190-168=22+(-vananemisega vähenemine x cm). Aga pildil ei ole vahe 22+cmKülaline kirjutas: ↑18 Aug 2025 19:22Aga minu meelest on siin küll selgelt vähemalt 15cm pikkuste vshe näha, arvestades et Trump olevat 1.90.
Mis mõte sel Alaska kohtumisel oli?
-
Külaline
-
Külaline
Kui sa hoolega vaatad, siis Putin on pandud Trumpist ettepoole seisma, mis näitab teda visuaalselt suuremana, kui ta tegelikult on.
-
Külaline
-
Külaline
Ta ongi ju venelane! Kelle nägu ta siis olema peaks, eestlase või?!
-
Külaline
Argumentide lõppemisel lähed välimuse kallale. Madal.
-
Külaline
Ta ongi ju venelane ja venelase nägu. See pole solvang, kuigi imelik mõtteavaldus tõesti. Muidugi on ta ehtsa venku nägu.
-
Külaline
Ei ta on hitleri nägu. Kui hitler suri, siis ütles et maksab kätte ukrainlastele. Tänu ukrainlastele nsvliit võitis.
Nüüd on sündis hitler puutini nahas ja maksab ukridele kätte.
Nüüd on sündis hitler puutini nahas ja maksab ukridele kätte.
-
Külaline
Tegelt ta meenutab minu vanaema nägu.Külaline kirjutas: ↑20 Aug 2025 17:52A kelle nägu Trump on?
-
Külaline
No kui ei olnud teisik, siis oli ta laksu all. Igatahes oli ta kuidagi imelik ja mitte selline nagu tavaliselt.
-
Külaline
Minu arvates on tal nägu nagu naistel, kes botoxi ja filleritega liialdavad.
-
Külaline
Miks imelik? Mina mäletan lapsepõlvest, et täiskasvanud kasutasid seda väljendit. Sellest lausest pidi ridade vahelt ühte ja teist välja lugema.Guest kirjutas: ↑20 Aug 2025 14:47Ta ongi ju venelane ja venelase nägu. See pole solvang, kuigi imelik mõtteavaldus tõesti. Muidugi on ta ehtsa venku nägu.
-
Külaline
Kahtlen ka selles, et õige puutin seal käis. Vabalt oleks saadud teda seal kinni võtta, aga sellega ta ei saa riskida.
-
Külaline
Tõesti peate ameerika riigijuhte nii lollideks, et keegi vahet ei tee, kas on Putin või Putini teisik?!Guest kirjutas: ↑20 Aug 2025 20:40 Kahtlen ka selles, et õige puutin seal käis. Vabalt oleks saadud teda seal kinni võtta, aga sellega ta ei saa riskida.
-
Külaline
Kuskohast need teisiku- jutud nüüd pärit on? See ei ole ju reaalselt võimalik, et ühe suure riigi juhil, kes pidevalt meedias virvendab, mingi teisik on. Pigem tundub see sinna vandenõu teooriate kanti minema.
-
Külaline
Ei, ma pean venemaa juhte lollideks
-
Külaline
Suure riigi juhil just on see võimalik. Mingu see jutt mistahes teooria alla.Külaline kirjutas: ↑20 Aug 2025 23:45Kuskohast need teisiku- jutud nüüd pärit on? See ei ole ju reaalselt võimalik, et ühe suure riigi juhil, kes pidevalt meedias virvendab, mingi teisik on. Pigem tundub see sinna vandenõu teooriate kanti minema.
-
Külaline
Kas te sõja alguses näidatud viletsat, värisevat putjat enam ei mäleta? Loodeti, et on vähk ja kohe ära sureb. See ehk surigi.
-
Külaline
No kui õige Putin ära suri, mis häda pärast nad siis uut presidenti ei vali, vaid libaPutinil ringi lasevad joosta?! Pärast Jeltsini surma ei pandud ju valeJeltsinit asemele? Olete ka oma teooriatega rumalamad kui lasteaiailapsed..Guest kirjutas: ↑21 Aug 2025 00:12 Kas te sõja alguses näidatud viletsat, värisevat putjat enam ei mäleta? Loodeti, et on vähk ja kohe ära sureb. See ehk surigi.
Jeltsin pani enne presidendi ameti maha ja Putin ,,valiti,, peale seda presidendiks. Ilmselt pandi Jeltsini näpud organite poolt sahtli vahele ja anti võimalus valida, kas astub tagasi ja saab endale ja perele puutumatuse, või läheb vangimajja kogu vara konfiskeerimisega.
Putin soovis nende teiseste sanktsioonide tühistamist ja selle ta ka saavutas. Esitas nõudmised, mille kohta teadis, et Ukraina ei saa vastu võtta (kogu Donbassi loovutamine) ja DT neelas konksu alla. Õnneks tegid Euroopa liidrid ühise kambaka ja Ukraina ei jäänud süüdi sõja lõpetamise soovimatuses. DT on ju nartsissist ja egomaniakk ja temaga suhtlemisel tuleb teda lõputult kiita ja meelitada, kriitikat ta ei salli. Putinil on hea diplomaatiline koolitus ja head nõuandjad, seetõttu ta suutis Alaskas DT sõrme ümber keerata. Õnneks tuli Euroopa kahurvägi Ze selja taha.
Putin soovis nende teiseste sanktsioonide tühistamist ja selle ta ka saavutas. Esitas nõudmised, mille kohta teadis, et Ukraina ei saa vastu võtta (kogu Donbassi loovutamine) ja DT neelas konksu alla. Õnneks tegid Euroopa liidrid ühise kambaka ja Ukraina ei jäänud süüdi sõja lõpetamise soovimatuses. DT on ju nartsissist ja egomaniakk ja temaga suhtlemisel tuleb teda lõputult kiita ja meelitada, kriitikat ta ei salli. Putinil on hea diplomaatiline koolitus ja head nõuandjad, seetõttu ta suutis Alaskas DT sõrme ümber keerata. Õnneks tuli Euroopa kahurvägi Ze selja taha.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], xqwerty ja 8 külalist