See ei vastanud mitte kuidagi mu küsimusele. Kust see veri tulla saab? Tupp hakkab heast peast verd jooksma? Või ei tähenda emaka eemaldamine, et terve emakas eemaldatakse, midagi jääb alles ning sellel osal on endiselt limaskest ja selle funktsioonid?
kuidas algab menopaus nendel, kellel vererohked päevad?
-
Külaline
-
Külaline
just nii ongi! mingid rakud või limaskesta tűkid jäävad emakakaelale ja siis nn eeldatavate päevade ajal eralduvad verena.Guest kirjutas: ↑06 Aug 2025 23:36See ei vastanud mitte kuidagi mu küsimusele. Kust see veri tulla saab? Tupp hakkab heast peast verd jooksma? Või ei tähenda emaka eemaldamine, et terve emakas eemaldatakse, midagi jääb alles ning sellel osal on endiselt limaskest ja selle funktsioonid?
-
Külaline
Päris naljakas, mul pärast emaka eemaldamist küll midagi sellist polnud.Külaline kirjutas: ↑07 Aug 2025 10:22just nii ongi! mingid rakud või limaskesta tűkid jäävad emakakaelale ja siis nn eeldatavate päevade ajal eralduvad verena.Guest kirjutas: ↑06 Aug 2025 23:36See ei vastanud mitte kuidagi mu küsimusele. Kust see veri tulla saab? Tupp hakkab heast peast verd jooksma? Või ei tähenda emaka eemaldamine, et terve emakas eemaldatakse, midagi jääb alles ning sellel osal on endiselt limaskest ja selle funktsioonid?
-
Külaline
Miks see peaks naljakas olemas? Kõikidel ei pruugigi seda olla.Guest kirjutas: ↑07 Aug 2025 11:22Päris naljakas, mul pärast emaka eemaldamist küll midagi sellist polnud.Külaline kirjutas: ↑07 Aug 2025 10:22just nii ongi! mingid rakud või limaskesta tűkid jäävad emakakaelale ja siis nn eeldatavate päevade ajal eralduvad verena.Guest kirjutas: ↑06 Aug 2025 23:36 See ei vastanud mitte kuidagi mu küsimusele. Kust see veri tulla saab? Tupp hakkab heast peast verd jooksma? Või ei tähenda emaka eemaldamine, et terve emakas eemaldatakse, midagi jääb alles ning sellel osal on endiselt limaskest ja selle funktsioonid?
Mulle ütles arst kohe, et ma ei ehmuks, kui varsti nn päevad hakkavad. Ja nii ka oli. Kusjuures, opi-järgselt ei tulnud mul tilkagi verd.
Siin on ka kõik ilusti kirjas, kui tundub ikka liiga uskumatu.
https://www.itk.ee/patsiendile/patsiend ... erektoomia
Nuvialab Meno - https://nuvialab.com/ee/p/NuviaLab-Meno Soovitan.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist