Mida te täna õhtuks süüa teete?

köök, kodu korrashoid ja aed
Nõiamoor
Kontakt:

Postitus Postitas Nõiamoor »

Ma teen juba eelpool mainitud värskekapsahautist ja keedukartulit. Lõunaks oli veel kapis kartuliputru, pisikesi juustuga vorstikesi ja tegin aiarohelisest hapukoorega salati - sibul-till, kurk, redised, tomat.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Eile tegin värskekapsasuppi, jagub tänaseks ka, huh.
Külaline

Meil on eilsest järel boršisuppi. Kes seda ei soovi, saab tomati-kurgi-paprika-kodujuustu salatit.
Nõiamoor
Kontakt:

Ma söön täna marineeritud haugifileed, see klassikaline muna-jahu paneering ja äädikamarinaad, kuhu alati ka paar nelgitera viskan ja haugile sobib magusam marinaad.
Külaline

Õudne, mis nõuka-aja toite siin süüakse… kapsahautis, kapsasupp, marineeritud haug 🤮
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Juul 2026 17:44 Meil on eilsest järel boršisuppi. Kes seda ei soovi, saab tomati-kurgi-paprika-kodujuustu salatit.
Ma tühjendan sügavkülma. Täna on spinatisupp ja kana(poolkoivad) kõrvale, kes tahab.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Juul 2026 19:52 Õudne, mis nõuka-aja toite siin süüakse… kapsahautis, kapsasupp, marineeritud haug 🤮
Oi jaa, mine siis oksenda nurga taga.
Nõiamoor
Kontakt:

Külaline kirjutas: 03 Juul 2026 19:52 Õudne, mis nõuka-aja toite siin süüakse… kapsahautis, kapsasupp, marineeritud haug 🤮
Tegelikult olid nee toidud enne juba olemas ja päris mituaastasada tagasi tehti kapsasuppi. Aga millised siis tänapäevased ja kaasaegsed toidud on sinu arvates? Burger, wrap, sushi...?
Tutiga Täi
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tutiga Täi »

Kaks esimest on minu lemmikud. Üldse kõik toidud, mis sisaldavad kapsast ja aedvilju on mulle väga mokkamööda.
Ma ise ei liigita toite tänapäevasteks ja nõukaaegseteks, aga kui nii mõelda, siis nõukaajal söödi vast hulka tervislikumalt kui praegu.
Külaline

Tutiga Täi kirjutas: 03 Juul 2026 22:23
Kaks esimest on minu lemmikud. Üldse kõik toidud, mis sisaldavad kapsast ja aedvilju on mulle väga mokkamööda.
Ma ise ei liigita toite tänapäevasteks ja nõukaaegseteks, aga kui nii mõelda, siis nõukaajal söödi vast hulka tervislikumalt kui praegu.
Ma mõtlen seda, et ma ise pole nõukaajal üldse elanudki(89 sündisin) aga tõesti ka mulle maitseb nii kapsahautis kui ka kapsasupp. Ja oi, kapsapirukas, mida munema tegi. Oi oi oi.
Külaline

Meil polnudki mingit ühtset toitu. Igüks tegi, mida tahtis.
Lõpuks sai päeva jooksul kokku igasugu asju - härjasilmad, marinaadis seisnud ja riivsaias paneeritud kana rinnafilee ribad, suvikõrvitsa kotletid, praetud pelmeenid ja krevetid. Keegi tegi ka kurgisalati. Näksimise päev.
Külaline

Guest kirjutas: 03 Juul 2026 19:52 Õudne, mis nõuka-aja toite siin süüakse… kapsahautis, kapsasupp, marineeritud haug 🤮
Oo, oksendaja jõudis jälle kohale.
Külaline

Mis nõukaaegne toit?! Meie väärika suguvõsa dineedel on sellistel roogadel nagu Fricassee de Chou au Jus, Consommé de Chou Traditionnel ja haugi escabèche olnud alati väärikas koht.
Külaline

Kukeseenekaste ja värske kartul, esimest korda sellel suvel.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Juul 2026 21:39 Kukeseenekaste ja värske kartul, esimest korda sellel suvel.
Oh, mul tuli nüüd seenekastme isu 😭. Ma olin suur seeneelkäija, kui mul veel auto oli. Sügavadt on ka kõik varud otsa saanud.
Külaline

Turul on odavam ja turvalisem seenel käia.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Juul 2026 13:10 Turul on odavam ja turvalisem seenel käia.
Turvalisem? Kuidas küll 😃
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Juul 2026 13:12Turvalisem? Kuidas küll 😃
Ei kohta puuki, karu, sääski, parme, kärbseid
Külaline

+maduussi :)
Külaline

Guest kirjutas: 05 Juul 2026 13:13
Külaline kirjutas: 05 Juul 2026 13:12Turvalisem? Kuidas küll 😃
Ei kohta puuki, karu, sääski, parme, kärbseid
Parme võib turuvärava läheduses kohata küll, karuga on jh justkui turvalisem.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 1 külaline