Joogiseid naisi otsinud ja vägistanud mees saadeti aastateks vangi

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 13 Mai 2025 10:36 Selline karistus vägistamise eest ei peaks kindlasti olema väiksem, küll aga peaksid tapmise jm suurtemate kuritegude eest olema veelgi suuremad karistused.
Nõus 100%!
Külaline

Hea, et ta norm naiste juurde koos toidukotiga sisse ei trüginud.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Mai 2025 16:56Hea, et ta norm naiste juurde koos toidukotiga sisse ei trüginud.
Mis see siia puutub?
Külaline

Mina olen väga rahul, et meil vägistamistega siiski veel üldse tegeletakse - nimelt ründaja poole pealt. Vahepeal jäi juba täitsa selline kehv mulje, et riik tegeleb vägistamistega ainuüksi ohvri taasohvristamise eesmärgil ja muud tulemust polegi.

Seega ma ei sea vägistajale aastatepikkuse karistamise määramist üldse kahtluse alla, vaid plaksutan. Kuid küsimus on, miks ei määrata ka tapjatele õiglaseid karistusi? Näiteks sellele mõrtsukale, kes narkootikumi mõju all olles korraga kaks noort inimest, kes olid jalgratastega teepervel, surnuks sõitis? Olles ka ise igapäiselt roolis, ei suuda ma ette kujutada, missugune võis olla selle mõrvari juhitud auto kiirus ja sõidustiil, et niisugune õnnetus juhtuda sai. Sellised inimesed on päriselt ühiskonnale ohtlikud.
Külaline

Hästi on päevitunud. Selliseid on meil palju...
Külaline

Guest kirjutas: 12 Mai 2025 14:37
Külaline kirjutas: 12 Mai 2025 14:35
Külaline kirjutas: 12 Mai 2025 13:08 https://ekspress.delfi.ee/artikkel/1203 ... teks-vangi
Lausa seitse aastat ja kaks kuud.
Kuidas kohtuotsused meil nii hüppeliselt käivad? Mõni ei saa tapmise eestki eriti midagi.
Ma ka ei mõista. Imikutapja ka ei saanud nii palju.
Kas siis mõrv meie riigis on "oh, ups juhtus"...?
Arusaamatu minu jaoks 🥲
Arusaamatu võib olla vandekohtu otsus, aga meil siin käib see aastate mõistmine vägagi reglementeeritult paragrahvide järgi.
Ma ka ei saa aru. Kahe umbjoobes naise vägistamine, kes füüsilist traumat ei saanud, ainult psüühilise- 7 aastat. Keldritont, kes kümmekond naist vägivaldselt vägistas, mõnel juhul füüsiliste kahjustustega- 4 aastat. Diskor, kes joobes naise füüsiliselt katki vägistas- 2 aastat tingimisi. Vastusündinu tapmine- 4 aastat.
Mingit loogikat ma ei näe, täringuga veeretavad neid karistusi.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Mai 2025 17:41Mingit loogikat ma ei näe, täringuga veeretavad neid karistusi.
Või on siis kallid ja odavad advokaadid
Anonüümne
Kontakt:

Postitus Postitas Anonüümne »

Külaline kirjutas: 16 Mai 2025 17:41Ma ka ei saa aru. Kahe umbjoobes naise vägistamine, kes füüsilist traumat ei saanud, ainult psüühilise- 7 aastat.
Neil olid füüsilised vigastused.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], elke, Triibu ja 8 külalist