Kõik seriaalidest - uued, vanad, head ja halvad
-
Külaline
https://m.imdb.com/title/tt1837642/
Mina mõtlesin seda sarja. Lootsin, et on järje saanud.
Mina mõtlesin seda sarja. Lootsin, et on järje saanud.
Mulle õudselt meeldib soomlaste Pulss. Ikka ja uuesti võin vaadata vana head Seksi ja linna. Apple tv pealt meeldib selline sari nagu Truth be told.
-
Külaline
Jube tüütu, et Jupiteris film OTSEKOHE mängima hakkab, ei lase enne tutvustustki lugeda.
-
Külaline
Kas keegi teab, kas on olemas selliseid platvorme, kus saaks vaadata vanemaid sarju, näiteks 30ne aasta taguseid. Kunagi fännasin tohutult sarja Northern Exposure, maakeeli Metsik põhjala, mille tegevus toimus Alaskal. Jube hea sari heade näitlejatega. Palju naerda sai igatahes.
-
Külaline
"Kutsuge ämmaemand" on jätkuvalt imehea. "Rannahotell" samamoodi.
krimkadest Midsomerit ja Poirot'd võib alati uuesti vaadata, aga häid on teisigi - viimati "Chelsea detektiiv" nt.
krimkadest Midsomerit ja Poirot'd võib alati uuesti vaadata, aga häid on teisigi - viimati "Chelsea detektiiv" nt.
-
Külaline
Varem kui Jupiteris suur valik oli, ma seda ei hakanud vaatama. Kas nüüd poole pealt on mõtet? 9. hooaeg, 17. osa: Töötu arst 1/4 (imelik arvestus neil) saaks vaatama hakata. Saan veel midagi aru?
-
sfdgch
Täiesti algusest lõpuni olen tõeliselt pikkadest seriaalidest vaadanud vist vaid Sen Cal kapimi. (Õhus on armastust). Vaatasin mõned suved tagasi praktiliselt nädal otsa 3/4 ööpäevast, netist. Tookord oli vaid 1.hooaeg. Kui 2.tuli, siis see jäi juba talviste nädalavahetuste vaatamiseks.
eesti kanalitelt on seda aegajalt näidatud ka, aga vahepeal näidati muudkui järjest 1 hooaja 1-100 seeria ja siis hakati järjest uuesti algusest peale ketrama. ja sel kevadel näidati 1. ja 2.hooaega täiesti suva järjekorras ja segamini. huvitav, kellele selline segapuder mõeldud on?
Hiljuti avastasin, et venelased on teinud oma versiooni ka, nad on osad liinid välja jätnud ja seetõttu oluliselt tempokam. Aga kuidas on võimalik, et vaene lillemüüja elab oma tädiga lux(valvuriga) kortermaja penthausis?
Rannahotell meeldis ka, aga ainult 1x vaatasin. seda näidati vähemalt õiges järjekorras.
Päris huvitav oli esimesel korral vaadates Kuidas minna miljonärile mehele. Seal oli kas 16 või 20 seeriat, iga 4-seerialine lõik eraldi tegelase jaoks, kuigi kõik tegelased on seeriast seeriasse samad, samad perekonnad, samad sõpruskonnad.
Rahva teenri algus meeldis. kuskil poole pealt viskas üle.
Kunagi olid seriaalid hirmtähtsad ja salvestada ei saanud. mäletan, kui Metsiku roosi kellaaega pidi arvestama nt gümnaasiumi lõpuballi korraldamisel: vanematele pedagoogidele oli vaja selleks pooltunniks aega teleka ees.
Lapsena meeldisid hirmsasti 4 tankisti ja koer ning kapten Tenkeš, otsisin mõlemad hiljuti netist üles, aga pärast 40+a vahepausi enam esimesest paarist seeriast kaugemale ei jõudnud. Hakkasin hoopis netist otsima Janekit mänginud näitlejap sünniaastat. Lapsena ei saanud aru, et ta nii vana oli, nüüd täiskasvanuna häiris tohutult, et 17a poissi mängis 30+ vanuses näitleja.
eesti kanalitelt on seda aegajalt näidatud ka, aga vahepeal näidati muudkui järjest 1 hooaja 1-100 seeria ja siis hakati järjest uuesti algusest peale ketrama. ja sel kevadel näidati 1. ja 2.hooaega täiesti suva järjekorras ja segamini. huvitav, kellele selline segapuder mõeldud on?
Hiljuti avastasin, et venelased on teinud oma versiooni ka, nad on osad liinid välja jätnud ja seetõttu oluliselt tempokam. Aga kuidas on võimalik, et vaene lillemüüja elab oma tädiga lux(valvuriga) kortermaja penthausis?
Rannahotell meeldis ka, aga ainult 1x vaatasin. seda näidati vähemalt õiges järjekorras.
Päris huvitav oli esimesel korral vaadates Kuidas minna miljonärile mehele. Seal oli kas 16 või 20 seeriat, iga 4-seerialine lõik eraldi tegelase jaoks, kuigi kõik tegelased on seeriast seeriasse samad, samad perekonnad, samad sõpruskonnad.
Rahva teenri algus meeldis. kuskil poole pealt viskas üle.
Kunagi olid seriaalid hirmtähtsad ja salvestada ei saanud. mäletan, kui Metsiku roosi kellaaega pidi arvestama nt gümnaasiumi lõpuballi korraldamisel: vanematele pedagoogidele oli vaja selleks pooltunniks aega teleka ees.
