Konservatiivsed mehed

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Konservatiivsed mehed

Postitus Postitas Külaline »

Kas looksite suhte traditsioonilise konservatiivse mehega?
Lendorav
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Lendorav »

Ei, meie väärtusruum ja maailmavaade on liiga erinev.
Külaline

Mina mitte, ma pole ise konservatiivne. Aga vanemad naised vist küll looks sellise suhte, kus asjad on paigas- meestetööd ja naistetööd. Kuid ka ehk nooremad naised, kes arvavad et mees peab teenima ( suurema osa) raha koju
Lendorav
Teerajaja
Kontakt:

Revolver kirjutas: 23 Juun 2024 10:32
Lendorav kirjutas: 23 Juun 2024 08:17 Ei, meie väärtusruum ja maailmavaade on liiga erinev.
Okei sa oled siis liberaalne ehk siis salliv eks? Kas sa siis sallid kui sinu mees hakkab naiste riideid kandma või ei ole ta järsku enam siis mees? Liberaalse inimesena peaksid sa seda sallima, sest kõigil on õigus enesemääratlusele, konservatiivina sa ei peaks sallima, sest mees võiks jääda meheks. Ma arvan siiski, et oled konservatiivne.
Minu jaoks on inimese sooline enesemääratlus täiesti teisejärguline. Ja seda ka seksuaalses mõttes.
Lendorav
Teerajaja
Kontakt:

Revolver kirjutas: 23 Juun 2024 10:44 Ei usu mina seda.
Ei peagi uskuma.
Külaline

Ei võtaks. Ühe mehega oli kuudepikkune vestlusfaas. Tasapisi hakkasid konservatiivsed väärtused, arvamused välja kooruma. Kui esimesi sai ignoreerida, siis arvamus kuidas naised peavad mehest madalamad olema, ei tohi olla võimukad, ettevõtjad, juhid. Naine peaks olema ema, tegema perele süüa. Ei sobinud, lõpetasin suhtluse
Kuidas proovis suhtlust taasaalustada
Külaline

Ei, kumbki äärmus ei sobi. Ei kavatse ma enam mehele ema eest olla ega kavatse taluda alandamist. Konservatiivsed vaated suhtes tähistavad ka minu jaoks komplekse: naistel, et end alaväärtuslikuks peavad ja meestel, et oma egosid naistest ja nõrgematest üle sõites upitama peavad - mõlemal juhul on tegu vähese enesekindlusega, kummalgi juhul ei saa rääkida väärikusest.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juun 2024 10:57 Ei võtaks. Ühe mehega oli kuudepikkune vestlusfaas. Tasapisi hakkasid konservatiivsed väärtused, arvamused välja kooruma. Kui esimesi sai ignoreerida, siis arvamus kuidas naised peavad mehest madalamad olema, ei tohi olla võimukad, ettevõtjad, juhid. Naine peaks olema ema, tegema perele süüa. Ei sobinud, lõpetasin suhtluse
Kuidas proovis suhtlust taasaalustada
Kahjuks ei ole selliste meeste käitumine ja kombed täiskonservatiivsed - nad ei hoolitse naise eest (ei ava uksi jmt elementaarset). Seega teatav vastuolu konservatiivsele maailmanägemusele.
Külaline

Minu arust pole tänapäeva mehed õiged konservatiivid. Tahavad sellest võtta ainult enda jaoks kasuliku osa, aga teise poole jätavad sujuvalt tähelepanuta. Konservatiivses peres on mees perepea, kes vastutab laste ja naise eest, tagab neile igakülgse heaolu. Tema muretseb probleemide eest, teenib raha, muretseb eluaseme, teeb ära raskemad tööd. Ta peab olema väärt, et talle alt üles vaadata ja talle kuuletuda. Isegi loomariigis ei saa kehv isend juhiks, vaid kõige parem, targem, tugevam. Aga tänapäeval arvab konservatiivne mees, et talle peab endiselt kuuletuma, teda austama, tema pilli järgi tantsima, teda teenindama jne ainult sellepärast, et ta on mees. Ta ei pea seda positsiooni ära teenima. Mingit vastutust ta pere eest ei võta, raha ei teeni, peret üleval ei pea. Ta võib minna ja tulla, millal tahab, võib oma perekonna hüljata, teha, mis tahab. Tegelikult konservatism ei tähenda seda.
Külaline

Revolver kirjutas: 23 Juun 2024 12:52
Külaline kirjutas: 23 Juun 2024 12:48 Minu arust pole tänapäeva mehed õiged konservatiivid. Tahavad sellest võtta ainult enda jaoks kasuliku osa, aga teise poole jätavad sujuvalt tähelepanuta. Konservatiivses peres on mees perepea, kes vastutab laste ja naise eest, tagab neile igakülgse heaolu. Tema muretseb probleemide eest, teenib raha, muretseb eluaseme, teeb ära raskemad tööd. Ta peab olema väärt, et talle alt üles vaadata ja talle kuuletuda. Isegi loomariigis ei saa kehv isend juhiks, vaid kõige parem, targem, tugevam. Aga tänapäeval arvab konservatiivne mees, et talle peab endiselt kuuletuma, teda austama, tema pilli järgi tantsima, teda teenindama jne ainult sellepärast, et ta on mees. Ta ei pea seda positsiooni ära teenima. Mingit vastutust ta pere eest ei võta, raha ei teeni, peret üleval ei pea. Ta võib minna ja tulla, millal tahab, võib oma perekonna hüljata, teha, mis tahab. Tegelikult konservatism ei tähenda seda.
Ise ka aru said mida kokku kirjutasid? Kui mees on konservatiivne, kuidas sina kui liberaalne naine siis üldse ootad temas perepeaks olemist ja vastutamist? Sul peaks ju liberaalina olema sallivus ja ükskõiksus. Liberaalse naisena peaksid sa sallima kui ta läheb pere juurest minema ja jätab lapsed sulle kasvatada.
Katsu eluterve liberalism ja äärmusliberalismi eristada. Piinlik su teksti lugedes.
Külaline

Kui konservatiivsuse all mõeldakse Mart Helme taolist vanaeite, siis on vastus ei. Aga traditsioone austav ja kombekusest kinni pidav džentelmen - iga kell.
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Külaline kirjutas: 23 Juun 2024 14:17 Kui konservatiivsuse all mõeldakse Mart Helme taolist vanaeite, siis on vastus ei. Aga traditsioone austav ja kombekusest kinni pidav džentelmen - iga kell.
Mis sul Mardi vastu on?

/Juustup
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Revolver kirjutas: 23 Juun 2024 14:39 Mart on lihtsalt natuke joviaalne mees ja poliitikas kasutatakse tema lapsesuud ära. Reformierakonnas oli selliseks meheks Jürgen ligi.
Minule Mart meeldib. Mulle meeldivad otsekohesed inimesed.
Neid reformierakonna limaseid poliitikuid on pool riigikogu täis.

/Juustup
Leevike
Teerajaja

Postitus Postitas Leevike »

Külaline kirjutas: 23 Juun 2024 00:21 Kas looksite suhte traditsioonilise konservatiivse mehega?
Mida sa täpsemalt konservatiivse all silmas pead? Kui mees on kena, intelligentne, puhas, aus, sportlik, heatahtlik, huumorisoonega, hoolib minust ja arvab, et rohepööre ei ole vastus igale küsimusele ja lisaks julgeb ka välja öelda, et on olemas vaid kaks sugu: mees ja naine, siis absoluutselt looksin.
Kui nii konservatiivne, et ei seksi enne abielu, siis mitte. V.a. kui ta hirmus rikas :)
Lendorav
Teerajaja
Kontakt:

Juustup kirjutas: 23 Juun 2024 14:06
Lendorav kirjutas: 23 Juun 2024 10:43
Revolver kirjutas: 23 Juun 2024 10:32

Okei sa oled siis liberaalne ehk siis salliv eks? Kas sa siis sallid kui sinu mees hakkab naiste riideid kandma või ei ole ta järsku enam siis mees? Liberaalse inimesena peaksid sa seda sallima, sest kõigil on õigus enesemääratlusele, konservatiivina sa ei peaks sallima, sest mees võiks jääda meheks. Ma arvan siiski, et oled konservatiivne.
Minu jaoks on inimese sooline enesemääratlus täiesti teisejärguline. Ja seda ka seksuaalses mõttes.
Püha Jumal. Ehk voodisse minnes on sul täiesti ükskõik kas su partner on parasjagu ennast identifitseerinud mehe või naisena?
See on puue mitte liberaalsus.

Isiklikult ainult konservatiiviga abielus olla suudangi. Mingeid multiidentiteediga perverte ma ei aksepteeri.

/Juustup.
Seksuaalse tõmbe tekkimiseks on minul tõesti muud kriteeriumid olulisemad kui inimese genitaalid. Saame hakkama, inimesed ongi erinevad.
Lendorav
Teerajaja
Kontakt:

Juustup kirjutas: 23 Juun 2024 16:33
Saame muidugi ning erinevus on normaalne. Minu jaoks lihtsalt on väga oluline kellega ma voodisse ronin, mingit seksuaalset tõmmet ei saa tekkida samasoolisega või veel hullem mingi perverdiga, kes "muudab oma sugu" sama sagedasti kui Eesti ilm muutub. Eemaletõukav, lausa rõve.

/Juustup
Pilt
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juun 2024 00:21 Kas looksite suhte traditsioonilise konservatiivse mehega?
Ei. Mitte mingil juhul ei looks suhet mehega, kellega mul on olulistes küsimustes suured erimeelsused.
Külaline

Ja mida see tähendaks täpsemalt? Kui inimene on oma eluviisilt alahoidlik, siis see on pluss, ma ise olen ka üsnagi traditsiooniline naine, mitte õberfeminist. Aga kui asi läheb teiste piiramiseks, mida naised peaksid/ei peaks tegema, siis see mees ei sobi mulle, niipalju liberala olen ma ka, et austada iga inimese valikuid teha ja olla kellega tahab mismoodi tahab jne, seega ekre Helme-partei liikmetega näiteks mul midagi välja ei tuleks :)
Külaline

Terve teise lk võiks delete lasta. Kaks kana kaagutavad, kumb munes suurema muna.
TurvaSiil
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas TurvaSiil »

Külaline kirjutas: 24 Juun 2024 17:12 Terve teise lk võiks delete lasta. Kaks kana kaagutavad, kumb munes suurema muna.
Tegin siin korraliku suurpuhastuse hetkel. Kui siin või kuskil mujal näed jälle sama olukorda, raporteeri julgelt :)
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider] ja 2 külalist