Meestel toas müts peas
-
Külaline
See märk lugupidamatusest on nagu...
Kannan toas mütsi. Aga ma pean lugu ja austan sind ja kodu. See ei ole märk lugupidamatusest. Seda arvad sina. ( mitte konkreetselt sina)
U nii, et kannab mini. See on märk et on odav ja annab põhjust vägistamiseks?
Kannan toas mütsi. Aga ma pean lugu ja austan sind ja kodu. See ei ole märk lugupidamatusest. Seda arvad sina. ( mitte konkreetselt sina)
U nii, et kannab mini. See on märk et on odav ja annab põhjust vägistamiseks?
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑09 Sept 2025 08:04Ise oled, ausalt. Just proletariaadi mõtteviis on, et kõik peavad olema võrdsed ja ühesugused. Mina suudan küll mõista vajadust lärmakas kohas eralduda ja tõepoolest on kapuuts selleks väga hea võimalus. See ei tähenda, et päev otsa võid kapuuts peas ringi lonkida või tunnis istuda kapuutsi varjus, aga põhimõtteline sõda kapuutsiga rõivaste vastu koolis on mulle küll arusaamatu.Guest kirjutas: ↑09 Sept 2025 06:33Ehe näide proletariaadi mõtteviisist.
Paljudele erinevate häiretega lastele on kapuuts ja müts kaitseks, mitte niisama laiamiseks. Riietus ongi lastud täiesti vabaks, see müts või kapuuts siin midagi ei päästa, kui käivad mingite ultraminide ja dressidega. Selle kohta öeldi, et hea, kui üldse kooli tulevad, me ei hakka riietuse, meigi, rõngaste ja muuga jändama. Ja siis on mingi kapuuts probleem. Koolis on meeletu müra, kuskil ei saa rahus olla, siis see kapuuts peas ongi ainuke eraldumise viis. Aga see on mingi asi, mis paistab välja ja millega on kerge õiendada. Sisemisi probleeme parandada keegi ju ei suuda, siis karjume mingi mütsi ja kapuutsi kallal.
Vastates teemale, siis oleneb muidugi väga kohast, kus see müts peas on - on kohti, kus on nulltolerants mütsi suhtes ja on kohti, kus on minu arust igaühe oma asi, mis tal peas või jalas on.
-
Külaline
See võrdlus nüüd küll ei päde! Sinu näide on tüüpiline ohvri süüdistamine ja nagu öeldud, loll võrdlus.Külaline kirjutas: ↑09 Sept 2025 10:36 U nii, et kannab mini. See on märk et on odav ja annab põhjust vägistamiseks?
-
Mousenouse
- Kontakt:
Džentelmeni kasvatatakse seitse põlve.
Mul on kaks poega, 9a vahega. Ei kanna kumbki mütsi siseruumides, sest seda kommet- võtta müts peast, on peetud loomulikuks alates väiksest peale. See pole asi, mida hakata õpetama alles 10-aastasele, vaid ikka juba väiksele, jalad all olevale lapsele, nii pole vaja sel teemal kunagi arutadagi, et miks peab. Nagu ei ole vaja öelda, et millal tuleb panna must king, pintsak, lips jne, see on 10-aastasel selge.
Mu mees teeb nii, isa tegi, vanaisa. Mulle meeldivad inimesed, kes etiketti teavad ja järgivad. See on tore, et on veel omajagu inimesi, kes tahavad ja oskavad hoida väärtusi sõltumata laperdavast moest. Ja kuni on piisavalt tüdrukuid, kellele seda sorti etiketi teadmiste olemasolu kuttide juures meeldib, siis on ju kõik hästi..... Kuni mu tütar dressides ja nokatsis kutti koju ei too, on veel eriti hästi.
Mul on kaks poega, 9a vahega. Ei kanna kumbki mütsi siseruumides, sest seda kommet- võtta müts peast, on peetud loomulikuks alates väiksest peale. See pole asi, mida hakata õpetama alles 10-aastasele, vaid ikka juba väiksele, jalad all olevale lapsele, nii pole vaja sel teemal kunagi arutadagi, et miks peab. Nagu ei ole vaja öelda, et millal tuleb panna must king, pintsak, lips jne, see on 10-aastasel selge.
Mu mees teeb nii, isa tegi, vanaisa. Mulle meeldivad inimesed, kes etiketti teavad ja järgivad. See on tore, et on veel omajagu inimesi, kes tahavad ja oskavad hoida väärtusi sõltumata laperdavast moest. Ja kuni on piisavalt tüdrukuid, kellele seda sorti etiketi teadmiste olemasolu kuttide juures meeldib, siis on ju kõik hästi..... Kuni mu tütar dressides ja nokatsis kutti koju ei too, on veel eriti hästi.
-
Külaline
Ära seleta, niimoodi on mõnus jooksmas käia, nägu saab päikest. Juuksed on patsis, ei turrita mul sealt midagi. Nokk ees käi nagu pimeduses.Külaline kirjutas: ↑08 Sept 2025 19:39Pigem on ikka see tagurpidi nokats maakas, seksikat siin pole küll mitte midagi. Kes seda niipidi kannavad, on tobe lamba nägu peas ja juuksed sealt alt ka veel turris.
-
Külaline
Täpselt. Ei päde. Said õigesti aru. Nii nagu lühike seelik ei anna õigust arvata et naine ise on süüdi et paistis nii väljakutsuv välja. Nii ei anna müts arvata et mütsikandja ei austa, ma ei tea mida.
-
Külaline
Neid ei saa võrrelda. Kui siis ehk niipalju, et on teatud olukordi, kuhu kumbki ei sobi. Sa ei lähe ju ultraminiga oma vanaisa matustele, samuti, nagu su mees ei istu peielauas müts peas. Kombestikku tuleb tunda, see on heade suhete alus. Mitte keegi ei taha oma seltskonda matsi.Külaline kirjutas: ↑09 Sept 2025 13:21Täpselt. Ei päde. Said õigesti aru. Nii nagu lühike seelik ei anna õigust arvata et naine ise on süüdi et paistis nii väljakutsuv välja. Nii ei anna müts arvata et mütsikandja ei austa, ma ei tea mida.
-
Külaline
Imelik, et inimesed ei pea üldse mingitest etiketireeglitest kinni, midagi ei kehti enam, aga tädide arvates on müts või kapuuts mingi asi, mis päästab päeva.
-
Külaline
Siin pole kusagil öeldud, et see kellegi päeva päästab. Minu meelest on kena, kui nii käitumise kui riietumise juures etiketti järgitakse. Müts toas on igatahes out, see on lihtsalt matslik, ükskõik, kui woke selle kandja ka olla püüab.Külaline kirjutas: ↑09 Sept 2025 18:03 Imelik, et inimesed ei pea üldse mingitest etiketireeglitest kinni, midagi ei kehti enam, aga tädide arvates on müts või kapuuts mingi asi, mis päästab päeva.
Olen aru saanud, et paljud tänapäeva noored ei tunnegi etiketti ega tea, mida see endas kätkeb. Nad ei tea, milliseid riideid millistel puhkudel kanda, (nähtud küll neid T-särgi ja teksadega tüüpe ooperis) samuti ei oska nad tihti restoranis käituda. Tegelikult on see kurb, sest etiketi tundmine on harituse vääramatu osa.
-
Külaline
Ah, mis sa räägid-siinsed mutid ei käi keegi jooksmas, ammugi stiilselt. Poisipea, paks kere ja koledad mutikingad on lagi. Kuskil trennis ei käida ega ilus ei olda.Külaline kirjutas: ↑09 Sept 2025 12:29Ära seleta, niimoodi on mõnus jooksmas käia, nägu saab päikest. Juuksed on patsis, ei turrita mul sealt midagi. Nokk ees käi nagu pimeduses.Külaline kirjutas: ↑08 Sept 2025 19:39Pigem on ikka see tagurpidi nokats maakas, seksikat siin pole küll mitte midagi. Kes seda niipidi kannavad, on tobe lamba nägu peas ja juuksed sealt alt ka veel turris.Guest kirjutas: ↑08 Sept 2025 18:25
Minu jaoks jätab just seksika. Õiget pidi olev nokats jätab maaka mulje.
-
Külaline
Jaa, see 50+ mutt, kes jooksmas käib ja paneb nokatsi tagurpidi pähe, on meeletult seksikas ja laheGuest kirjutas: ↑09 Sept 2025 23:45Ah, mis sa räägid-siinsed mutid ei käi keegi jooksmas, ammugi stiilselt. Poisipea, paks kere ja koledad mutikingad on lagi. Kuskil trennis ei käida ega ilus ei olda.Külaline kirjutas: ↑09 Sept 2025 12:29Ära seleta, niimoodi on mõnus jooksmas käia, nägu saab päikest. Juuksed on patsis, ei turrita mul sealt midagi. Nokk ees käi nagu pimeduses.Külaline kirjutas: ↑08 Sept 2025 19:39
Pigem on ikka see tagurpidi nokats maakas, seksikat siin pole küll mitte midagi. Kes seda niipidi kannavad, on tobe lamba nägu peas ja juuksed sealt alt ka veel turris.
-
Külaline
Etiketi jälgimise vastu ei ole mul mitte midagi, aga siis peaks etiketi järgi olema kogu komplekt. Mitte nii, et dressid ja mingid lõhkised teksad ametlikus situatsioonis on okei, aga tähele pannakse vaid ühte detaili. Etikett ja dressid või muu matslik riietus ühes lauses on naeruväärne, sellest on jutt.Siin pole kusagil öeldud, et see kellegi päeva päästab. Minu meelest on kena, kui nii käitumise kui riietumise juures etiketti järgitakse.
-
Külaline
Mis sa nüüd tahad öelda, et kui kogu etiketti peast ei tunne, siis pole teda mõtet üldse jälgida?! Küll saab siit ikka lollusi lugeda!Guest kirjutas: ↑10 Sept 2025 06:26 Etiketi jälgimise vastu ei ole mul mitte midagi, aga siis peaks etiketi järgi olema kogu komplekt. Mitte nii, et dressid ja mingid lõhkised teksad ametlikus situatsioonis on okei, aga tähele pannakse vaid ühte detaili. Etikett ja dressid või muu matslik riietus ühes lauses on naeruväärne, sellest on jutt.
-
Külaline
Iga sportiv inimene on lahe. Heas vormis inimene on nagunii ilus. Müts peas, vahet pole, mis pidi on igati äge. Peapaelaga oleks kindlasti koledam, nokamütsi kantakse vajadusest.Külaline kirjutas: ↑10 Sept 2025 06:24Jaa, see 50+ mutt, kes jooksmas käib ja paneb nokatsi tagurpidi pähe, on meeletult seksikas ja laheGuest kirjutas: ↑09 Sept 2025 23:45Ah, mis sa räägid-siinsed mutid ei käi keegi jooksmas, ammugi stiilselt. Poisipea, paks kere ja koledad mutikingad on lagi. Kuskil trennis ei käida ega ilus ei olda.Külaline kirjutas: ↑09 Sept 2025 12:29
Ära seleta, niimoodi on mõnus jooksmas käia, nägu saab päikest. Juuksed on patsis, ei turrita mul sealt midagi. Nokk ees käi nagu pimeduses.Tõsiselt stiilne tõesti.
-
Külaline
Sellega nad tahtsid öelda, et on kohe lahkumas, kauaks ei jää, astusid hetkeks läbi. Inimesed ei võta mütsi peast, kui nad tulevad ainult viieks minutiks.Guest kirjutas: ↑09 Sept 2025 09:38 Olen viiekümnendates ja minu nooruspõlves oli müts peas toas olemine märk lugupidamatust suhtumisest. Mäletan näiteks, kuidas me peale abiellumist ostsime mehega endale oma kodu, ja kutsusime mehe vanemad sinna esimest korda soolaleivale. Olgu öeldud, et mehe vanemad olid meie liidu vastu ja oleks eelistanud, et nende poeg mitte kunagi üldse oma peret ei loo. Niisiis, nad tulid küll külla, aga mõlemal olid mütsid peas. Väljas oli septembrikuu, tuba oli soe. Vanemad istusid lauda, mehe isal oli sügavalt pähe tõmmatud läkiläki ja emal kootud müts. Suud kriipsus ja ilmed tigedad. Ega meie sellest endid häirida lasknud ja abielu tuli meil nende vastuseisust hoolimata pikk ja õnnelik (kestab siiani), lihtsalt see nende püüd noori kuidagi solvata on natuke naljakana meelde jäänud.
-
Külaline
Ära vahi nii palju enda peegelpilti. Kogu maailm ei sarnane sellele sugugi nii üksühele, kui sa arvad!Guest kirjutas: ↑09 Sept 2025 23:45
Ah, mis sa räägid-siinsed mutid ei käi keegi jooksmas, ammugi stiilselt. Poisipea, paks kere ja koledad mutikingad on lagi. Kuskil trennis ei käida ega ilus ei olda.
-
Külaline
Minu arust on noor, kes tuleb ooperisse, lahe. Isegi kui tal on T-särk ja teksad seljas. Küll sul on ikka probleeme siin ilmas. Kuni ta riided on puhtad ja ta on enda arust ilusad rõivad selga pannud, seni on kõik korras ja edasine areng tuleb kindlasti. Talle edaspidi õigete riietusvihjete andmine on kõige väiksem probleem. Hoopis keerulisem on nende noortega, kes ooperisse ei tule, istugu nad kasvõi ülikonnas seal Tammsaare pargis.Guest kirjutas: ↑09 Sept 2025 23:24Siin pole kusagil öeldud, et see kellegi päeva päästab. Minu meelest on kena, kui nii käitumise kui riietumise juures etiketti järgitakse. Müts toas on igatahes out, see on lihtsalt matslik, ükskõik, kui woke selle kandja ka olla püüab.Külaline kirjutas: ↑09 Sept 2025 18:03 Imelik, et inimesed ei pea üldse mingitest etiketireeglitest kinni, midagi ei kehti enam, aga tädide arvates on müts või kapuuts mingi asi, mis päästab päeva.
Olen aru saanud, et paljud tänapäeva noored ei tunnegi etiketti ega tea, mida see endas kätkeb. Nad ei tea, milliseid riideid millistel puhkudel kanda, (nähtud küll neid T-särgi ja teksadega tüüpe ooperis) samuti ei oska nad tihti restoranis käituda. Tegelikult on see kurb, sest etiketi tundmine on harituse vääramatu osa.
-
Külaline
Ja mis sest on, kui inimene ei ole enam noor, vana külamees, aga elus esimest korda tuleb ooperisse ja ta on enda arust ilusad rõivad selga pannud. Küll inimestel on alles probleemid, et riietusele nii palju tähelepanu pööravad!Guest kirjutas: ↑10 Sept 2025 12:03Minu arust on noor, kes tuleb ooperisse, lahe. Isegi kui tal on T-särk ja teksad seljas. Küll sul on ikka probleeme siin ilmas. Kuni ta riided on puhtad ja ta on enda arust ilusad rõivad selga pannud, seni on kõik korras ja edasine areng tuleb kindlasti. Talle edaspidi õigete riietusvihjete andmine on kõige väiksem probleem. Hoopis keerulisem on nende noortega, kes ooperisse ei tule, istugu nad kasvõi ülikonnas seal Tammsaare pargis.Guest kirjutas: ↑09 Sept 2025 23:24Siin pole kusagil öeldud, et see kellegi päeva päästab. Minu meelest on kena, kui nii käitumise kui riietumise juures etiketti järgitakse. Müts toas on igatahes out, see on lihtsalt matslik, ükskõik, kui woke selle kandja ka olla püüab.Külaline kirjutas: ↑09 Sept 2025 18:03 Imelik, et inimesed ei pea üldse mingitest etiketireeglitest kinni, midagi ei kehti enam, aga tädide arvates on müts või kapuuts mingi asi, mis päästab päeva.
-
Külaline
Jah, nõus. Me lihtsalt rääkisime noortest. Minu jutt kehtib ka vanema inimese kohta.Guest kirjutas: ↑10 Sept 2025 13:27Ja mis sest on, kui inimene ei ole enam noor, vana külamees, aga elus esimest korda tuleb ooperisse ja ta on enda arust ilusad rõivad selga pannud. Küll inimestel on alles probleemid, et riietusele nii palju tähelepanu pööravad!Guest kirjutas: ↑10 Sept 2025 12:03Minu arust on noor, kes tuleb ooperisse, lahe. Isegi kui tal on T-särk ja teksad seljas. Küll sul on ikka probleeme siin ilmas. Kuni ta riided on puhtad ja ta on enda arust ilusad rõivad selga pannud, seni on kõik korras ja edasine areng tuleb kindlasti. Talle edaspidi õigete riietusvihjete andmine on kõige väiksem probleem. Hoopis keerulisem on nende noortega, kes ooperisse ei tule, istugu nad kasvõi ülikonnas seal Tammsaare pargis.Guest kirjutas: ↑09 Sept 2025 23:24
Siin pole kusagil öeldud, et see kellegi päeva päästab. Minu meelest on kena, kui nii käitumise kui riietumise juures etiketti järgitakse. Müts toas on igatahes out, see on lihtsalt matslik, ükskõik, kui woke selle kandja ka olla püüab.