Ahistamisjuhtumi lahendamine

Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Ülikooli reaktsioon on ikka eriti kummaline. Pole ju mingi väike eraettevõte, et teeme, mis tahame, kama ka
ks.
See ongi kõige nõmedam, et sooline diskrimineerimine kõige ehedamal kujul. Oleks mõni vanem naine 20 aastast alluvast noormeest niimoodi kimbutanud, oleks ta kindlasti lahti lastud, aga selle mehe puhul teised mehed mõtlevad, et noh, poisid jäävad poisteks, isegi tahaks ju noort liha saada. Arusaadav, et kupli veidi segi lõi. Muidu ju tore mees.
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tõutäkk »

Jube keeruline on ikka meestel see suhete loomine ilma, et ahistaja templit otsaette ei löödaks.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Külaline

Tõutäkk kirjutas: 07 Juul 2024 08:31 Jube keeruline on ikka meestel see suhete loomine ilma, et ahistaja templit otsaette ei löödaks.
Sa oleks võinud vait olla, üksik.
Külaline

Minu jaoks on see lugu täielik hämming. Mis selle mehe peas toimub? Kas ta oma naise ja laste ema sai ka endale 99-leheküljelise ahistava teksti kirjutamisega? Arvestades ta ametipoisitsiooni võiks nagu tegu olla intelligentse inimesega. Kas intelligentne inimene ei ole kunagi kuulnud, et suhte loomiseks on ahistamisest hulga paremaid variante olemas.. No näikes saaks ju naise lõunale kutsuda ja siis vaikselt proovida aru saada, kas on mingitki lootust? Selline ahistava teksti saatmine on ju kindel skandaal, ta pidi seda ju ometi teadma?

Ma olen oma elus näinud üsna palju erinevaid seksuaalsete kiiksudega inimesi. Neid on tõesti igalt elualalt ja kiiksed võivad olla vägagi kummalised. Nii et mind ei üllata üldse, et sellisel amtipoistsioonil tegelane võib nihkes olla ja niimoodi inimest jälgida ja oma fantaasiaid kirja panna. Aga.. ta ju pidi teadma, et selle oma perversse mõttemaailma niimoodi kirjalikus vormis naisele andmine on selge skandaal? Sellise lähenemisega naist kätte ei saa ju niikuinii, küll aga jätab oma ahistamisest selge jälje. Mismoodi ta mõttemaailm töötas, et midagi sellist tegi?

Huvitav, kas naine selle üllitisega politseisse ei võiks minna? Jälitamine on vist meil keelatud või kuidas?
iiR
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas iiR »

Tõutäkk kirjutas: 07 Juul 2024 08:31 Jube keeruline on ikka meestel see suhete loomine ilma, et ahistaja templit otsaette ei löödaks.
Ma aitan.

Kui keegi sulle meeldib, siis:

Kutsu ta välja. ÜKS kord. Nüüd tulebki see ahistaja mõttelaadiga inimese jaoks keeruline koht: kui tütarlaps keeldub, siis aktsepteeri seda. Kui sa seepeale jälgid ja kirjutad üles tema lauseid, käimisi, tuttavate autonumberid jne, siis see on ahistamine. Kui sa kirjutad 100 lk seksuaalfantaasiaid ja annad need talle, siis see on ahistamine. Kui sa jätkad ta väljakutsumist iga nädal, kuigi ta on juba öelnud, et ei soovi, siis see on ahistamine. Kui sa ei julge teda välja kutsuda, aga teed ülalmainitud asju (jälitad, edastad oma seksuaalfantaasiad), siis see ikkagi on ahistamine.

Kui sa aga oled vaikselt omaette armunud, siis see pole ahistamine. Kui sa oled ta välja kutsunud või oma tunnetest rääkinud ja ta ei vasta samaga, kuid sina peale äraütlevat vastust jääd sõbralikult viisakaks ja lähed oma eluga edasi, siis see pole ahistamine. Kuidas see saab kellegi jaoks keeruline olla?!
Külaline

iiR kirjutas: 07 Juul 2024 10:40
Ma aitan.

Kui keegi sulle meeldib, siis:

Kutsu ta välja. ÜKS kord. Nüüd tulebki see ahistaja mõttelaadiga inimese jaoks keeruline koht: kui tütarlaps keeldub, siis aktsepteeri seda. Kui sa seepeale jälgid ja kirjutad üles tema lauseid, käimisi, tuttavate autonumberid jne, siis see on ahistamine. Kui sa kirjutad 100 lk seksuaalfantaasiaid ja annad need talle, siis see on ahistamine. Kui sa jätkad ta väljakutsumist iga nädal, kuigi ta on juba öelnud, et ei soovi, siis see on ahistamine. Kui sa ei julge teda välja kutsuda, aga teed ülalmainitud asju (jälitad, edastad oma seksuaalfantaasiad), siis see ikkagi on ahistamine.

Kui sa aga oled vaikselt omaette armunud, siis see pole ahistamine. Kui sa oled ta välja kutsunud või oma tunnetest rääkinud ja ta ei vasta samaga, kuid sina peale äraütlevat vastust jääd sõbralikult viisakaks ja lähed oma eluga edasi, siis see pole ahistamine. Kuidas see saab kellegi jaoks keeruline olla?!
Tegelikult ei kutsu meesülemus naisalluvat lõunale, välja vms ega avalda talle oma tundeid. See peaks olema välistatud.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Juul 2024 11:22
Tegelikult ei kutsu meesülemus naisalluvat lõunale, välja vms ega avalda talle oma tundeid. See peaks olema välistatud.
Ma ei tea kuidas sel mehel, aga ma enda järgi tean, et olles ikka väga hullult armunud ja tunded piinavad pikalt, olles emotsioonides, siis katus sõidab ära. Ratsionaalselt siis ei mõtle. Sa ei tea mida teha või mitte. Sa lõpuks mõtled nii üle, et enam ei saa olla. Ole sa ülemus või mitte.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Juul 2024 11:45
Ma ei tea kuidas sel mehel, aga ma enda järgi tean, et olles ikka väga hullult armunud ja tunded piinavad pikalt, olles emotsioonides, siis katus sõidab ära. Ratsionaalselt siis ei mõtle. Sa ei tea mida teha või mitte. Sa lõpuks mõtled nii üle, et enam ei saa olla. Ole sa ülemus või mitte.
Lisaks ülemusele oli see mees ka abielus ja laste isa.

Aga mulle tundub see mees olevat serial killer in the making. Loevad ainult tema tunded ja tahtmised. Tõsine kriip.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Juul 2024 11:53 Lisaks ülemusele oli see mees ka abielus ja laste isa.
Jah ma saan aru, et abielus ja laste isa ja ülemus. Aga tunnetel on neist suva. Sa arvestadki nende asjadega ja hakkad oma tundeid alla suruma. Arvad, et sa suudad seda.
Proovi palli hoida vee all. Lõpuks tuleb pall ikka vee peale.
Ma muidugi räägin ikka metsikutest tunnetest. Sa ei taha enam, sa ei suuda, saaks korragi puhkust.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Juul 2024 11:53

Aga mulle tundub see mees olevat serial killer in the making. Loevad ainult tema tunded ja tahtmised. Tõsine kriip.
Mulle jäi sama mulje.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Juul 2024 12:11
Külaline kirjutas: 07 Juul 2024 11:53 Lisaks ülemusele oli see mees ka abielus ja laste isa.
Jah ma saan aru, et abielus ja laste isa ja ülemus. Aga tunnetel on neist suva. Sa arvestadki nende asjadega ja hakkad oma tundeid alla suruma. Arvad, et sa suudad seda.
Ma muidugi räägin ikka metsikutest tunnetest. Sa ei taha enam, sa ei suuda, saaks korragi puhkust.

Mehel oli valikuid küll ja küll. Aga mis sa ikka teed, kui tunded on pääl ja neiuga suhet luua tahaks. Tuhka tema tunnetest, eks ju.
Külaline

Kujutan ette, mis tunne on lastel ja seaduslikul naisel. Ma lahutaks pikema jututa.
Kujutan ka ette, mis tunne on sel noorel naisel, kui vana krimpsus päss selliseid kirju kirjutab 🤢
Mölakas jääb mölakaks, ei ravi ka pere ja lapsed. Lihtsalt piinlik!
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Juul 2024 12:11
Ja siis, kui need metsikud tunded peal on, teed kõik selleks, et oma elu sellega päris p-sse keerta ja seda tunnete objekti mitte kätte saada? Või mis tema tegevuse mõte oli? Ma suudan mõista, et kui metsikud tunded peal on, siis ignoreerid seda, et oled abileus ja et alluvaga pole suhteid igal juhul hea luua. Ja proovid mingil moel naise tähelepanu saada, kutsud ta välja, flirdid. Aga saata 100-lehekülne tekst oma fantaasiatega? See on ju kindel variant esiteks seda naist mitte saada ja teiseks oma elus suur jama korraldada ja tööst ilma jääda.

Kuigi peab üllatusega tõdema, et seda viimast ei oleks toimunud, sest ülikool otustas, et tegemist on pisiasjaga ja piisab noomistusest. Mis minu jaoks oli teine hämming. Mida nad seal arvasid? Lootsid, et selline pisiasi ei tule avalikuks või? Tõmbasid oma mainele ikka korralikult vee peale ise. On ju selge, et selline jama jõuab varem või hiljem suure kella külge ja selle ennetamiseks juba oleks pidanud ülikool ikka kohe töölepingu lõpetama. Et näidata, et neile selelt selline käitumine ei sobi. Hetkel jääb ülikoolist väga mannetu mulje. Tea, kas nende PR inimene oli puhkusel, et nad tulemust ette näha ei osanud?
Külaline

Ülikooli käitumine oli väga veider. Okei, nende arust loomulik, et noori naisi nillitakse, mis siis ikka, aga ma tööandjana küll ei usaldaks inimest, kes võtab inimesti tööle seksuaalse meeldimise alusel ning on valmis neid edutama ja üle kuldama mittetööalaste saavutuste eest.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Juul 2024 14:38 jõle vastik neiule, kes pidi taluma ca 20 aastat vanema mehe jälitamist, mehe nilbeid kirjutisi ja peab taluma avalikkuse suhtumist, et ise oled süüdi.
ülikool on ka lame, kui määrab juhtivale töötajale üksnes hoiatuse.
et siis, paha poiss, ära rohkem nii tee, me usume sind.
telekas on küllalt tõsielu dokusid sarijälitajatest, täiega ajab oksele, kui rõvedad sellised on.
Vahi kus loobib hinnanguid. Olid seal juures, et oksele ajab. Vahi edasi oma dokusid ja tee järeldusi, eelda jne. Kas ei või olla hoopis kättemaksuga asja eest millest meie midagi ei tea. Ja tühistamine, mutta tampimine algas. Surnuks nokkimine. Häbenege natuke.
Külaline

iiR kirjutas: 07 Juul 2024 10:40
Teeme nii, et me kõik välistame sellise õeluskoti nagu sina. Tühistame. Oled olematu tegelane. Sind pole olemas.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Juul 2024 21:21
Ülikooli reaktsioon on ikka eriti kummaline. Pole ju mingi väike eraettevõte, et teeme, mis tahame, kama ka
ks.
See ongi kõige nõmedam, et sooline diskrimineerimine kõige ehedamal kujul. Oleks mõni vanem naine 20 aastast alluvast noormeest niimoodi kimbutanud, oleks ta kindlasti lahti lastud, aga selle mehe puhul teised mehed mõtlevad, et noh, poisid jäävad poisteks, isegi tahaks ju noort liha saada. Arusaadav, et kupli veidi segi lõi. Muidu ju tore mees.
Valetad. Räigelt valetad. Naisahistajatega ei juhtu kunagi midagi. Vastupidi. Kui mees keda ahistatakse kaebama läheb lastakse ta lahti, sest niikuinii ta ise alustas.
Külaline

Revolver saabus teemasse, paistab... Ülikooli poolt tõesti väga halb käitumine. Mehe naise poolt ka imelik. Ma oleksin häbist surnud ja kohe mehe minema saatnud, lahutusavalduse sisse viinud. Tuli meelde selle jõusaalitegelase sarnane keiss, kus oma naine ütles samuti peale asja avalikuks tulemist, et kõik on korras ja mees tupsununnu. Mis neist üldse edasi sai?
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Juul 2024 13:35
Külaline kirjutas: 07 Juul 2024 09:06
Sa oleks võinud vait olla, üksik.
Mis ta peaks vait olema? Sina kui kõige suurem tõekuulutaja võid sõna otseses mõttes m.l.iseda siin ja kellegi teise arvamus on kohe vale. Ennemgi neid valesüüdistusi õhku loobitud. Ootame ikka ära täieliku tõe. Või seda pole vaja. Sest kanad on otsustanud, et mees on rõve jälk elukas kes tuleb maha lüüa ja õlis ära keeta. Pärast vaatame kes süüdi oli.
Mis valesüüdistused? Jobu ju andis mälupulga materjaliga vabatahtlikult üle. :lol: Case closed.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Juul 2024 13:54 Revolver saabus teemasse, paistab... Ülikooli poolt tõesti väga halb käitumine. Mehe naise poolt ka imelik. Ma oleksin häbist surnud ja kohe mehe minema saatnud, lahutusavalduse sisse viinud. Tuli meelde selle jõusaalitegelase sarnane keiss, kus oma naine ütles samuti peale asja avalikuks tulemist, et kõik on korras ja mees tupsununnu. Mis neist üldse edasi sai?
Mis jõusaali tegelase? Ma pole kuulnudki..
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 3 külalist