Milliseid kaalulangetamise preparaate olete kasutanud

sh kaaluga seotud teemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 24 Okt 2025 21:43 Proovi ka seda, et mehel on armuke või mees jätab maha. Väidetavalt võtavad kõik niimoodi alla.
Sa vähki või tuberkuloosi ei tahtnud soovitada? Ka kindlasti aitaks kaalu kaotada. Või AIDSi.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Okt 2025 22:44
Guest kirjutas: 24 Okt 2025 21:43 Proovi ka seda, et mehel on armuke või mees jätab maha. Väidetavalt võtavad kõik niimoodi alla.
Sa vähki või tuberkuloosi ei tahtnud soovitada? Ka kindlasti aitaks kaalu kaotada. Või AIDSi.
Võrdled surmahaigust mingi mehikese kaotamisega? Mingi kalts oled?
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Okt 2025 21:43Kõrvuni armumine aitab kah päris hästi ja tõhusalt...
Kuidas armumine aitab kaalu langetada?
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Okt 2025 23:02
Külaline kirjutas: 24 Okt 2025 21:43Kõrvuni armumine aitab kah päris hästi ja tõhusalt...
Söögiisu kaob ära.
Külaline

Guest kirjutas: 25 Okt 2025 22:59
Külaline kirjutas: 25 Okt 2025 22:44
Võrdled surmahaigust mingi mehikese kaotamisega? Mingi kalts oled?
Ah?
Külaline

Guest kirjutas: 25 Okt 2025 23:10
Külaline kirjutas: 25 Okt 2025 23:02
Söögiisu kaob ära.
Vastupidi võib ka minna. Mul on olnud mõlemad variandid. Samamoodi ka masenduses võib minna nii või naa - hakkad sööma ja võtad juurde, võid kaotad igasuguse isu ja võtad alla.
sfettseeee
Kontakt:

Postitus Postitas sfettseeee »

Kaalu alandavad tabletid - https://euhealth247.com/et/drug/xenical-generic Kokku kaotasin ma 12 kg ja see võttis mul vähem kui kolm kuud.
Viimati muutis sfettseeee, 31 Jaan 2026 12:36, muudetud 1 kord kokku.
Külaline

Mina olen 5 kuuga kaotanud 15 kilo Rybelsusega. Aga ega viimasel kuul enam kaal eriti alla läinud pole, siblib ühe koha peal üles-alla. No tõusma pole ka õnneks hakanud. Võib-olla on asi ka talves ja vähemas liikumises.
Külaline

Siin hoiatus nende preparaatide kasutajatele ehk siis nimekiri jookidest, mida tuleks pühade ajal vältida ebameeldivatest kõrvaltoimdest hoidumiseks:https://www.dailymail.co.uk/news/articl ... costs.html
Külaline

Guest kirjutas: 06 Dets 2025 17:06 Siin hoiatus nende preparaatide kasutajatele ehk siis nimekiri jookidest, mida tuleks pühade ajal vältida ebameeldivatest kõrvaltoimdest hoidumiseks:https://www.dailymail.co.uk/news/articl ... costs.html
Ma nagunii ei tarbi enam alkoholi. Aga vajalik hoiatus.
KollaneBanaan
Kontakt:

Postitus Postitas KollaneBanaan »

Minul Rybelsus ei mõjunud. Arst Ozempicut siis ei kirjutanud, kuna toimeaine sama ja ei näinud mõtet.

Veidi üle kuu olen nüüd Mounjarot kasutanud ja kuuga kaalulangus 3.5kg. Tasa ja targu. Olen väga rahul, et otsustasin seda ikkagi proovida.
Kõrvaltoimetest oli mul vajd tugev peavalu mõnel päeval. Nüüd tõstan doosi, näis, kuidas sellega läheb.
Külaline

aurulaev kirjutas: 22 Okt 2025 11:21 Ise kasutan ozempic ja tulemused on vapustavad. Söögiisu on väiksem ja kaal muudkui langeb. Kuidas teil läheb. Huvilistele võin jagada ka kasutamiskogemust ozempiciga
Ütle kuidas saad? Kuidas retsepti saad?
Külaline

Guest kirjutas: 09 Dets 2025 20:26
aurulaev kirjutas: 22 Okt 2025 11:21 Ise kasutan ozempic ja tulemused on vapustavad. Söögiisu on väiksem ja kaal muudkui langeb. Kuidas teil läheb. Huvilistele võin jagada ka kasutamiskogemust ozempiciga
Ütle kuidas saad? Kuidas retsepti saad?
Mis "kuidas"? Kui sul vähegi seda vaja on, siis perearst kirjutab. Kui perearst ei kirjuta, siis sul pole seda järelikult vaja.
Külaline

Mul Ozempic, kasutan veidi vähem kui aasta. Kaal langes 10 kilo ja nüüd seisab juba mitmes kuu.
Kasutaja avatar
aurulaev
Kontakt:

Postitus Postitas aurulaev »

Kas kavatsed ozempicut edaspidigi kasutada? Milline on ravimi kogus?
aurulaev
Külaline

aurulaev kirjutas: 10 Dets 2025 05:02 Kas kavatsed ozempicut edaspidigi kasutada? Milline on ravimi kogus?
Ma ei tea, kas küsid minult - ma see viimane, kellel 10 kilo alla läinud. 1.0 on ravim ja esialgu kavatsen jah jätkata. Sest alla võtmisest olulisem on mulle see tunne, et ma esimest korda elus ei ole söögist sõltuv. See on lausa imeline viis elada. Kuigi ravim on kallis, siis esialgu jätkan.
Kasutaja avatar
aurulaev
Kontakt:

Väga tore, et ravim aitab. Kallis on ta küll :o Millise protsendi sa alla ostult saad.
aurulaev
Külaline

aurulaev kirjutas: 11 Dets 2025 03:48 Väga tore, et ravim aitab. Kallis on ta küll :o Millise protsendi sa alla ostult saad.
Enamus ei saa midagi alla, sest neil pole diabeeti.
Külaline

Ilma diabeedidiagnoosite kaalulangetajad maksavad ozempicut 100% ju.
Kasutanud 4 kuud, kaalulangus 8 kilo, esialgu olin soovitatust pikemalt 0,25 peal omavaoliliselt, sest mõjus niigi hästi. Teine 7 võiks veel alla saada. Kuulun õnnelike hulka, kellel oz mingeid kõrvalmõjusid ei tekita.
Kasutaja avatar
aurulaev
Kontakt:

Mina üle 0,25 mg kasutada ei saa, kõrvalmõjud. Aga 0,25 mg teeb oma töö ära kuigi ikka iiveldab vähesel määral.
aurulaev
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist