Ta ei öelnud enam midagi
-
Külaline
Jään vait, kui vestluspartner esineb avaldusega, millega ma absoluutselt ei nõustu ja seega pole vähimatki mõtet vastupidist väitma hakata. Ei viitsi millegi tõestamisele aega kulutada, kui tulemus on ette teada.
-
Külaline
Ma jään vahel vait, kui keegi ütleb, et kuule, me peaks nüüd nii või naa tegema. Lihtsalt mõtlen omaette ja kaalun igast küljest. Ei oska kohe midagi öelda. Mõnikord on küsitud, et kas sa üldse panid tähele, et ma rääkisin sinuga?
-
Külaline
-
Külaline
Justnimelt. See on selline vaimse vägivalla vorm. Sellised tuleb ropult saata kaugemale ja nendega suhtlemine lõpetada. Enamus selle harrastajad on naised.
-
Külaline
Ja siis veel imestad, et ta ei öelnud enam midagi, läks ära kaugele..Külaline kirjutas: ↑08 Okt 2024 22:48 Justnimelt. See on selline vaimse vägivalla vorm. Sellised tuleb ropult saata kaugemale ja nendega suhtlemine lõpetada. Enamus selle harrastajad on naised.
-
Külaline
Mitte alati. Lihtsalt õpi oma kaaslast tundma. Võibolla ta ongi selline järelemõtlejat tüüpi ega taha niisama mingeid suvalisi sõnu öelda.Külaline kirjutas: ↑08 Okt 2024 22:48 Justnimelt. See on selline vaimse vägivalla vorm. Sellised tuleb ropult saata kaugemale ja nendega suhtlemine lõpetada. Enamus selle harrastajad on naised.
-
Külaline
Olen oma mehega koos elanud 30+ aastat. Tema võib vabalt kolme päeva pärast vastata mu mingile mõttele. On selle siis põhjalikult läbi seedinud.Külaline kirjutas: ↑08 Okt 2024 22:48 Justnimelt. See on selline vaimse vägivalla vorm. Sellised tuleb ropult saata kaugemale ja nendega suhtlemine lõpetada. Enamus selle harrastajad on naised.
Miks te kõik arvate, et küsiti just mingi tüli kohta?
Koos elades ei ole ju teema vaid tülides ja vaidlustes!
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Tolmukübe ja 1 külaline