Kõik seriaalidest - uued, vanad, head ja halvad

käsitöö, kunst, raamatud jm
Vasta
Külaline

Kõik seriaalidest - uued, vanad, head ja halvad

Postitus Postitas Külaline »

Siin teemas räägime seriaalidest. Nii neist, mis on teile meeldinud ja ka nendest, mida ei suutnud lõpuni vaadata. Kas on ka selliseid, mida võite korduvalt üle vaadata ja ikka meeldivad. Soovitada võib kõike.

Breaking Bad, Prison Break, Gilmore Girls on sellised näiteks mida ise võin lõputult uuesti üle vaadata
Külaline

Meeleheitel koduperenaised, 2 & pool meest ashton kutcheriga (sheeniga osi ei kannata vaadata). Cobra 11
Külaline

Miks Jupiterisse enam midagi uut vaatamisväärset ei ilmu?
Jah, ma ei taha ei sporti, ei poliitikat ega vanu Eesti filme vaadata. Muud nagu polegi.
Külaline

Sõbrad vaatasin mingi aeg kõik järjest ära. Kui sari omal ajal popp oli, siis mul oli muud ka teha kui telekat vahtida. Igatahes. Teist korda uuesti ei viitsiks vaadata ja mul vist läls midagi kaduma sealt, aga kui keegi rägib, et nad on nagu Ross ja Rachel, viidates sellele, et nad on teineteise jaoks loodud, siis mulle tunduvad nad pigem nagu kass ja koer. Nad olid koos väga lühikest aega, terve selle aja ainult kaklesid, siis läksid lahku ja hakkasid mõlemad teiste inimestega sebima, Ross tegi pulmadki teise naisega. Ja siis lõpus, kui kumbki enam kedagi teist ei saanud, hakkasid nad uuesti teineteist sebima. Ei tundu nagu unistuste suhe.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juun 2024 15:15 Miks Jupiterisse enam midagi uut vaatamisväärset ei ilmu?
Jah, ma ei taha ei sporti, ei poliitikat ega vanu Eesti filme vaadata. Muud nagu polegi.
Kas oled Jupiterist vaadanud seriaali "Kättemaks"? Kuidas oli? Kas on vaadatav?
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juun 2024 15:07 Meeleheitel koduperenaised, 2 & pool meest ashton kutcheriga (sheeniga osi ei kannata vaadata). Cobra 11
mul 2 1/2 meest just vastupidi - kutcheriga osi ei suuda vaadata :D esimene temaga hooaeg veel hädaga kannatab vaadata, aga edasi on jubedus kuubis. sheeniga osi olen kümneid kordi vaadanud
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juun 2024 15:26 Sõbrad vaatasin mingi aeg kõik järjest ära. Kui sari omal ajal popp oli, siis mul oli muud ka teha kui telekat vahtida. Igatahes. Teist korda uuesti ei viitsiks vaadata ja mul vist läls midagi kaduma sealt, aga kui keegi rägib, et nad on nagu Ross ja Rachel, viidates sellele, et nad on teineteise jaoks loodud, siis mulle tunduvad nad pigem nagu kass ja koer. Nad olid koos väga lühikest aega, terve selle aja ainult kaklesid, siis läksid lahku ja hakkasid mõlemad teiste inimestega sebima, Ross tegi pulmadki teise naisega. Ja siis lõpus, kui kumbki enam kedagi teist ei saanud, hakkasid nad uuesti teineteist sebima. Ei tundu nagu unistuste suhe.
Olen ka kõik osad ära vaadanud aga kaootiliselt, osad siit-osad sealt varasemad-hilisemad segamini ja minu jaoks see ongi seriaal, mida võib vabalt nii vaadata. Mingit tegevusjoont nagu polegi, igapäevaelu ja koomilised juhtumised - vaatad, muigad ja kui järgmisel korral peale satud selgub, et tegu on hoopis kordusega üle-eelmisest hooajast siis sisu mõttes pole mingit vahet. Kui keegi peaks mainima, et ta suhe on nagu Ross ja Rachel, siis ma võtaks seda mitte kui unistuste suhet vaid just sellise "kokku-lahku-ei tea ise ka mida tahavad" suhtena.
Külaline

Viimase aja leidudest 3 body problem netflixis, apple tv-s teine viimati kiidetud ulme oli minu jaoks veidi aeglane - dark matter. Netflixis crash landing on you on hea meeldetuletus, milline oli elu nõuka ajal. Veel ootame lastega uut stranger thingsi, umbrellat.
Lendorav
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Lendorav »

Mulle meeldivad sellised pooldok seriaalid nagu Cold Case, Cold Case Files, Cold Case Killers, Evil Lives Here, Me Hereafter, Invisible Monsters: Serial Killers in America jne. Chernobyl sarja võiks uuesti vaadata.

