustup
Aga kui minu kommentaarid sind ei huvita siis miks sa neid loed? Näed, et autor on Juustup ja kerid edasi.Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2024 11:19Ela kuidas tahad, aga võib-olla seda endast pajatamist tõmbaks veidi tagasi. Ei pea igas teemas hakkama rääkima endast, kui seda pole üldse küsitud.Juustup kirjutas: ↑11 Juul 2024 23:27Ma olen terve elu selline "hull" olnud. Mõnele meeldib, mõni ei salli üldse, aga no mis ma nüüd siis teen?! Ma ei jäta ju enda elu elamata, sest et ÄKKI ma ei meeldi kellelegi, minu seisukoht on ebapopulaarne või keegi mind ei usu.Külaline kirjutas: ↑11 Juul 2024 23:18
Ta on pigem huvitav ja toob värskust foorumisse. Kelle kallal siis muidu hambaid teritataks?
/Juustup
/Juustup
-
Külaline
Nii ma teengi, aga äärmisel tüütu on, kui on mingi teema ja siis sina hüppad endast pajatamisega vahele, siis seda tsiteeritakse (pean ikka lugema) ja edasi läheb mingi Juustuteema. Mind see sinu vassimine ja väljamõeldised ei huvita, aga välitda on väga raske, kui sa igast teemast pead enda personaalteema tegema.Aga kui minu kommentaarid sind ei huvita siis miks sa neid loed? Näed, et autor on Juustup ja kerid edasi.
/Juustup
-
Juustup
Sa võiksid mulle mõne näite tuua mõnest konkreetsest teemast.Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2024 12:53Nii ma teengi, aga äärmisel tüütu on, kui on mingi teema ja siis sina hüppad endast pajatamisega vahele, siis seda tsiteeritakse (pean ikka lugema) ja edasi läheb mingi Juustuteema. Mind see sinu vassimine ja väljamõeldised ei huvita, aga välitda on väga raske, kui sa igast teemast pead enda personaalteema tegema.Aga kui minu kommentaarid sind ei huvita siis miks sa neid loed? Näed, et autor on Juustup ja kerid edasi.
/Juustup
Kui ma endast pajatan, siis on see ikkagi kuidagi teemaga seotud. Sul on muidugi võimalus paluda moderaatoritel luua funktsioon, et ebameeldivate kasutajate kommentaarid sul ei kajastuks.
Mul on sinust muidugi kahju- kui sind juba foorumis suudab üks kasutaja nii häirida, siis ma ei kujuta ette mida sa tavaelus tundma pead.
/Juustup
-
Külaline
Sul on muidugi võimalus paluda moderaatoritel luua funktsioon, et ebameeldivate kasutajate kommentaarid sul ei kajastuks.
---------
See funktsioon on täiesti olemas.
---------
-
Külaline
Jutu jätkuks, siiski on tema elu ja jutud mäkrsa huvitavamad kui “meed ei tee midagi, istub diivanil p**retab ja laps ei taha tervislikult toituda” stiilis jutt.Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2024 11:24![]()
![]()
![]()
“Tänan toetuse eest” “näritakse nagu võileiba”
Heldus milline üledramatiseerimine. Paar kommentaari kellegi suunas, aga repliikidest kujuneb arvamus nagu tegemist oleks poliitilise liidri, juhi või rahvaaktivistiga. Rahunege![]()
![]()
![]()
-
Juustup
Seda enam on mulle arusaamatu miks inimesed, kellele ma antipaatne tundun, mind ei blokeeri vaid norivad tüli ning ei taha et ma postitusi teeksin.Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2024 13:10 Sul on muidugi võimalus paluda moderaatoritel luua funktsioon, et ebameeldivate kasutajate kommentaarid sul ei kajastuks.
---------
/Juustup
-
Külaline
Juustup mind ei häiri. Tüütud on tema jälitaja(d) ja need on anonüümsed, ei sa blokeerida ka.
-
Juustup
Vot see ongi kõige veidram. Ühest küljest on siin paar kasutajat, sh mina, kelle seisukohad on ebapopulaarsed ja kes justkui on meeletult häiriv. Samas nüüd, kui on blokeerimise funktsioon justkui olemas, läheb kõik endises vaimus edasi. Ma muidugi ei tea kas ja kui palju mind blokeeritud on, aga hetkel ma ei taju küll mingit muutust.Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2024 17:53 Juustup mind ei häiri. Tüütud on tema jälitaja(d) ja need on anonüümsed, ei sa blokeerida ka.
/Juustup
-
Külaline
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 2 külalist