Mida õhtuks süüa teete?
-
Külaline
Ise pole kukeseente puhul küüslauku kunagi kasutanud. Kuidagi nagu tundub, et need kaks ei sobi kokku. Samas riisikaid ja puravikke jt seeni hapendan ja marineerin küll küüslauguga ka.
-
Külaline
Tegin hoopis lihavardad. Sisse läks ohtralt rohelist, siibulat ja küüslauku. Porgandi riivisin, tegin salatiks. Koorekaste ja aurutatud kartulid. Küll sai hea! Pidin end piirama, et liiga palju ei söks.Külaline kirjutas: ↑08 Aug 2024 18:08ma teeks pikkpoissi, mille sisse läheb porgand ja rohelineKülaline kirjutas: ↑08 Aug 2024 16:26 Maheveise hakkliha, värske kartuli, ja porgandi tõin koju. Roheline kraam ja tomatid kasvavad endal. Nüüd mõtlen, kas teen kotlette või keeran niisama hakklihakastme kokku. Midagi head tahaks![]()
-
Külaline
Pole kevadest saadik pastat söönud ja juba mitu päeva mõtlen, et peaks tegema. Lähen vaatan poes mis silma jääb ja sellele vastavalt tänaõhtune pastaroog valmib
Raadiost Stefan räägib just adžikast, võib-olla sellega teengi. Sõltub nüüd millise liha võtan. Sibulat kindlasti ja aiast rohelist, kõrvale salatiks kurki-tomatit.
-
Külaline
Vihmane päev, üle pika aja tegin ahjukartulit, sealiha porgandite ja sibulaga. Juurde värske salat. Pühapäeva lõpetuseks õunakook ja tee sidruniga.
-
Külaline
Lastele vana kool - kartulid ja hakklihakaste tomati-kurgi salatiga. Ise sõime fetaga täidetud grillitud paprikaid, sest neid oli lihtsalt üle. Täidiseks feta, kreeka jogurt, muna, küüslauk, veidi oreganot. Klopid kõik segi ja täidad poolikud paprikad, ahju pooleks tunniks, kuni on kenasti tumenenud.
Jumal tänatud, juba 3 päeva mitte midagi. Paar sünnipäeva ja 1. september 
-
Külaline
Issand, kuidas ma fännan mulgiputru.
-
Külaline
Tegin suure potitäie värskekapsahautist.
Kui teen tavapärase koguse, süüakse see kohe ära. Nüüd tegin rohkem ja tundub, et jääb vist üle
.
Ei oska mina seda õiget kogust toitu teha.
Kui teen tavapärase koguse, süüakse see kohe ära. Nüüd tegin rohkem ja tundub, et jääb vist üle
-
Külaline
Seda saab edukalt sügavkülmas säilitada. Teen ise tihti suurema koguse kapsahautist, et sügavkülmutada. Pärast hea võtta mõni õhtu, kui ei viitsi söögitegemisega jännata.Külaline kirjutas: ↑02 Sept 2024 08:07 Tegin suure potitäie värskekapsahautist.
Kui teen tavapärase koguse, süüakse see kohe ära. Nüüd tegin rohkem ja tundub, et jääb vist üle.
-
Külaline
Täna tuleb ühepajatoit! Aiast värsket porgandit, kartulit, kapsast, kaalikapoiss... Küüslauku, sibulat ja kuhjake rohelist kraami ka. Poest vaja ainult tükike notsut tuua.
-
Külaline
lõhesupp (vahelduseks tomati ja tšilliga) ning saiavorm õunte ja pirnidega.
Lasin kana poolkoibadel soja, mee ja küüslauguga veidi marineeruda ja pärast panin koos kartulisektorite ja porgandiviiludega ahju.
-
Külaline
Nägin kuskilt veebist väga isuäratavat guljaši retsepti ja mõtlesin, et katsetan. Polnud kordagi elus teinud ja liha teen üldse vähe. Seega välja tuli guljašilaadne toode, aga vb süüakse ära. Midagi läks kuskil valesti, vb panin liiga palju tomatit, aga hapu on.
Kas iga õhtu peab arutle.ee lehele raporteerima, mida õhtuks süüa tegin? Pointless.
-
Külaline
Ei pea. Aga teinekord saab siit häid mõtteid, mis endal vb kohe pähe ei tulegi.
Need, kes ise kodus kokkavad, teavad, milline peavalu võib vahel olla välja mõelda, et mida jälle peaks õhtusöögiks perele tegema.
Ei käsi keegi sul seda teemat avada, kui ei huvita
-
Külaline
Tänan ausa vastus eest.Külaline kirjutas: ↑16 Sept 2024 15:17Ei pea. Aga teinekord saab siit häid mõtteid, mis endal vb kohe pähe ei tulegi.
Need, kes ise kodus kokkavad, teavad, milline peavalu võib vahel olla välja mõelda, et mida jälle peaks õhtusöögiks perele tegema.
Ei käsi keegi sul seda teemat avada, kui ei huvita![]()
Kui mul pere nälgas siis saan mina (mees) kaasalt näiteks pannilabidaga. Kui keeeeeeeegi ei viitsi süüa teha siis järelikult pole kõht tühi. Nii lihtne see asi ongi.
-
Külaline
Vaevalt sul naist on ja kui ongi, siis täiesti õigustatud on "pannilabidaga üle küüru anda", arvestades siinseid kommentaare. Vaene naine.Külaline kirjutas: ↑16 Sept 2024 18:13
Tänan ausa vastus eest.
Kui mul pere nälgas siis saan mina (mees) kaasalt näiteks pannilabidaga. Kui keeeeeeeegi ei viitsi süüa teha siis järelikult pole kõht tühi. Nii lihtne see asi ongi.
-
Külaline
Salatit. Kurk, tomat, sellerivarred, sibul, paprika ja kreeka juust. Kastmeks õli-balsaamiko segu.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist