Kui tihti kogete ühepoolset armumist/armastust?

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 16 Dets 2025 17:30
Külaline kirjutas: 13 Dets 2025 09:33
Külaline kirjutas: 10 Dets 2025 17:12 Kui palju teil elus tulnud ette ühepoolset armumist? Kui olete ise see armunud pool, siis kuidas sellega toime tulete? Kui ruttu üle saate? Mul juba üle poole aasta olnud tunded ühe inimese vastu ja ikka jube piinarikas see.
Kuidas sa tead, et see armumine on sul ühepoolne?
Jätkuvalt sooviks teada, et mismoodi sa tead, et sul ühepoolne?
Tundub, et sul TA läks asi vastastikuseks, et sind siin pole.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Dets 2025 08:19
Külaline kirjutas: 13 Dets 2025 09:33
Kuidas sa tead, et see armumine on sul ühepoolne?
TA olen. See töökaaslane on abielus ja seda saab ju aru, kas kellelgi on su vastu tunded või ei.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Dets 2025 15:04
Külaline kirjutas: 18 Dets 2025 08:19
TA olen. See töökaaslane on abielus ja seda saab ju aru, kas kellelgi on su vastu tunded või ei.

Nõustun. Üldjuhul ikka saab aru, kas inimene on natukenegi huvitatud või ei. Eriti kui on suhtlus olemas(nagu sul töökaaslane). Päris võõra puhul ei pruugi.
Ja eks need juhud, kus mõlemad on vaikimisi armunud aga jääb siis julgust puudu vms, on pigem haruldased.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Dets 2025 15:04TA olen. See töökaaslane on abielus ja seda saab ju aru, kas kellelgi on su vastu tunded või ei.
Mismoodi sul tunded tekkisid?
Aga mis sa ise arvad, et kas teine on sinu tunnetest aru saanud. Kas võib kahtlustada midagi?
Aga öelda ei taha talle, et sul tema vastu tunded?
Õigemini ma arvan, et tahaksid küll südamest öelda.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Nojah, tuleb ära öelda. Siis saab asja selgemaks, on näha, kas sa talle ka meeldid, või tõmbub hoopis eemale. Ma kunagi ütlesin ühele mehele, et sa meeldid mulle, ta ütles vastu, et sina meeldid mulle ka. Kui oleks teistmoodi öelnud, eks ma oleks siis omad järeldused teinud. Ei meeldi, siis ei meeldi, eks igal ühel on omad eelistused, kes tahab rinnakat blondiini, kes veel midagi, järelikult mina ei ole eelistus.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 19 Dets 2025 09:36 Nojah, tuleb ära öelda. Siis saab asja selgemaks, on näha, kas sa talle ka meeldid, või tõmbub hoopis eemale. Ma kunagi ütlesin ühele mehele, et sa meeldid mulle, ta ütles vastu, et sina meeldid mulle ka. Kui oleks teistmoodi öelnud, eks ma oleks siis omad järeldused teinud. Ei meeldi, siis ei meeldi, eks igal ühel on omad eelistused, kes tahab rinnakat blondiini, kes veel midagi, järelikult mina ei ole eelistus.
Teemaalgataja armumisobjekt on ju abielus! Sellisel juhul oleks väga kohatu "ära öelda".
Enamustel ikka on olemas moraalne kompass.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Dets 2025 21:22Teemaalgataja armumisobjekt on ju abielus! Sellisel juhul oleks väga kohatu "ära öelda".
Samas kui öeldakse, et armumine pole juhus. Siis armuti põhjusega. Ehk pole seal abielus kõik korras äkki.
Külaline

Guest kirjutas: 19 Dets 2025 21:22
Tolmukübe kirjutas: 19 Dets 2025 09:36 Nojah, tuleb ära öelda. Siis saab asja selgemaks, on näha, kas sa talle ka meeldid, või tõmbub hoopis eemale. Ma kunagi ütlesin ühele mehele, et sa meeldid mulle, ta ütles vastu, et sina meeldid mulle ka. Kui oleks teistmoodi öelnud, eks ma oleks siis omad järeldused teinud. Ei meeldi, siis ei meeldi, eks igal ühel on omad eelistused, kes tahab rinnakat blondiini, kes veel midagi, järelikult mina ei ole eelistus.
Teemaalgataja armumisobjekt on ju abielus! Sellisel juhul oleks väga kohatu "ära öelda".
Igaüks peab ikka enda eest väljas olema. Kui mina meest tahan, siis see, et ta on abielus, ei ole mind kunagi takistanud teda jahtimast.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Dets 2025 22:14
Külaline kirjutas: 19 Dets 2025 21:22Teemaalgataja armumisobjekt on ju abielus! Sellisel juhul oleks väga kohatu "ära öelda".
Samas kui öeldakse, et armumine pole juhus. Siis armuti põhjusega. Ehk pole seal abielus kõik korras äkki.
Et kui vaba inimene armub abielus töökaaslasesse, on töökaadlase abielus probleeme 😆?
Ohoh
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Dets 2025 22:32
Külaline kirjutas: 19 Dets 2025 22:14
Et kui vaba inimene armub abielus töökaaslasesse, on töökaadlase abielus probleeme 😆?
Ohoh
Et kui anti armuda, siis põhjusega. Kas just see põhjus on ei tea. Aga kui suhtes inimene armub teise, siis arvan, et ikka on suhtes probleem.
Külaline

Päriselu pole jah seebiooper, et lähed ja hakkad armastust avaldama abielumehele ja tema teatab, et oh ma olen koguaeg sind ka armastanud, abielu ongi õnnetu ja homme jätan abikaasa maha. Nii need asjad ei käi. Aga mul uus töökoht juba silmapiiril, ei hakka kauem end piinama.
TA
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Dets 2025 07:31 Päriselu pole jah seebiooper, et lähed ja hakkad armastust avaldama abielumehele ja tema teatab, et oh ma olen koguaeg sind ka armastanud, abielu ongi õnnetu ja homme jätan abikaasa maha. Nii need asjad ei käi. Aga mul uus töökoht juba silmapiiril, ei hakka kauem end piinama.
TA
Isegi kui teine oleks vaba ja sa avaldaks talle armastust, siis ei ole samuti nii, et tema sind ka juba armastab.

Aga et tea kunagi ette mis tulevik võib tuua. Et kas teine võiks vähemalt teada, et ta meeldib sulle. Et kui ta peakski mingil põhjusel kunagi kedagi uut otsima hakkama, siis käiks tal kindlasti peast läbi ka sina.
Samas kui ta praegu teaks, siis hakkad sa tal ka nagunii peast läbi käima.

Aga kuidas sa ikkagi armusid? Teadvuses ju teadmine, et tal teegi teine kellega elab. Et ta ilmselt armastab teist ja see pole ju sina.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Eks jättis hea mulje, kehvakesse ju ei armuta. Vbl pööras tähelepanu ka, või tundus muidu hästi sümpaatne, seepärast armuski. Aga see on, kuidas inimene end välja laseb paista. Milline ta kodus nelja seina vahel on, seda ei tea, vbl pole enam mingit head muljet. Ehk et armutakse illusiooni (mis võib ju ka osaliselt tõele vastata, aga ei pruugi).
Külaline

Guest kirjutas: 20 Dets 2025 10:15
Külaline kirjutas: 20 Dets 2025 07:31 Päriselu pole jah seebiooper, et lähed ja hakkad armastust avaldama abielumehele ja tema teatab, et oh ma olen koguaeg sind ka armastanud, abielu ongi õnnetu ja homme jätan abikaasa maha. Nii need asjad ei käi. Aga mul uus töökoht juba silmapiiril, ei hakka kauem end piinama.
TA
Isegi kui teine oleks vaba ja sa avaldaks talle armastust, siis ei ole samuti nii, et tema sind ka juba armastab.

Aga et tea kunagi ette mis tulevik võib tuua. Et kas teine võiks vähemalt teada, et ta meeldib sulle. Et kui ta peakski mingil põhjusel kunagi kedagi uut otsima hakkama, siis käiks tal kindlasti peast läbi ka sina.
Samas kui ta praegu teaks, siis hakkad sa tal ka nagunii peast läbi käima.

Aga kuidas sa ikkagi armusid? Teadvuses ju teadmine, et tal teegi teine kellega elab. Et ta ilmselt armastab teist ja see pole ju sina.
Päris huvitav lähenemine. Kõlab nagu keegi peaks kindlasti olema. Otsitakse uut, keegi on varus jne. Kuhu jääb see päris päris tõeline armumine, selline, kus uute otsimine pähegi ei tule?
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Dets 2025 10:37Päris huvitav lähenemine. Kõlab nagu keegi peaks kindlasti olema. Otsitakse uut, keegi on varus jne.
Nii pole mõelnudki, et keegi peaks kindlasti olemas.
Mõte oli selles, et kui teine peaks vabanena, siis ta teab.
Külaline kirjutas: 20 Dets 2025 10:37Kuhu jääb see päris päris tõeline armumine, selline, kus uute otsimine pähegi ei tule?
Selline asi oleks tore küll, eeldusel, et armumine on vastastikune.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist