Kas mõni imešampoon (palsam, mask) on ka olemas?

sh kaaluga seotud teemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Kasutage profitooteid, eriti need, kelle juuksed blondeeritud.
Mauno
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Mauno »

Jep, Balmaini mask (eriti hea tulemus, kui raatsid palsami ja šampooni ka osta). On kallid, aga kulub vähe. https://en.balmainhair.ee/toode/balmain ... ask-200ml/
Külaline

Keegi soovitas siin ühte iHerbi niisutavat juuksemaski, mille ma siis endale ka ostsin. Endal kahused ja kuivad, aga too mask tegi küll mega pehmeks ja mõnusaks juuksed.
Külaline

Olaplex ikka. Päris imeasi ei ole, aga hea on kyll.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Juul 2024 18:51 Parim imepalsam on ühes juuksevärvikarbis, nimi hetkel ei meenu. Selle pudeli eest oleksin nõus maksma väga väga palju, kui olemas oleks.
Minu meelest on see ka Garnier juuksevärvide pisike lapik pudel on väga hea palsam (kes peale värvimist ekstrahooldav ka). Nutrisse pakis nt
Pilt
Külaline

Olaplex on lihtsalt üks suur müügitrikk. Täiesti mõttetu toode tegelt, lihtsal nii kõvasti üles haibitud.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Dets 2024 17:51 Olaplex on lihtsalt üks suur müügitrikk. Täiesti mõttetu toode tegelt, lihtsal nii kõvasti üles haibitud.
Eks mõnel kindlasti toimib ka, sõltub juuksetüübist ja probleemidest. Minu juustele ei teinud see midagi - ei paremaks, ei halvemaks.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline