Kas teie kohtuks sellise mehega veel

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 30 Okt 2025 22:43
Külaline kirjutas: 30 Okt 2025 22:26
Sama juttu kirjutasin ka mina eespool - et haritud ja intelligentne mees oskab abi otsida ja lahenduse leida. Rumalam osa meestest ignoreerivad probleemi ja kuss kui kuldid rukkis.

Selle peale hakati millegipärast MIND!? mingiks eriti pheeneks tituleerima.

Nii ongi - kõik mehed ei tunnista oma potentsiprobleemi. Ja ei oska ega julge abi otsida.
Miks sina siis ei leia meest kellega oled rahul? Ikka kirjutad ilueedidest kes sind kunagi ei vaata? Kas sa oled siis ka rumal ja ignoreerid probleemi?
Potentsiprobleem, oh juudas hakkab pihta. Kui sinu peale ei tõuse, pole probleem potentsis.
Mul on ammu mees olemas, kellega ma olen rahul. Minu vallaliseelu kestis lühikest aega ja siis ma kohtusin mitmete erinevate meestega. See vanem mees, kes oli üliharitud (vandeadvokaat, õppejõud jne) ei olnud muuseas üldse mingi ilueedi - pigem vastupidi. Ja, kui sa korralikult lugesid, siis meie suhtlus katkes just sel põhjusel, et ta tahtis juba II kohtumise seksi. Mina mitte! Ja voodisse me ei jõudnudki. Seega, mida tähendab, et minu peale ei tõuse?

Mis potentsiprobleemide tunnistamisse ja abi otsimisse puutub, siis sa ju ise ka kirjutasid paar kommentaari tagasi, et miks mees peaks seda kellelegi üldse tunnistama. Järelikult, sina ise oled ka oma lontis tilli mure ignoreerija.

Aga jah, me oleme nüüd siin kõik aru saanud, et jälkur-vanamees on tagasi ja trollib usinasti.
Külaline

Reality on saade, see on näitlemine, see ei ole päris elu.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Okt 2025 23:07 d, ka soomlaste foorumis, et naised on muutunud nii valivaks ja tavaline mees ei lähe enam loosi. Nii, et võib olla on sul õigus.

Reality jah, aga sa ju ometigi ei arva, et midagi mu elus valib algoritm? Ikka ja alati ise valin. Reality on väga hea õppematerjal... :lol:
Kõike internetis valib sulle algoritm, loed sa postimeest või delfit, algoritm otsustab millist uudist sa näed või ei näe.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Okt 2025 23:13
Guest kirjutas: 30 Okt 2025 22:43
Külaline kirjutas: 30 Okt 2025 22:26
Sama juttu kirjutasin ka mina eespool - et haritud ja intelligentne mees oskab abi otsida ja lahenduse leida. Rumalam osa meestest ignoreerivad probleemi ja kuss kui kuldid rukkis.

Selle peale hakati millegipärast MIND!? mingiks eriti pheeneks tituleerima.

Nii ongi - kõik mehed ei tunnista oma potentsiprobleemi. Ja ei oska ega julge abi otsida.
Miks sina siis ei leia meest kellega oled rahul? Ikka kirjutad ilueedidest kes sind kunagi ei vaata? Kas sa oled siis ka rumal ja ignoreerid probleemi?
Potentsiprobleem, oh juudas hakkab pihta. Kui sinu peale ei tõuse, pole probleem potentsis.
Mul on ammu mees olemas, kellega ma olen rahul. Minu vallaliseelu kestis lühikest aega ja siis ma kohtusin mitmete erinevate meestega. See vanem mees, kes oli üliharitud (vandeadvokaat, õppejõud jne) ei olnud muuseas üldse mingi ilueedi - pigem vastupidi. Ja, kui sa korralikult lugesid, siis meie suhtlus katkes just sel põhjusel, et ta tahtis juba II kohtumise seksi. Mina mitte! Ja voodisse me ei jõudnudki. Seega, mida tähendab, et minu peale ei tõuse?

Mis potentsiprobleemide tunnistamisse ja abi otsimisse puutub, siis sa ju ise ka kirjutasid paar kommentaari tagasi, et miks mees peaks seda kellelegi üldse tunnistama. Järelikult, sina ise oled ka oma lontis tilli mure ignoreerija.

Aga jah, me oleme nüüd siin kõik aru saanud, et jälkur-vanamees on tagasi ja trollib usinasti.
Sinu potentsiprobleemid on sinu enda peas. Edasi me teame, et jälkur vanamutt on tagasi sõimab usinasti.
Külaline

Guest kirjutas: 30 Okt 2025 23:14 Reality on saade, see on näitlemine, see ei ole päris elu.
Mitte kõik. On neid, kus põhijooned on paigas ja improviseerivad vahepealse osa ja on neid, kus tekitatakse draama uute inimeste ja olukordadega ja kõik liinid sõltuvad ainult osalejate käitumisest. Ja ka selliseid, kus mitte midagi pole ette kirjutatud . Ma räägin nüüd välismaistest. Meie realiteid ma vaadata ei suuda, ei suuda uskuda, et inimesed nii rumalad on. Lihtsalt piinlik hakkab.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Okt 2025 23:19
Guest kirjutas: 30 Okt 2025 23:14 Reality on saade, see on näitlemine, see ei ole päris elu.
Mitte kõik. On neid, kus põhijooned on paigas ja improviseerivad vahepealse osa ja on neid, kus tekitatakse draama uute inimeste ja olukordadega ja kõik liinid sõltuvad ainult osalejate käitumisest. Ja ka selliseid, kus mitte midagi pole ette kirjutatud . Ma räägin nüüd välismaistest. Meie realiteid ma vaadata ei suuda, ei suuda uskuda, et inimesed nii rumalad on. Lihtsalt piinlik hakkab.
Pisikese valimiga inimeste tegevust ei saa laiendada kõigile.
Külaline

Jah, meestele meeldivad sõbralikud naised. Kõrgemate nõudmistega mehed otsivad kuldse südamega naist omale. Naistele seevastu meeldivad head mehed.
Järeldus -TA selle mehega kokku ei sobiks.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Okt 2025 23:25 Jah, meestele meeldivad sõbralikud naised. Kõrgemate nõudmistega mehed otsivad kuldse südamega naist omale. Naistele seevastu meeldivad head mehed.
Järeldus -TA selle mehega kokku ei sobiks.
Mina kui mees ei saa kunagi teadma mis meeldib naistele ja sina kui naine ei saa kunagi teadma mis meeldib meile meestele. Me saame ainult üksteist kombata läbi õnnestumiste ja pettumuste. Aga kuna eluiga on inimestel lühike ja iga kogemus pigem traumeerib inimest, isegi kui see on hea olnud. Kui oled kohtunud hingesugulasega, siis kõik järgmised kahvatuvad, nad ei ole enam need. Seda tunnet ei saa kunagi enam tagasi. Inimesed on nii tehtud. Eaga kipuvad inimesed millegi pärast muutuma üha negatiivsemaks. Võibolla on see meie põhjamaa inimeste teema, äkki kusagil paremas kliimas on elu lõputult lahe. Need sinised ookeanid ja liivased rannad....
Külaline

https://www.theguardian.com/lifeandstyl ... -irritated
(toortõlge)
Kuidas lahku minna lahkest ja heldest mehest, kes jätab mind külmaks ja ärritunud?

Kuidas ma saan lahku minna mehest, kes armastab mind, on ülilahke ja helde ning pakub stabiilsust, kuid kes jätab mind suurema osa ajast külmaks ja ärritunud?

Olen 36-aastane naine ja oleme koos olnud neli aastat. Selle aja jooksul on tema stabiilsus andnud mulle aluse kasvada ja laieneda kõige imelisemal viisil. Nüüd tunnen end lämbununa. Ta on suurepärane inimene, kuid tal pole huvi kunagi oma kodulinnast lahkuda, et midagi uut proovida (olen immigrant). Tema ainsad huvid on pubid ja jalgpall ning kui me välismaale läheme, tahab ta veeta suurema osa ajast pubis, mis ajab mind marru.

Mul on unistus reisida mööda maailma, saada kirjanikuks ja elada kaubikus. Ma hindan üksindust ja mul on väga rikas siseelu. Ma arvan, et ma ei taha tegelikult enam mingit romantilist suhet. Ma näen argipäevast kaugemale ja usun siiralt, et me võime elada teistmoodi, kergemal viisil, kui me seda soovime. Ta on väga konventsionaalne ja tal pole huvi isegi oma pead parapeti kohale pista. Ma ei arva, et see on "halb" viis elada, ma lihtsalt arvan, et see pole ainus viis elada. Ma ei taha olla oma surivoodil (loodetavasti 50 aasta pärast) ja kahetseda, et jäin seiklusest ilma, sest hoolisin mehest. Me tahame elult täiesti erinevaid asju.

