Konservatiivsed mehed
-
Bämbi
Ei looks suhet konservatiivse mehega, me lihtsalt ei sobiks maailmavaadetelt. Soovin, et meie pereelu poleks mind kui naist ahistav ja raamidesse suruv.
-
Külaline
Kindlasti mitte. Midagi teha lihtsalt selle pärast, et vanasti tehti ka nii, tundub üsna ajulage ja arg.
-
Külaline
Kuna ma ise olen paljudes küsimustes konservatiivne ja paindumatu, siis suhte dünaamika ja kire huvides meeldib pigem liberaalne mees ja selline mul ka paarkümmend aastat on olnud. Paaris küsimuses- nagu truudus, abielu ja mehe kohustuses naist ja pere üleval pidada, on ta siiski konservatiivne. Kui kohtan enda vaadetega meest, siis ärritun ja tüdinen vaimselt üsna ruttu, nii et minu jaoks jääb siiski liberaalne ja avatud mees.
-
Külaline
Paljud inimesed, soost sõltumata, eelistavad konservatiivsus/liberaalsus skaalal seda mis parasjagu konkreetses olukorras neile isiklikult kõige mugavam ja kasulik on.
-
Külaline
Mulle tundub samamoodi. Seega neid konservatiivseid mehi ongi rohkem, sest see on lihtsalt talle kasulik, et naine teenindab, teeb süüa, kantseldab lapsi ja on vait. Mees võib siis korra aastas lambipirni ka ära vahetada või auto rehvivahetusse viia. Samas seda poolt konservatiivsusest, et mees vastutab perekonna heaolu eest, unustatatakse sujuvalt ära, las naine teenib raha ka ikka.Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2024 00:52 Paljud inimesed, soost sõltumata, eelistavad konservatiivsus/liberaalsus skaalal seda mis parasjagu konkreetses olukorras neile isiklikult kõige mugavam ja kasulik on.
-
Külaline
Oo õudust. Ja see mees valib konservatiivset erakonda?
Sellisega pole mitte midagi peale hakata, ammugi ei julge seltskonda viia. Naine Reformas ja mees konservatiiv? Kohutav.
-
Külaline
Ei, nüüd said küll valesti aru, Sellised mehed on täiesti välistatud, ei saa nendega lapsi ega seksivärki ka ei tee. Valisin ikka normaalse mehe. Ja see üldistamine mõne iseloomujoone osas tervele sugupoolele paari kogemuse põhjal on ikka sinu leib.Llühidalt. kõik mehed on sead ja kõnts kes ei vääri kekselaisi provvasid. AGA MIKS TE TÕMBATE SELLISEID LIGI. LAPSED SAATE JA SEKSIVÄRKI TEETE NEDEGA
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Kõuts ja 3 külalist