Ise tegin täna tagasihoidlikult, äikest hakkas sadama ja ei viitsinud vihmaga poodi minna. Tatar, juurde peenralt salati-sibula-laugu-tomati salat hapukoorega. Täitsa hea sai
Mida õhtuks süüa teete?
-
Külaline
Mida õhtuks süüa teete?
Mida te õhtuks head süüa teete?
Ise tegin täna tagasihoidlikult, äikest hakkas sadama ja ei viitsinud vihmaga poodi minna. Tatar, juurde peenralt salati-sibula-laugu-tomati salat hapukoorega. Täitsa hea sai
-
Külaline
Spargel kergelt praetult ja šampinjonid sinihallitusjuustuga ahjus tehtult.
-
මම වැටෙන කුරුල්ලෙක්
- Teerajaja
- Kontakt:
Värskekapsasuppi kanalihaga.
Elu on liiga lühike et raisata seda lollide peale tõestamaks et nad on lollid /道德经 (Dàodéjīng)/
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene.
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene.
-
Karu
Keedulartul võiga, tomato-kurgi-tilli hapukoore salat. Lihtne aga maitsev
Muidu väga tihti igasugused köögiviljadegud ja pastaroad.
Muidu väga tihti igasugused köögiviljadegud ja pastaroad.
-
Kah kägu
Hakkliha-kapsahautis (varajase kapsaga). Hakkliha sama palju kui kapsast (teismeline poiss muidu ei söö). Lisandiks varajane kartul. Arbuus.
-
Külaline
Grillisime toorvorste ja ribi. Friikad valmisid ka õues grilli peal. Kõrvale hapukoorega salat, kus oli tomat, kurk ning kasvuhoonest lehtsalat, murulauk, roheline sibul ja till.
-
Külaline
Salat: peet, kartul, suitsuliha, kurk, porgand, värske sibul, hapukoor, natuke küüslauku, pipart, soola.
Söön vahemere ciabattaga.
-
Külaline
Krehvtine lambaliha, 2 tundi ahjupotis haudunud ja hea pehme.
Kollane riis.
Dakuus - soe tomati-küüslaugu kaste, mis käib riisi peale.
Lehtsalat.
Kollane riis.
Dakuus - soe tomati-küüslaugu kaste, mis käib riisi peale.
Lehtsalat.
-
Külaline
Lehtsalat redise, värske kurgi, rõõsa koore, õunaäädika ja lihatomatiga, palju sibulapealseid ja värsket tilli. Meil on kombeks teha salateid hapukoore asemel rõõsa koorega millegipärast. Tundub kuidagi kergem segada ja hapukoore hapususe annab õunaäädikas. Lastele värskekapsasupp, panin veidi nõgest ka sekka. Kuumaga ei tahagi ju keegi midagi eriti. Juurde kiluvõie sepiku peal. (keedetud muna, kilu v anšooovis blenderisse, veidi sidrunmahla ja oliiviõli)
-
Külaline
Suitsuheigi salat kartuli ja munaga. Ahjuomlett salaami ja tomatiga. Värskekapsasalat hapukoorega.
Ma teen nii kõiksuguseid erineva koostisega määrdeid ja pasteete. Suvel käin selleks tiiru aias, korjan seda mis silma jääb, kevadel naat, nõges, nurmenukk, erinevate laukude pealsed, sibulad, hiljem juba tutike rakvereraibet, sireliõisi, võilille, paiselehte, peterselli, leheke vasttärganud raudrohtu jne. Mõnikord tuleb külmikust või aedviljapotist midagi lisaks, mõnikord mitte. See siis blendriga pastaks, juurde kas võid või hoopis peoga pähkleid või mandleid ja õli, seemneid, juustu... Täiesti loominguline protsess. Talvel teen kõiksuguste kaunviljalistega sama asja.Külaline kirjutas: ↑05 Juun 2024 23:07 kiluvõie sepiku peal. (keedetud muna, kilu v anšooovis blenderisse, veidi sidrunmahla ja oliiviõli)
Keeta-küpsetada ei viitsinud ja valmis sai salat külmkapis leiduvast kraamist: tomat, kurk, värske kapsas, roheline sibul, kuivatatud tomatid, mozzarella, sink, oliivid, persilade maitseainesegu, sool, pipar, oliiviõli ja õunaäädikas.
-
Külaline
Kuna eile jäid turul silma eriti nunnud värsked talukartulid ja neid müüv papi oli ka sümpaatne, siis täna tuleb suvine klassika: värske koorega keedetud kartul ja rohelise sibula heeringa kodujuustu salat. Kuna lapsed heeringat ei söö, siis neile kartuli kõrvale tomati-kurgi salat. Kartulit me muidu eriti palju ei söö, aga need kevadised pisikesed on ülihead. Aga ma ei tea, milles asi, kuid kunagi ei tule lapsepõlvetoidud, mida vanaema tegi, mul endal nii head väja. Midagi oleks nagu puudu 
-
Külaline
Mis on vahe tavalise ciabatta ja vahemere ciabatta vahel?Külaline kirjutas: ↑05 Juun 2024 22:09 Salat: peet, kartul, suitsuliha, kurk, porgand, värske sibul, hapukoor, natuke küüslauku, pipart, soola.
-
Külaline
Mul on sama viga, aga arvasin, et hundiisu on puudu. Mäletan, et sel ajal olin päev otsa väljas ja ega eriti ei söönudki, hommikul midagi natuke ja siis õhtuks oli kõht ülimalt tühi. Siis tunduskidki kõik toidud ülimaitsvad. Ja eks nad olidki, sest tooraine oli kõik vanaema enda aiast ja mahe. Väetiseks oli oma aia sõnnik ja kasvatas neid asju keset metsa. Sellest juba tuleb vahe sisse.Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2024 10:49 Kuna eile jäid turul silma eriti nunnud värsked talukartulid ja neid müüv papi oli ka sümpaatne, siis täna tuleb suvine klassika: värske koorega keedetud kartul ja rohelise sibula heeringa kodujuustu salat. Kuna lapsed heeringat ei söö, siis neile kartuli kõrvale tomati-kurgi salat. Kartulit me muidu eriti palju ei söö, aga need kevadised pisikesed on ülihead. Aga ma ei tea, milles asi, kuid kunagi ei tule lapsepõlvetoidud, mida vanaema tegi, mul endal nii head väja. Midagi oleks nagu puudu![]()
-
Külaline
-
Külaline
Kusjuures hakkasin ise ka mõtlema. Vb ta peab silmas neid oliivide või päiksekuivatatud tomatitega versioone?
-
Külaline
Kergelt praetud ahvenafilee värske kartuli ja kerge kastmega. Kõrvale klaasike valget veini.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist