Seksuaalkurjategijad ja pedofiilid avalikuks

vana hea klassika
Vasta
Arutleja
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Arutleja »

Külaline kirjutas: 20 Mär 2026 09:44
Sellistel tingimustel saab siis praegu teada, kas lapse treener on karistust kandnud lapsepilastaja või mitte. Eraisikule vaevalt üldse mingit infot antakse, kui päringus peab hakkama põhjendama selle “õiguslikku alust või eesmärki”. Pole mingi ime, et sellised põrandaalused nimekirjad tekivad. Tehku normaalne otsing ja sellist asja ei juhtuks.

https://www.rik.ee/et/karistusregister/ ... -tutvumine
Mis ma teen selle lingiga? Seal ei näe ilma sisse logimata, päringut koos põhjrndusega tegemata, oma andmeid sisestamata ja digiallkirjastamata midagi ju näha. Need päringuandmed võivad loomulikult ka lekkida nagu kõik andmed meie riigis (peale pättide oma). Võibolla pätt saab pärast kuskil e-riigis veel järelegi vaadata, kes tema kohta päringuid teevad.
Jama lugu küll, ei saagi teiste järgi anonüümselt nuhkida. Aga kui sul on põhjendatud soov teada saada, kas sinu "lapse treener on karistust kandnud lapsepilastaja või mitte", küll siis selle 4 eurot leiad ja ka oma nime ei häbene.
Pole midagi rahustavamat kui mõista, et maailm on sinust rohkem sassis.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Arutleja kirjutas: 20 Mär 2026 10:11Jama lugu küll, ei saagi teiste järgi anonüümselt nuhkida. Aga kui sul on põhjendatud soov teada saada, kas sinu "lapse treener on karistust kandnud lapsepilastaja või mitte", küll siis selle 4 eurot leiad ja ka oma nime ei häbene.
Ja nendest lastest suva kelle vanemad sealt infot ei osta?
Arutleja
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Arutleja »

Külaline kirjutas: 20 Mär 2026 10:16
Arutleja kirjutas: 20 Mär 2026 10:11Jama lugu küll, ei saagi teiste järgi anonüümselt nuhkida. Aga kui sul on põhjendatud soov teada saada, kas sinu "lapse treener on karistust kandnud lapsepilastaja või mitte", küll siis selle 4 eurot leiad ja ka oma nime ei häbene.
Ja nendest lastest suva kelle vanemad sealt infot ei osta?
Ole mureta, kui kasvõi üks vanem treeneri või muu lapsega tegeleva isiku kohta kuskilt mingit infot saab, ka sotsiaalmeediast ja kontrollimatut, siis ei jäta ta seda ainuüksi enda teada.
Pole midagi rahustavamat kui mõista, et maailm on sinust rohkem sassis.
Külaline

Pedofiilid peaks tõesti avalikult vaadatavad olema.
Külaline

Arutleja kirjutas: 20 Mär 2026 10:22Ole mureta, kui kasvõi üks vanem treeneri või muu lapsega tegeleva isiku kohta kuskilt mingit infot saab, ka sotsiaalmeediast ja kontrollimatut, siis ei jäta ta seda ainuüksi enda teada.
Avalikust, riiklikust, kontrollitud nimekirjast on parem see, kui mingi lapsevanem leiab sotsiaalmeediast mingi kontrollimatu info või kuulujutu ja hakkab seda levitama? Tundub igati mõistlikum.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Mär 2026 10:23 Pedofiilid peaks tõesti avalikult vaadatavad olema.
Ei ole nõus. Meie õigussüsteemi tegevus on alla igasugust arvestust ja seal toimub sageli süüdi vormistamine, mitte adekvaatne kohtumõistmine. Seega kahjuks ei saa ka riiklikke andmeid 100% usaldada.

Meil nt oli juhtum lasteaiakasvataja abikaasaga, kes segastel põhjustel lapseahistsjaks tembeldati. Ei teagi, mis sellest loost nüüd on saanud. Aastaid juba möödas ja minu lapsed vahepeal suureks kasvanud.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Mär 2026 10:38Meil nt oli juhtum lasteaiakasvataja abikaasaga, kes segastel põhjustel lapseahistsjaks tembeldati. Ei teagi, mis sellest loost nüüd on saanud. Aastaid juba möödas ja minu lapsed vahepeal suureks kasvanud.
Äkki siis avalikustad (koos oma nimega näiteks) selle lasteaia nime, kus inimesi segastel põhjustel pedofiilideks tembeldatakse. Teaks vältida.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Mär 2026 10:43Äkki siis avalikustad (koos oma nimega näiteks) selle lasteaia nime, kus inimesi segastel põhjustel pedofiilideks tembeldatakse. Teaks vältida.
Näed, hakkab kuulujutu kerimine pihta, kuna keegi suvaline loob oma peas seoseid, mida pole olnud. Ja nii need süüdistused tekivad. Lasteaed ei puutu siin üldse kuidagi süüdimõistetusse. Ma lihtsalt olen selle looga tuttav, kuna lasteaiaõpetaja oli minu lapse lasteaias õpetaja ja tegu oli tema abikaasaga.
Külaline

Guest kirjutas: 20 Mär 2026 10:48
Külaline kirjutas: 20 Mär 2026 10:43Äkki siis avalikustad (koos oma nimega näiteks) selle lasteaia nime, kus inimesi segastel põhjustel pedofiilideks tembeldatakse. Teaks vältida.
Näed, hakkab kuulujutu kerimine pihta, kuna keegi suvaline loob oma peas seoseid, mida pole olnud. Ja nii need süüdistused tekivad. Lasteaed ei puutu siin üldse kuidagi süüdimõistetusse. Ma lihtsalt olen selle looga tuttav, kuna lasteaiaõpetaja oli minu lapse lasteaias õpetaja ja tegu oli tema abikaasaga.
Kui mina ütleksin mõne alkoholipoe varguste teemas, et mul oli kunagi üks tuttav alkopoe müüa, kelle abikaasa segastel alustel poevargaks tembeldati, siis justkui võiks eeldada, et selliselt sõnastatuna need kaks asja on omavahel seotud. Milleks seda viinapoodi ja poemüüjat muidu üldse mainida kui tolle abikaasa käis tegelikult hoopis ehituspoes naelu varastamas või et ei varastanudki ühestki poest kunagi midagi.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Mär 2026 11:21Milleks seda viinapoodi ja poemüüjat muidu üldse mainida kui tolle abikaasa käis tegelikult hoopis ehituspoes naelu varastamas või et ei varastanudki ühestki poest kunagi midagi.
Kui siin foorumis mitte mingeid detaile avaldades üldist juttu rääkida, tembeldatakse ju kohe väljamõtlejaks ja teab mis veel. No kuidas ometi saab inimene sellise asjaga kursis olla. Ilmselt oled ise see pedofiil. Jne.

Seega mainisin lihtsalt, mis pidi asjaga tuttav olen. Ja et teised, kes samu detaile teavad, saaksid kaasa rääkida.
Külaline

Guest kirjutas: 20 Mär 2026 11:23 Postitus on kustutatud
Mida sa sellest topid vägivallatsejate, vägistajate ja pedofiilide teemasse? Malluka abikaasa on sellest teemast nii palju avalikult rääkinud ja isegi mingeid raamatuid kirjutanud, samuti on temast saateid tehtud, nii et tema tegude puhul pole küll mingist salatsemisest juttugi. See, et mees on toime pannud kelmuse, ei vähenda kuidagi selle lehe olulisust, mis hoiatab pervertide, vägistajate, lapsepeksjate jms elukate eest. Kuritegudel on raskusastmed. M abikaasa pole selgelt kellelgi elule ohtu kujutanud, erinevalt nendest jätistest, kes on sellel lehel üleval oma väga võigaste ja julmade tegudega.
Külaline

Kellel on Instagram, siis üks õigusalase doktorikraadiga naine kommenteerib oma story's selle va karistusregistri puudusi: https://www.instagram.com/tavakodanikustnaisterahvas/
Külaline

Nimekirjas on vaid eestlased...
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Mär 2026 13:36 Nimekirjas on vaid eestlased...
Mustanahaline oli ka. Kust need venelased saaksid tulla? Arvad, et Mallukal on vene jälgijaid?
Külaline

Sellepärast kirjutangi, et pilt on viltu
Külaline

Guest kirjutas: 20 Mär 2026 09:03 kindlasti vastu sellele ebameeldiva kamba poolt loodud lehele.
Nagu Pakosta Ringvaates rääkis, on meil olemas 100% korrektne ja avalik Karistusregister - igaüks saab tutvuda.
Amatööride peetava lehe puhul on alati risk, et sinna lähevad kontrollimata, valed või ebatäpsed andmed. Õige nimi, aga nimekaimu pilt. Või keegi maksab eksile kätte. Jah, see ilmselt kunagi eemaldatakse, aga pöördumatu kahju on tehtud.
Kas seal Karistusregistri nimestu juures on ka fotod küljes? Need, mis nende härrade tutvusmisportaalide juures on?
Külaline

Leidsin klassivenna ja kursavenna. Kursavenda teadsin küll juba varem.
Külaline

Guest kirjutas: 20 Mär 2026 10:23 Pedofiilid peaks tõesti avalikult vaadatavad olema.
Tegelikult nad ongi avalikud, kohtulahendite register on avalik ja nime saad otsida, küllap ka §.
Aga tüütu, tänu Mallukale on suur osa perverte nüüd kenasti koos, kui huvi just spetsiifiliselt seksuaalkurjategijate vastu.
Külaline

Mul kõik lapsed täiskasvanud, lihtsalt huvi pärast ei viitsi mingit andmebaasi vahtida.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Mär 2026 11:45
Guest kirjutas: 20 Mär 2026 11:23 Postitus on kustutatud
Mida sa sellest topid vägivallatsejate, vägistajate ja pedofiilide teemasse? Malluka abikaasa on sellest teemast nii palju avalikult rääkinud ja isegi mingeid raamatuid kirjutanud, samuti on temast saateid tehtud, nii et tema tegude puhul pole küll mingist salatsemisest juttugi. See, et mees on toime pannud kelmuse, ei vähenda kuidagi selle lehe olulisust, mis hoiatab pervertide, vägistajate, lapsepeksjate jms elukate eest. Kuritegudel on raskusastmed. M abikaasa pole selgelt kellelgi elule ohtu kujutanud, erinevalt nendest jätistest, kes on sellel lehel üleval oma väga võigaste ja julmade tegudega.
Pole see, kellele vastad, aga jah, ma saan aru, miks see link siin oli.

Minu jaoks on see leht küll õiglustunnet riivav. Just seetõttu, et looja on ise ka kriminaalse taustaga. Ma ei õigusta pedofiile ja vägivallatsejaid kuidagi, need inimesed on kellegi elu igaveseks rikkunud, aga sama saab ka öelda kelmide kohta. Need vanainimeste säästude välja petjad tekitavad tihtipeale väga suure majandusliku ja moraalse kahju. Miks see ei loe? Samahästi võib öelda, et paadunud kelmi ei muuda miski.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist