Joogiseid naisi otsinud ja vägistanud mees saadeti aastateks vangi

vana hea klassika
Külaline

Joogiseid naisi otsinud ja vägistanud mees saadeti aastateks vangi

Postitus Postitas Külaline »

https://ekspress.delfi.ee/artikkel/1203 ... teks-vangi
Lausa seitse aastat ja kaks kuud.
Kuidas kohtuotsused meil nii hüppeliselt käivad? Mõni ei saa tapmise eestki eriti midagi.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Mai 2025 13:08 https://ekspress.delfi.ee/artikkel/1203 ... teks-vangi
Kuidas kohtuotsused meil nii hüppeliselt käivad? Mõni ei saa tapmise eestki eriti midagi.
Ma ka ei mõista. Imikutapja ka ei saanud nii palju.
Kas siis mõrv meie riigis on "oh, ups juhtus"...?
Arusaamatu minu jaoks 🥲
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Mai 2025 14:35
Külaline kirjutas: 12 Mai 2025 13:08 https://ekspress.delfi.ee/artikkel/1203 ... teks-vangi
Ma ka ei mõista. Imikutapja ka ei saanud nii palju.
Kas siis mõrv meie riigis on "oh, ups juhtus"...?
Arusaamatu minu jaoks 🥲
Arusaamatu võib olla vandekohtu otsus, aga meil siin käib see aastate mõistmine vägagi reglementeeritult paragrahvide järgi.
Külaline

Seda enam arusaamatu on, miks peetakse siis meie riigis elu võtmist vähemoluliseks, kui vägistamist ja pettust näiteks.
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Miks heietada anonüümses foorumis (kui just klikke pole vaja reklaami tulu teenisemiseks) selmet võta lahti kohtulahendi otsus ja loe. Ei oska! No loll pea on ihu nuhtlus.
Külaline

Ants kirjutas: 12 Mai 2025 15:02 Miks heietada anonüümses foorumis (kui just klikke pole vaja reklaami tulu teenisemiseks) selmet võta lahti kohtulahendi otsus ja loe. Ei oska! No loll pea on ihu nuhtlus.
Miks me ei või heietada? Kui sulle ei meeldi, ära loe meie heietusi. Aga ei, ikka on vaja veel kommenteerida ka.
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 12 Mai 2025 15:05
Ants kirjutas: 12 Mai 2025 15:02 Miks heietada anonüümses foorumis (kui just klikke pole vaja reklaami tulu teenisemiseks) selmet võta lahti kohtulahendi otsus ja loe. Ei oska! No loll pea on ihu nuhtlus.
Miks me ei või heietada? Kui sulle ei meeldi, ära loe meie heietusi. Aga ei, ikka on vaja veel kommenteerida ka.
Kes Te selline olete, et tulete ütlema, et keegi ei tohi anonüümses foorumis heietada/kommenteerida? Kuidas siin on puutumus meeldimisega?
Külaline

Nimelisi saab õnneks ära blokeerida.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Mai 2025 15:21 Nimelisi saab õnneks ära blokeerida.
Saab küll, aga kui keegi seda blokeeritut tsiteerib, siis kahjuks sellega tuleb kommentaar ikka kaasa.
Külaline

Ants kirjutas: 12 Mai 2025 15:07
Kes Te selline olete, et tulete ütlema, et keegi ei tohi anonüümses foorumis heietada/kommenteerida? Kuidas siin on puutumus meeldimisega?
Sa ju ise ütlesid, et me ei tohi heietada. Ma siis nüüd ütlen, et sa ei tovi meie heietusi kommenteerida 😂😂
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 12 Mai 2025 15:32

Sa ju ise ütlesid, et me ei tohi heietada. Ma siis nüüd ütlen, et sa ei tovi meie heietusi kommenteerida 😂😂
Millises postituses ma selle heietamise ära keelasin? Konkreetne näide? Kui ei suuda esitada siis miks jaurate?
Külaline

Ants kirjutas: 12 Mai 2025 18:17Millises postituses ma selle heietamise ära keelasin? Konkreetne näide? Kui ei suuda esitada siis miks jaurate?
Miks heietada anonüümses foorumis (kui just klikke pole vaja reklaami tulu teenisemiseks) selmet võta lahti kohtulahendi otsus ja loe. Ei oska! No loll pea on ihu nuhtlus.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Mai 2025 15:31
Külaline kirjutas: Nimelisi saab õnneks ära blokeerida.
Saab küll, aga kui keegi seda blokeeritut tsiteerib, siis kahjuks sellega tuleb kommentaar ikka kaasa.
Ja siis te ei suuda sellele reageerimata jätta? ikka ühesugused tölbajööbikud olete siin enamuses.
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 12 Mai 2025 18:23
Ants kirjutas: 12 Mai 2025 18:17Millises postituses ma selle heietamise ära keelasin? Konkreetne näide? Kui ei suuda esitada siis miks jaurate?
Ilmselt jällegi soovmõtlemine. Selles lauses pole mingit keelamist. Sõna selmet tähendaks selle asemel et ... ilmselt Teie aru sinnamaani ei küündi.
Külaline

Vahel tekib mul siin ja ma muidu meediat lugedes küsimus, et kui tõsiseks kuriteoks me üldse vägistamist peame? Just meie, inimesed. Vägistamised on erinevad, kannatanud on erinevad. Võibolla keegi saabki sellest suhteliselt kergesti üle. Samas on inimesi, kellele jätab vägistamine eluaegse trauma ja terve inimese edasine elu võibki olla rikutud. Depressioon, füüsilise läheduse mitte talumine ja mis kõik veel. Vägistamine on siiski räige sissetung kannatanu privaatsusse, julm alandamine. Ma ei tea, kas 7 aastat on vähe või palju, aga vägistamist kuriteona ei tohiks kindlasti kuidagi kergeks pidada ja alavääristada.
Külaline

Guest kirjutas: 12 Mai 2025 21:49 Vahel tekib mul siin ja ma muidu meediat lugedes küsimus, et kui tõsiseks kuriteoks me üldse vägistamist peame? Just meie, inimesed. Vägistamised on erinevad, kannatanud on erinevad. Võibolla keegi saabki sellest suhteliselt kergesti üle. Samas on inimesi, kellele jätab vägistamine eluaegse trauma ja terve inimese edasine elu võibki olla rikutud. Depressioon, füüsilise läheduse mitte talumine ja mis kõik veel. Vägistamine on siiski räige sissetung kannatanu privaatsusse, julm alandamine. Ma ei tea, kas 7 aastat on vähe või palju, aga vägistamist kuriteona ei tohiks kindlasti kuidagi kergeks pidada ja alavääristada.
Mina ka alati imestan neid asja pisendavaid ja ohvrit süüdistavaid kommentaare. Et noh, ise olidki ju purjus, ise läksid mehele külla, mis lootsid siis, mis see siis ikka teeb, mine eluga edasi, kah mul asi. Kui mehi vägistataks, oleks see päris kindlasti palju suurem kuritegu, aga meeste arvates pole asi kõneväärtki.
Külaline

Ma ei mõtle päris purjus naisi, aga väheke napsuseid naisi. Et kas nad joovad ka mehed ilusaks.
Kui ma väheke vintis, siis ka natuke pidurid maas ja hakkan proovima külge lööma naistele kellele muidu niisama ei läheneks.
Külaline

Ants kirjutas: 12 Mai 2025 18:17
Millises postituses ma selle heietamise ära keelasin? Konkreetne näide? Kui ei suuda esitada siis miks jaurate?
Täiesti uskumatu inimene! Kas sa pead tõesti absoluutselt kõik teemad ära solkima? Ongi ainuke võimalus blokk peale sulle ja loota, et sind enam ei tsiteerita, see on ka minul viimane kord.
Külaline

Selline karistus vägistamise eest ei peaks kindlasti olema väiksem, küll aga peaksid tapmise jm suurtemate kuritegude eest olema veelgi suuremad karistused.
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 13 Mai 2025 10:34
Ants kirjutas: 12 Mai 2025 18:17
Täiesti uskumatu inimene! Kas sa pead tõesti absoluutselt kõik teemad ära solkima? Ongi ainuke võimalus blokk peale sulle ja loota, et sind enam ei tsiteerita, see on ka minul viimane kord.
Kuidas Teil vererõhuga lood on? Käed värisevad?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 5 külalist