Lapsena meeldisid hirmsasti 4 tankisti ja koer ning kapten Tenkeš, otsisin mõlemad hiljuti netist üles, aga pärast 40+a vahepausi enam esimesest paarist seeriast kaugemale ei jõudnud. Hakkasin hoopis netist otsima Janekit mänginud näitlejap sünniaastat. Lapsena ei saanud aru, et ta nii vana oli, nüüd täiskasvanuna häiris tohutult, et 17a poissi mängis 30+ vanuses näitleja.
-
Külaline
Soome seriaal Pulss on hea. ETV näitas jälle hiljuti.
-
mõtlenOMApeaga
- Teerajaja
- Kontakt:
-
Külaline
Kas selle eest peab siis kuskil maksma? Olen välismaal olles vaadanud Jupiteri, lihtsalt konto tuli teha, aga maksma ei pidanud. Või kuskil peab?Sest mul ei ole Jupiteri teenust. Elan mujal ja ei näe mõtet mitme voogedastus platvormi eest maksta.
Ma tasulisest Jupiterist ei tea midagi, aga nii mitmeski riigis olen vahel Jupiterisse loginud ja saanud vaadata vaid igasugu saateid, aga mitte sealseid filme ega seriaale. Ei mäleta enam täpselt, aga mingi kiri tuli ette, et ei ole lubatud vms.Külaline kirjutas: ↑25 Juun 2024 23:25Kas selle eest peab siis kuskil maksma? Olen välismaal olles vaadanud Jupiteri, lihtsalt konto tuli teha, aga maksma ei pidanud. Või kuskil peab?Sest mul ei ole Jupiteri teenust. Elan mujal ja ei näe mõtet mitme voogedastus platvormi eest maksta.
-
Külaline
Mulle "dinosaurusele" meeldisid sellised sarjad, nagu Danger Bay, komöödiasari "Jälle sina!", "Tuvikesed" ja "Kodus ja Võõrsil" esimesed umbes 10 hooaega. Ja eesti seriaalidest "Ohtlik lend", "Kelgukoerad" ja "Naabriplika"- eriti selle viimased hooajad, kus Liisi juba ära läinud oli.
Kuna ei mõista inglise keelt, siis ei vaata kuskilt voogedastuse või välismaiselt kanalilt ühtegi sarja. Aa, välismaistest paari vene sarja vaatasin, kuni neid näidati.
Kuna ei mõista inglise keelt, siis ei vaata kuskilt voogedastuse või välismaiselt kanalilt ühtegi sarja. Aa, välismaistest paari vene sarja vaatasin, kuni neid näidati.
-
Külaline
Mulle veel meenus selline sai nagu Modern Family, mida vaatasin. Mõnus huumor, minu jaoks 
-
Külaline
Ma kusjuures tõesti arvasin, et see on mulle, kui mitte eestis elavale kasutajale tasuline. Tore siis, et eksisin.Külaline kirjutas: ↑25 Juun 2024 23:25Kas selle eest peab siis kuskil maksma? Olen välismaal olles vaadanud Jupiteri, lihtsalt konto tuli teha, aga maksma ei pidanud. Või kuskil peab?Sest mul ei ole Jupiteri teenust. Elan mujal ja ei näe mõtet mitme voogedastus platvormi eest maksta.
-
Külaline
Kas Jupiteri puhul ei hakka mängima asukoht? Mul töö arvuti ka välismaa serveris ja sealtkaudu välismaiseid seriaale vaadata ei saa, ütleb, et minu piirkonnas keelatud. Aga Eesti oma saateid näeb küll. Kontot mul pole, vbl sellega on teistmoodi
-
Külaline
Ma olen käinud mitu korda välismaal ja siis hotellis Jupiteri vaadanud. Pidi konto tegema, siis nägi kõiki asju. Aga äkki oleneb ka regioonist, mina olin Hispaanias siis.Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2024 21:05 Kas Jupiteri puhul ei hakka mängima asukoht? Mul töö arvuti ka välismaa serveris ja sealtkaudu välismaiseid seriaale vaadata ei saa, ütleb, et minu piirkonnas keelatud. Aga Eesti oma saateid näeb küll. Kontot mul pole, vbl sellega on teistmoodi
-
Külaline
Mul on välismaal samamoodi olnud - Eesti oma saateid näen, muud mitte. Konto on.Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2024 21:05 Kas Jupiteri puhul ei hakka mängima asukoht? Mul töö arvuti ka välismaa serveris ja sealtkaudu välismaiseid seriaale vaadata ei saa, ütleb, et minu piirkonnas keelatud. Aga Eesti oma saateid näeb küll. Kontot mul pole, vbl sellega on teistmoodi
-
Külaline
Jupiter on täiesti tavaline veebileht ja tasuta, ainult registreerimine on. Mitte midagi ei maksa ja välismaal saab vaadata vabalt (telekas jupiteri äpp mõnikord keeldub geoblokeeringu pärast, aga arvutis pole kunagi probleeme). Mina ei näe jälle mõtet Netflixi eest maksta, kui Amazon Prime on nagunii ja jupiter lisaks.Külaline kirjutas: ↑25 Juun 2024 07:53 Sest mul ei ole Jupiteri teenust. Elan mujal ja ei näe mõtet mitme voogedastus platvormi eest maksta.
-
Külaline
Kas see on tasuta? Mida sealt saab vaadata, midagi mõistlikku ka, mitte ainult USA jura? Kas eesti keelsed subtiitrid saab ka?Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2024 11:15 kui Amazon Prime on nagunii ja...
-
Külaline
Mul oli üksvahe Amazoni Prime kasutaja ja see stream tuli siis tasuta kaasa. Jumala mõttetu mu meelest. Kaht asja vist vaatasin sealt kahe aasta jooksul ja need olid ka jurad..
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist