Vanemate omavahelised suhted

seks, suhted ja pereteemad
Suslik
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Suslik »

Külaline kirjutas: 20 Veebr 2026 12:52 Lasteaias ma suurt ei käinud, päevad veetsin vanaemaga lauamänge mängides, jalutases või vanaema ja tema sõbrannadega külas ja kohvikutes. Ma olin oodatud ja hoitud laps, kasvasin täiskasvanulikus keskkonnas
Issand, kui ilus lapsepõlv sul oli. Ma oleks ka nii tahtnud olla kodus ja rahulikult mängida nukkudega. Aga mind tassiti titest peale hommikul seitsmest õhtul seitsmeni lasteaeda. Tatisena ja pooltõbisena tassiti ikka aeda. Mäletan, et mul oli väga kehv olla, aga ega nõukaajal ei saanud ju emad haigetele lastele järele tulla. Anti aspiriin sisse ja pandi voodisse. Või lasti vetsus ära oksendada ja pandi pikali. Kedagi ei kottinud, kui halb lapsel oli. Nõukogudenaisel oli vaja tööd teha.
Sinu lapsepõlve elu lugedes hakkab mul endast nii kahju. Aga tegelikult on siiani selliseid vanemaid, kes panevad lapsed aeda "seitsmest-seitsmeni". Aga tänapäeval on mobiilid ja saab kohe vanemad järele kutsuda, kui laps on haigeks jäänud. Minu ajal nii ei olnud ja piikusime seal oma 39 palavikuga ja nii oligi.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Minu ajal nii ei olnud ja piikusime seal oma 39 palavikuga ja nii oligi.
Mul oli ka nii, aga selle pluss on see, et kes ellu jäi, nendel on ülitugev tervis. Mina pole oma edasises elus mitte kunagi haige olnud, olgu ümber igasugu tatistajaid kui palju tahes.
Külaline

Minu arust oli just lahe lasteaias käia. Ma isegi haletsesin üht meie maja tüdrukut, kes ei käinud lasteaias ning istus oma vanaemaga kodus.

Eks lasteaias oli natukene halba ka. Esines näiteks kiusamist ja mõni kasvataja oli nõme. Üks kasvataja lausa andis peksa mulle. Aga see selleks. Mingi huvitava elukogemuse siiski lasteaias käimisest sai. Seda enam, et kõige esimesed sõprussuhted, mis kestavad tänaseni, said alguse just lasteaiast.
Külaline

Minul oli ka ilus lapsepõlv, umbes nagu Bullerby lastes.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 6 külalist