Milliseid influencereid Te jälgite?

käsitöö, kunst, raamatud jm
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 08 Juul 2026 19:36 see mees alati nii kurva näoga nagu galeeriori
Pilt
Ära nüüd kadetse siin jälle. Iga kord, kui sul argumendid otsa saavad lähed nõmedaks.
Minu meelest ilus paar ja mul pole kordagi tulnud pähe mõtet, et see mees õnnetu oleks.
Külaline

Guest kirjutas: 08 Juul 2026 19:36 see mees alati nii kurva näoga nagu galeeriori
Pilt
No mõtle, mida see vaeseke kogu aeg läbi elab. Meie näeme vaid jäämäetippu ehk SM-s räuskamisi.
Külaline

Guest kirjutas: 08 Juul 2026 23:43
Külaline kirjutas: 08 Juul 2026 18:00 Marju ütles, et SI sõlmis lepingu, et saab iga kuu 11 000 pangaarvele, muidu kaotab lapse ära. Kas see võib tõesti tõsi olla? Kui Marek sellise lepingu sõlmis, siis ta on ju ikka päris rumal ka.
Mul vajus ka suu lahti. Huvitav, kas see info tuli talle otse SI-lt. Nad olid ju sõbrannad ja S tunnistas, et M.K on avaldanud nende omavahelisi "naistejutte". Päris karm ikka, kui abielu ja kogu see lugu on lihtsalt üks külm kalkulatsioon.
paras paar "sõbrannasid" tõesti - ja teine avaldab omavahelisi jutte avalikul lehel, ilmselgelt teenides sealt kena klikikopika. Oehh.
Huviline
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Huviline »

Külaline kirjutas: 08 Juul 2026 21:30
Külaline kirjutas: 08 Juul 2026 21:11
Külaline kirjutas: 08 Juul 2026 21:01Lähed vajutad facebookis tema ikoonile ja hakkad vaatama. Jah, ta näeb, kes vaatas, aga vaevalt see teda huvitab, teda vaatavad tuhanded.
Need draamad on ikka Intsas mitte FB-s.
OMG, insta ja fb storyd on samad.
Ei ole samad!
Ma ei postita kunagi storysid FB, küll aga kogu aeg Instagrami.
Külaline

Huviline kirjutas: 09 Juul 2026 08:25

Ei ole samad!
Istas saab valida, kas postitab kohe automaatselt sama story ka FB.

Storyd ju kestavad vaid 24h. Neid ei saa teised pärast tagantjärgi vaadata 🤨 ise oma arhiivis jah näed aga teised ei.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Juul 2026 07:57
Guest kirjutas: 08 Juul 2026 23:43
Külaline kirjutas: 08 Juul 2026 18:00 Marju ütles, et SI sõlmis lepingu, et saab iga kuu 11 000 pangaarvele, muidu kaotab lapse ära. Kas see võib tõesti tõsi olla? Kui Marek sellise lepingu sõlmis, siis ta on ju ikka päris rumal ka.
Mul vajus ka suu lahti. Huvitav, kas see info tuli talle otse SI-lt. Nad olid ju sõbrannad ja S tunnistas, et M.K on avaldanud nende omavahelisi "naistejutte". Päris karm ikka, kui abielu ja kogu see lugu on lihtsalt üks külm kalkulatsioon.
paras paar "sõbrannasid" tõesti - ja teine avaldab omavahelisi jutte avalikul lehel, ilmselgelt teenides sealt kena klikikopika. Oehh.
Nii palju, kui mina M.K-d jälginud olen, siis ta tavaliselt selliseid asju ei tee. See pigem suure M-i teema. Ju tal olid omad põhjused.
See kätš on muidugi nõme, aga ma saan aru, miks ta nii kaugele läks. Ta ju ütles ka enda kohta, et ta võtab enda tehtud asjad kõik omaks ega salga. Sama eeldab ta ka teistelt. Kahjuks on see eesti mudijate maastik paksult valesid ja valskust täis. Kujutan ette, et viskabki kopa ette, kui ise oled teistsugune.
Külaline

MK storys oli ka veel üks toitlustaja, kes rääkis, et SI tahtis toitlustuselt allahindlust argumendiga, et kaotas just lapse.
Külaline

Ma ei usu ühtegi selle MK väidet
Külaline

Huviline kirjutas: 09 Juul 2026 08:25

Ei ole samad!
No enamikel inimestel on samad, Marjul ka.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Juul 2026 10:44 Ma ei usu ühtegi selle MK väidet
Tal ei ole mingit põhjust valetada.
Külaline

Peab ikka madal mollusk olema, et teise inimese saladust rahaks teha.
Külaline

Tal on tõestuseks screenid. Miks sa ei usu, oled teda valelt tabanud?
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Juul 2026 16:02 Peab ikka madal mollusk olema, et teise inimese saladust rahaks teha.
Milliseks rahaks? Kas mollusk kuulub samasse sõnavarasse, kus mudaliiga?
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Juul 2026 16:02 Peab ikka madal mollusk olema, et teise inimese saladust rahaks teha.
Kust sa võtad, et ta need RAHAKS teeb? See ei too ju talle mingit raha sisse.
Ma tegelikult üldse ei imesta, et ta need screenid üles pani. Väga õigesti tegi.
Külaline

Guest kirjutas: 09 Juul 2026 15:38
Kui keegi teine seda räägiks, võib olla võtaks seda juttu tõsisemalt, aga inimene ajab mingit ebaadekvaatset pläusti suust välja ja napsutab vist üpris kõvasti. SI toodud väidetele ei olnud ka mingeid screen'e.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Juul 2026 16:08
Kui keegi teine seda räägiks, võib olla võtaks seda juttu tõsisemalt, aga inimene ajab mingit ebaadekvaatset pläusti suust välja ja napsutab vist üpris kõvasti. SI toodud väidetele ei olnud ka mingeid screen'e.
Sa ajad ise ebaadekvaatset juttu. Mis SI toodud väidetele? MK pani üles screenid enda ja teiste vestlustest SI-ga. Millest sina siin räägid jääb arusaamatuks.
Külaline

Guest kirjutas: 09 Juul 2026 16:17
Sa ajad ise ebaadekvaatset juttu. Mis SI toodud väidetele? MK pani üles screenid enda ja teiste vestlustest SI-ga. Millest sina siin räägid jääb arusaamatuks.
Normaalne warrior siin oma iidolit kaitsmas.
Kui oleks screen'id, kus SI ise ütleb neid asju, mida MK väidab, siis oleks teine lugu. Hetkel kahe inimese omavaheline klatš = sinu jaoks fakt. Rumal.
Külaline

käituvad nagu mingid teismelised tsikid - üks juba hulga laste ema ja teine ligi viiekümnene "kaunitar".
Külaline

Napsutab kord nädalas, see on täiesti okei. Ülejäänud aja teeb tööd, möllab laste ja lastelastega, õpib, tegeleb aiandusega ning treenib.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Juul 2026 16:35 käituvad nagu mingid teismelised tsikid - üks juba hulga laste ema ja teine ligi viiekümnene "kaunitar".
Miks sa kaunitar jutumärkidesse panid? Ta on omavanuste seas kindlasti Eestis TOP 10.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist