Äkki ei paneks mulle sõnu suhu, vaid loeks, mida ma päriselt kirjutasin? Kirjutan uuesti:Guest kirjutas: ↑29 Dets 2025 20:08 Mina ei noomi kedagi, aga kui 52-aastane, kes on just jõudnud postmenopausi, väidab, et teda küll teatud riskid (südame-veresoonkonna haigused - nagu öeldud, see ei pruugi kohe tunda anda), libiidolangus jmt ei puuduta, lihtsalt ei tea, millest ta räägib.
1. Perimenopaus, menopaus ja postmenopaus on erinevad eluetapid.
2. Igas eluetapis võivad tekkida teatud vaevused. Võivad ka mitte tekkida. See, mis kellelgi tekib või ei teki, on individuaalne. St kui sul tekib/ei teki, ei tähenda, et kellelgi teisel ei võiks teistmoodi olla.
3. Mul ei olnud vaevusi ei perimenopausi ega menopausi ajal. Ma läbisin need etapid ilma enda teadmata. Alles vereanalüüsi kaudu sain teada, et olen juba postmenopausis.
4. Tänulik ja rõõmus olen selle eest, et mul need kaks etappi möödusid märkamatult.
5. Ei, ma ei tea, mida toob järgmine etapp. Aga ma ei soovi oma aega kulutada ette muretsemisele, ilmselt ei ole selline ette muretsemine ka mulle loomuomane. Elan tervislikult, käin vajalikes kontrollides, ja võtan vabalt ning naudin elu, ilma liigse muretsemiseta.