Kui ma aga lahkun, murrab see tema ja minu südame. Ta on hea mees, kes väärib naist, kes jagab tema nägemust elust. Ma olen tõesti kurb, et see ei saa olla mina.
------------------------
Appi kui haige eks! No on ju haige kui olete mees, aga kui olete naine, siis nagu oleks kõik okei?
Külaline

Eks onju, kui mees võimaldab naisel elada 4 aastat nii, et mees maksab kõik kinni, siis naine hakkab otsima iseseisvust. Muidugi mehelt saadud kõrvale pandud raha abil. Naine vihkab kõike mida mees talle pakkus, sest naine ei pakkunud mehele midagi peale seksi. See odavmaik ongi vist nii valus?
Mina mehena ei saa aru, kuidas nii saab vihata teist kes on nii palju andnud. Tahaks kaubikus elada? Jeerum. Tahan seigelda, tahan olla iseseisev...
Oh ta on hea mees, ma murran tema südame nagu tunded oleks naisele primaarsed, ei ole ju. Elust enesest. Naise armastus kestab väga lühikest aega.
Külaline

36 aastasel naisel tiksub bio.kell, ta tahab jääda rasedaks, saada laps ja läbi selle kindlustada omale elu ja sissetulekud lapseisalt. Tahan reisida, tutvuda uute meestega, kes teeks mind rasedaks. Armastus? Ära ole loll! Elu on materiaalsus ja ainult lollid mehed armastavad naisi, sest naise jaoks on suhe tehing. Isegi kui mees pakub rahaliselt kõike, ei ole see piisav. Sest naine ei ole võimeline armastama. Sedasi on evolutsioon meid ehitanud.
Külaline

Guest kirjutas: 31 Okt 2025 00:26 36 aastasel naisel tiksub bio.kell, ta tahab jääda rasedaks, saada laps ja läbi selle kindlustada omale elu ja sissetulekud lapseisalt. Tahan reisida, tutvuda uute meestega, kes teeks mind rasedaks. Armastus? Ära ole loll! Elu on materiaalsus ja ainult lollid mehed armastavad naisi, sest naise jaoks on suhe tehing. Isegi kui mees pakub rahaliselt kõike, ei ole see piisav. Sest naine ei ole võimeline armastama. Sedasi on evolutsioon meid ehitanud.
Küll sina oled ikka kibestunud. Et sa ise pidevalt valesid naisi valid, ei tee kõiki naisi halvaks.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Okt 2025 00:01Tema ainsad huvid on pubid ja jalgpall ning kui me välismaale läheme, tahab ta veeta suurema osa ajast pubis,
Kui ma oleks naine, siis saadaks ka sellise mehe perse.
Külaline

Guest kirjutas: 31 Okt 2025 00:05 Eks onju, kui mees võimaldab naisel elada 4 aastat nii, et mees maksab kõik kinni, siis naine hakkab otsima iseseisvust. Muidugi mehelt saadud kõrvale pandud raha abil. Naine vihkab kõike mida mees talle pakkus, sest naine ei pakkunud mehele midagi peale seksi. See odavmaik ongi vist nii valus?
Mina mehena ei saa aru, kuidas nii saab vihata teist kes on nii palju andnud. Tahaks kaubikus elada? Jeerum. Tahan seigelda, tahan olla iseseisev...
Oh ta on hea mees, ma murran tema südame nagu tunded oleks naisele primaarsed, ei ole ju. Elust enesest. Naise armastus kestab väga lühikest aega.
On see kõik, mida naine mehele pakkus? Ostis mees seksi? Naine pakkus ehk midagi palju suuremat, enamat, ta pakkus iseennast. Mees, kelle väärtushinnangud on seksipõhised, ei hooma kunagi seda tegelikku sügavust, mida naine oma keha ja hinge kinkimisega pakub.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Okt 2025 06:26
Guest kirjutas: 31 Okt 2025 00:26 36 aastasel naisel tiksub bio.kell, ta tahab jääda rasedaks, saada laps ja läbi selle kindlustada omale elu ja sissetulekud lapseisalt. Tahan reisida, tutvuda uute meestega, kes teeks mind rasedaks. Armastus? Ära ole loll! Elu on materiaalsus ja ainult lollid mehed armastavad naisi, sest naise jaoks on suhe tehing. Isegi kui mees pakub rahaliselt kõike, ei ole see piisav. Sest naine ei ole võimeline armastama. Sedasi on evolutsioon meid ehitanud.
Küll sina oled ikka kibestunud. Et sa ise pidevalt valesid naisi valid, ei tee kõiki naisi halvaks.
Mis siin kibestuda oleks? Naised lihtsalt toodavad sellist pahna ja ajakirjandusse, milleks? Kõik mehed loevad ka neid artikleid ja saavad aru kui tühine olend on naine, sest naine ise end selliseks kujutab. Vaata postimees ja delfi samuti sellist jama pilgeni täis. Nagu võistlus, milline naine suudab kogu naissugu kõige halvemas valguses näidata.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Okt 2025 16:36
Mis siin kibestuda oleks? Naised lihtsalt toodavad sellist pahna ja ajakirjandusse, milleks? Kõik mehed loevad ka neid artikleid ja saavad aru kui tühine olend on naine, sest naine ise end selliseks kujutab. Vaata postimees ja delfi samuti sellist jama pilgeni täis. Nagu võistlus, milline naine suudab kogu naissugu kõige halvemas valguses näidata.
Kus sa pahna nägid? Kui inimesega pole enam koos hea, tulebki minna lahku. Sinu pandud artikli naine oli lausa 4 aastat koos, ju ammendas see mees end ära. Miks see naine tühine on? Mitte tühjem kui iga suvaline mees. Tubli naine, kes teab mida tahab ja viib oma unistused ka ellu.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Okt 2025 16:43

Kus sa pahna nägid? Kui inimesega pole enam koos hea, tulebki minna lahku. Sinu pandud artikli naine oli lausa 4 aastat koos, ju ammendas see mees end ära. Miks see naine tühine on? Mitte tühjem kui iga suvaline mees. Tubli naine, kes teab mida tahab ja viib oma unistused ka ellu.
Loe artikkel läbi.
Külaline

Kui sa artiklit loed, siis on kirjas et naine on migrant ja eks ta tuli kolmanda maailma riigist läände elama. Kus seda jalgpalli ikka pubides vaadatakse kui mitte vanal heal Inglismaal. Mees võttis migrandi enda juurde, või naiseks, sest migrandid üldiselt otsivadki kiiresti mõne kohaliku kellega leivad kappi panna, siis saab elamisloa kergemini. 4 aastat elas naine mehega kenast, aga nagu näha siis mingi tujukus on inimeses. Läks riiki elama kuhu nii soovis elama minna (nagu meil siin tahaks paljud Hispaaniasse elama minna), aga rahul sellega ei ole ja tahaks hoopis mööda maailma reisida. Aga mehele ka asja välja öelda ei julge. Kodumaalt lahkus, aga mujal ka õnnelik ei ole.
Selliseid tujukaid ja ebakindlaid inimesi on päris palju. Küll nad lähevad endale ettekujutatud probleemide pärast lahku, küll tulevad töölt ära, mõni kolib kuhugi maale kus siis edasi õnnetu olla. Fataalse käitumisega inimesed.

36 aastane naine ka, eks siis ongi vaja see laps saada, aga ju siis mees on vana selleks. Tavaliselt migrantidest naised leiavadki vanemad mehed endale, sest neil on pappi mida kulutada oma suure uue armastuse jaoks. Aga lapsi ei saa enam, ongi perspektiivitu suhe.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Okt 2025 16:44

Loe artikkel läbi.
Lugesin. Millele sa vastu vaidled? Et kui oled mingi mehega koos, siis peadki jääma? :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Okt 2025 17:35
Külaline kirjutas: 31 Okt 2025 16:44
Loe artikkel läbi.
Lugesin. Millele sa vastu vaidled? Et kui oled mingi mehega koos, siis peadki jääma? :lol:
Sa ju ei lugenud artiklit, sest see oli inglise keeles ja seal oli pikk joru veel ja üldse mitte mingist mehest.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline