Botased

köök, kodu korrashoid ja aed
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Ta trollibki, pole vaja end sellise ees õigustama hakata.
Külaline

Guest kirjutas: 17 Apr 2026 19:48 Ta trollibki, pole vaja end sellise ees õigustama hakata.
Ei trolli, need on koledad jalanõud.
Külaline

Kui on vaja, siis miks mitte selliste jalanõudega käia, aga pole vaja ette kujutada, et need ei ole mutibotased. Sellised jalanõud ütlevad kandja kohta, et tal on täiesti ükskõik, kuidas ta välja näeb ja et tal pole aimugi moest või stiilist. Kui ei tunne vajadust, siis ei pea ju riietusele ja jalatsitele tähelepanu pöörama.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Apr 2026 22:25 Kui on vaja, siis miks mitte selliste jalanõudega käia, aga pole vaja ette kujutada, et need ei ole mutibotased. Sellised jalanõud ütlevad kandja kohta, et tal on täiesti ükskõik, kuidas ta välja näeb ja et tal pole aimugi moest või stiilist. Kui ei tunne vajadust, siis ei pea ju riietusele ja jalatsitele tähelepanu pöörama.
Aga milline on siis normaalne botas?
Külaline

Normaalne on näiteks kanda selliseid
adi.jpg
taivopalm
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas taivopalm »

normaalne on kanda selliseid
adi.jpg
Nõiamoor
Kontakt:

Postitus Postitas Nõiamoor »

Ma paluks ka linke - milliseid botaseid/tosse/kosse peavad mutid kandma, kui nad ei taha neid eelmainitud mutikosse kanda...? Strippari stilettosid?
Külaline

Nõiamoor kirjutas: 17 Apr 2026 23:29 Ma paluks ka linke - milliseid botaseid/tosse/kosse peavad mutid kandma, kui nad ei taha neid eelmainitud mutikosse kanda...? Strippari stilettosid?
Aga miks peakski üks mutt midagi muud kandma? Vaba maa, kandku mutid mida tahavad ja kui keegi kobisebki, siis karavan läheb edasi.
Nõiamoor
Kontakt:

Postitus Postitas Nõiamoor »

Külaline kirjutas: 17 Apr 2026 23:35
Nõiamoor kirjutas: 17 Apr 2026 23:29 Ma paluks ka linke - milliseid botaseid/tosse/kosse peavad mutid kandma, kui nad ei taha neid eelmainitud mutikosse kanda...? Strippari stilettosid?
Aga miks peakski üks mutt midagi muud kandma? Vaba maa, kandku mutid mida tahavad ja kui keegi kobisebki, siis karavan läheb edasi.
Seda küll, aga vaba maa ja ma tahaks siis teada, millised kossid siin vabal maal on (paluks nüüd muti antonüüme - tibi, neiu, beib..) mitte-mutikossid? Minu kossid ilmselt poleks isegi mutikossid, need oleksid... pagan, ma ei teagi? :D
Külaline

Nõiamoor kirjutas: 17 Apr 2026 23:45
Külaline kirjutas: 17 Apr 2026 23:35
Seda küll, aga vaba maa ja ma tahaks siis teada, millised kossid siin vabal maal on (paluks nüüd muti antonüüme - tibi, neiu, beib..) mitte-mutikossid? Minu kossid ilmselt poleks isegi mutikossid, need oleksid... pagan, ma ei teagi? :D
Midagi sellist?
Pilt
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Külaline kirjutas: 17 Apr 2026 18:40 Ainult mutt mis mutt kirjutab tossu asemel botas.
Tossud ja botased on erinevad asjad, aga ma vaatan, et tänapäeval jah on hakatud botaseid ka tossudeks nimetama. Tegelikult on neil erinevus, umbes nii, nagu ketsidel ja tennistel.
Arutleja
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Arutleja »

Tolmukübe kirjutas: 18 Apr 2026 07:43
Külaline kirjutas: 17 Apr 2026 18:40 Ainult mutt mis mutt kirjutab tossu asemel botas.
Tossud ja botased on erinevad asjad, aga ma vaatan, et tänapäeval jah on hakatud botaseid ka tossudeks nimetama. Tegelikult on neil erinevus, umbes nii, nagu ketsidel ja tennistel.
Tossud ja botased on sama erinevad kui vahuvein ja šampus. Vahe on vaid keelekasutuses. Vanemad nimetavad neid üldjuhul botasteks, nooremad tossudeks.
Pole midagi rahustavamat kui mõista, et maailm on sinust rohkem sassis.
Külaline

Spetsialist on rääkinud.
Külaline

Imelik, et ikka pole eesti keeles normaalset sõna botastele- vabaajajalatsit keegi kõnekeeles ei kasuta, tossud liiga slängilik. Samas levinuim jalatsiliik viimasel ajal, aga vastavat normaalset nimetust ikka pole.
Külaline

Guest kirjutas: 18 Apr 2026 09:48 Imelik, et ikka pole eesti keeles normaalset sõna botastele- vabaajajalatsit keegi kõnekeeles ei kasuta, tossud liiga slängilik. Samas levinuim jalatsiliik viimasel ajal, aga vastavat normaalset nimetust ikka pole.
Toss sobib väga hästi, pole vaja olnud mingit uut sõna välja mõelda.
Külaline

Guest kirjutas: 17 Apr 2026 20:55
Guest kirjutas: 17 Apr 2026 19:48 Ta trollibki, pole vaja end sellise ees õigustama hakata.
Ei trolli, need on koledad jalanõud.
Pane siis pilt ilusatest.
Külaline

taivopalm kirjutas: 17 Apr 2026 22:57 normaalne on kanda selliseid
adi.jpg
Väga inetud!

Ma kandsin selliseid 80ndate keskpaigas. Isa tõi välismaalt mulle botased. Sellel ajal muidugi sobis küll, sest ega meie maal ei müüdud üldse mingeid botaseid. Kõikidel olid täpselt ühesugused tumesinised või mustad ketsid ja tenniseid. Mingeid teistsuguseid spordi jalanõusid ei olnud olemaski.
Külaline

???

Hakkad jälle oma olematut elutarkust jagama?
Külaline

taivopalm kirjutas: 17 Apr 2026 22:57 normaalne on kanda selliseid
adi.jpg
Need on ju kohe näha, et ei ole jalas mugavad ega kuidagi jalga toetavad.
Külaline

Sina, kellele kangesti meeldib keele teemadel heietada, ei osanud siis nüüd EKIst järele kontrollida? Botase sünonüüm on toss.

https://sonaveeb.ee/search/unif/dlall/dsall/botas/1/est
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider] ja 5 külalist