Põhjamaade krimi vaatan hea meelega nt. Sild on vist Jupiteris ka kunagi olnud. Dept.Q ja Draakonitätoveeringuga tüdruk on ka sellised, kas just seriaalid aga eraldi vaadatavate pikkade filmidena seeriad või miniseeriad. Samasugune on veel Mr Mercedes.

Mida võiks niisama ajaviiteks alati üle vaadata on Breaking Bad, Vampire Diaries, Luther (sest mulle meeldib Idris Elba :D ), Black Mirror, Tuulepealne maa.
Viimati vaatasin ära Baby Raindeer'i, oli ka päris huvitav vaatamine.

Aga vot Stranger Things on sari mida ma ei suutnud vaadata.
Külaline

Mulle meeldivad hetkel Severance, Yellowjackets, From, Evil, Dark Matter. Evil ja Dark Matter praegu jooksevad, teistel ootan uusi hooaegu. 3 body problem mulle erilist muljet ei avaldanud, olin juba unustanud, et see olemas on.
Külaline

Rootslaste Deliver Me on keegi juba ära vaadanud?
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juun 2024 15:27
Inglise omad ikka ju vaadatavad.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juun 2024 15:15 Miks Jupiterisse enam midagi uut vaatamisväärset ei ilmu?
Vabandust, kas see on USA sari noorest naisest, vist oli nimeks Emily, kes naases oma vanasse kodupaika, et ühele rikkale perele kätte maksta? Tal oli veel selle sümboliga ♾️ kaelaehe, isa kingitus.
Vaatasin selle mitu hooaega ära, aga kogu see lugu jäi kuidagi poolikuks ja lõpplahendust ei tulnud.
Külaline

Miks te Jupiterist kirjeldust ei loe?
Külaline

Squid game on ülihea. Breaking bad ka.
Mupsik
Teerajaja

Postitus Postitas Mupsik »

Mulle meeldis Behind Her Eyes. Ikka väga ootamatu lõpp oli. Kruvis mõnusalt pinget.

You teisest hooajast, see oli kõige parem.

Veel meeldis kunagi Grey Anatomy. Jäi poolikuks, kui Derek ära suri. Olen proovinud endasi vaadata aga ei suuda.

Snow Piecer. Nüüd mul enam Netflixi pole ja ei teagi, kas tuli veel hooaegu. Vaatasin sinnamaani, kus nad sooja koha leidsid ja rongist välja said tulla.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juun 2024 00:14 Miks te Jupiterist kirjeldust ei loe?
Sest mul ei ole Jupiteri teenust. Elan mujal ja ei näe mõtet mitme voogedastus platvormi eest maksta. On Netflix ja oli varasemalt HBO, aga selle ma lõpetasin, sest tundus, et seal pole nii suur valik, kui mujal. Netflix jätab ka kohati soovida ja praegu ma mõtlengi, et millise pkatvormiga liituda, kus oleks suur valik erinevaid sarju.

Meeldisid "Braking Bad" ja "Better call Saul". Kunagi ammu fännasin "Sex & the City"sarju, vahel pulli pärast olen mõnda üksikut osa vaadanud, et vana kaifi kätte saada. Meeldis ka "Revenge", aga nagu mainisin, siis minu meelest see jäi poolikuks.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juun 2024 23:50
Vabandust, kas see on USA sari noorest naisest, vist oli nimeks Emily, kes naases oma vanasse kodupaika, et ühele rikkale perele kätte maksta? Tal oli veel selle sümboliga ♾️ kaelaehe, isa kingitus.
Vaatasin selle mitu hooaega ära, aga kogu see lugu jäi kuidagi poolikuks ja lõpplahendust ei tulnud.
Ei, see mida Jupiteris näidatakse on üks Briti sari
https://jupiter.err.ee/1609281986/kattemaks
Lendorav
Teerajaja
Kontakt:

Külaline kirjutas: 25 Juun 2024 00:14 Miks te Jupiterist kirjeldust ei loe?
Kirjeldus on tihti väga üldine. Teiste kogemus, et oli näiteks nii veniv, et ei kannatanud vaadata või oli hoopis nii põnev, et vahtisin kõik osad järjest ära on midagi muud. Teiste arvamusi võib ju ikka küsida
Lendorav
Teerajaja
Kontakt:

Külaline kirjutas: 24 Juun 2024 23:50
See, mis Jupiteris on Inglise sari Payback
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline