Käimislindi soovitus

sh kaaluga seotud teemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 26 Nov 2025 14:07
Guest kirjutas: 26 Nov 2025 13:19
Külaline kirjutas: 25 Nov 2025 21:05

Ahah. Tore. Jah, magalas ei ela, on loodus, mets ja järv. 15 km lähimast jõusaalist. Ei viitsi sinna sõita tõesti, kui kodus võin end mõnusalt liigutada mitmeid kordi päevas, täpselt siis, kui tuju tuleb.
Tööl, poes ja inimeste seas ei käi?
No pole sinu asi, kas ja kus inimene käib. Ja Uugametsas elamine pole ka midagi häbiväärset, vastupidi.
On ikka küll, eriti koos mehega, kui kumbki inimeste seas ei käi. Introvertide punt.
Külaline

Jooksulint mulle küll ei sobinud. Velotrenažöör sobis paremini. Aga pärast paari kuud, oli see ka kasutuses pigem riietenagina. Lõpuks viisin suvilasse. Nüüd seisab kuurinurgas.
Külaline

Guest kirjutas: 26 Nov 2025 14:35
Külaline kirjutas: 26 Nov 2025 14:07
Guest kirjutas: 26 Nov 2025 13:19

Tööl, poes ja inimeste seas ei käi?
No pole sinu asi, kas ja kus inimene käib. Ja Uugametsas elamine pole ka midagi häbiväärset, vastupidi.
On ikka küll, eriti koos mehega, kui kumbki inimeste seas ei käi. Introvertide punt.
Ütle "õõvastav" ka.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Nov 2025 14:35
Väidad tõesti, et see on sinu asi, kes kus elab ja mida teeb? Ela ikka oma elu 😃
Külaline

Guest kirjutas: 27 Nov 2025 02:06
Külaline kirjutas: 26 Nov 2025 14:35
Väidad tõesti, et see on sinu asi, kes kus elab ja mida teeb? Ela ikka oma elu 😃
Ilmselgelt tal pole seda.
Qwerty
Kontakt:

Postitus Postitas Qwerty »

Külaline kirjutas: 25 Nov 2025 19:39 Selle raha eest on mul üle Eesti kõik treeningsaalid ja lugematu hulk trenne. Ma ei näe ühtki põhjust tellida midagi koju, kui just mees poleks vägivaldne ja kontrollifriik.
Tahtsin just küsida, et kas keegi jalaraudadega mudelit ei tea pakkuda.
Kui kodu lähedal ei ole normaalset teed ja ei soovi 3km autotee kõrval jalutada, siis on ilmeselgelt mõistlikum toas oma sammud teha.
Külaline

Qwerty kirjutas: 01 Dets 2025 12:11
Külaline kirjutas: 25 Nov 2025 19:39 Selle raha eest on mul üle Eesti kõik treeningsaalid ja lugematu hulk trenne. Ma ei näe ühtki põhjust tellida midagi koju, kui just mees poleks vägivaldne ja kontrollifriik.
Kui kodu lähedal ei ole normaalset teed ja ei soovi 3km autotee kõrval jalutada, siis on ilmeselgelt mõistlikum toas oma sammud teha.
Jalaraudadega???? Wtf
Qwerty
Kontakt:

Postitus Postitas Qwerty »

Külaline kirjutas: 01 Dets 2025 13:12
Jalaraudadega???? Wtf
Selle nimi on sarkasm, hinga rahulikult)
Külaline

Mina ostsin sellise https://sportsgear.ee/jooksulint-tunturi-t10, kui kaks aastat tagasi mustal jääl randme murdsin. Ei tahtnud talvel trennita jääda ja õue marssima minna kipsiga ei julgenud. Väga hästi toimis, iga päev kasutasin, kõik numbrid on all, näed kui mitu km kõnnitud ja mis kiirusel, kiirust saab ka algselt paika panna. Kasutan siiani, kui väljas vastik ilm või väga libe. Ainus probleem on igavus, võrreldes looduses kõndimisega, aga kui teleri lähedale panna, saab kaks korraga... :D
Külaline

Qwerty kirjutas: 02 Dets 2025 11:08
Külaline kirjutas: 01 Dets 2025 13:12

Jalaraudadega???? Wtf
Selle nimi on sarkasm, hinga rahulikult)
Ohh, no ma sain aru, et see on sarkasm, aga ma ei taibanud, mille pihta täpselt iroonia sihitud oli. Siiani ei taipa.
Külaline

Guest kirjutas: 26 Nov 2025 21:12 Jooksulint mulle küll ei sobinud. Velotrenažöör sobis paremini. Aga pärast paari kuud, oli see ka kasutuses pigem riietenagina. Lõpuks viisin suvilasse. Nüüd seisab kuurinurgas.
Meil oli Orbitrek tüüpi kõnnirattaga sama, kasutasime natuke ja siis seisis aastaid algul riidepuuna ja seejärel lillepotialusena. :D Kuni üks tuttav ära ostis, seejärel seisis temal riidepuuna. Me loomulikult õppust ei võtnud ja mingi aja pärast ostsime täiendatud variandi. See küll läks kasutusse, sest pandeemia tuli peale ja sundisime poisi trenni tegema, kui kord kehalist polnud. Nüüd mees ikka vahel kasutab, kui mingi spordivigastus ja trenni ei pääse. Minu jaoks megatüütu, ma pigem lähen koeraga õue kiirkõnnile ja võimlen kummilintidega.
Külaline

Maal elades tuleb see sport teha valgel ajal. Eile just mõtlesin sellele teemale, kui läksin õhtul kõndima. Tänavalgustus põleb, inimesed liiguvad, tee on jala all ühtlane. Ja kuiv. Kas ma tahaks minna maal õhtul kõndima? Pime. Kuhu astud pole näha, hirm ja kõhe ka üksi. Ma ei läheks
Külaline

Guest kirjutas: 03 Dets 2025 08:48 Maal elades tuleb see sport teha valgel ajal. Eile just mõtlesin sellele teemale, kui läksin õhtul kõndima. Tänavalgustus põleb, inimesed liiguvad, tee on jala all ühtlane. Ja kuiv. Kas ma tahaks minna maal õhtul kõndima? Pime. Kuhu astud pole näha, hirm ja kõhe ka üksi. Ma ei läheks
Tegelikult pole lihtsalt kõndimisest mingit kasu, tuleks kiirkõndi teha nii, et kolm minutit kõnnid kiiresti ja kolm minutit rahulikult, kumbagi siis 6 kordust.
See asendab igat võimalikku trenni, va lihaste osa, kui oled vanem. Olen pikalt imestusega vaadanud, kuidas inimesed oma koertega longivad, mõttetu aja raiskamine, keegi sellest kasu ei saa, koergi mitte. Meie Jack Russel on ära koolitatud, teeme head tempot algusest lõpuni välja, iga päev. Viletsa ilmaga ainult kipub pirtsutama, läheb vaatab aknast, et tibutab ja väga tulla ei taha, sest häbeneb oma vihmakeepi. :D
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist