Ei vasta tõele. Mina võtsin maha ja jätsin siis ravimi ära, nüüd pole aasta võtnud, kaal pole tõusnud. Kui peaks tõusma, siis võtan ravimit uuesti.Saledam oled ainult seni, kuni ravimeid manustad. Nii kui lõpetad, tulevad kilod kolinal tagasi ja peale ka.
Ozempic
-
Külaline
-
Külaline
Õudne, kuidas ma sellist targutamist vihkan. Oleks ja oleks. Kas sa puupea ei saa aru, et keegi ei tarbi 100€ ravimit kuus niisama nalja pärast. Sellepärast tarvitataksegi, et ei suudeta toiduga piiri pidada.Külaline kirjutas: ↑29 Juul 2024 22:09Need kommid oleks võinud ju ilma süstitagi ära jätta. Korra-paar kuus piisaks. Kaal kukuks normaalselt toitudes niisamagi.Külaline kirjutas: ↑29 Juul 2024 21:37Kaal ei kukkunud, sest maiustasin ikka edasi. Isegi kui söögiisiu väga pole, siis mõni komm mahub ikka. Ka on mul näksimise loll harjumus, ka sellest ei saanud ma lahti. Teiseks oli nende süstide mõju tunda ainult alustades ja siis, kui kangematele üle läksin, mõne aja pärast sõin juba taas rohkem.
-
Külaline
Ei suudetud ju ravimigagi, kus see point siis on?Külaline kirjutas: ↑30 Juul 2024 09:45Õudne, kuidas ma sellist targutamist vihkan. Oleks ja oleks. Kas sa puupea ei saa aru, et keegi ei tarbi 100€ ravimit kuus niisama nalja pärast. Sellepärast tarvitataksegi, et ei suudeta toiduga piiri pidada.Külaline kirjutas: ↑29 Juul 2024 22:09Need kommid oleks võinud ju ilma süstitagi ära jätta. Korra-paar kuus piisaks. Kaal kukuks normaalselt toitudes niisamagi.Külaline kirjutas: ↑29 Juul 2024 21:37
Kaal ei kukkunud, sest maiustasin ikka edasi. Isegi kui söögiisiu väga pole, siis mõni komm mahub ikka. Ka on mul näksimise loll harjumus, ka sellest ei saanud ma lahti. Teiseks oli nende süstide mõju tunda ainult alustades ja siis, kui kangematele üle läksin, mõne aja pärast sõin juba taas rohkem.
-
Külaline
Ega ravim ei mõju jah, kui ikka valesti toituda, kommi ja alkoholi tarbida. Mõni pole tõesti elu sees proovinud mingit toitumiskava pidadagi ja arvab, et teeb süsti ja siis laabub iseenesest kõik. Siit lugesin, kuidas üks inimene ütles, et noh, süstid ei mõjunud, muutsin toitumist ja näe, hoopis ise sain alla.Ei suudetud ju ravimigagi, kus see point siis on?
Suuremal osal ravimi tarvitajatest siiski selliseid valearusaamasid ei ole. Nad on loomulikult enne proovinud igasuguseid toitumiskavasid ja ise maha võtta, mitte see pole nende elu esimene katsetus. Ja siis võtavad ka ravimiga maha.
PS, mis on sinu point targutada teemas, mille osas sul kogemus puudub? Kui sa ise pole ravimit tarvitanud, miks sa siin sõna võtad?
-
Külaline
Mina olin täpselt see inimene, kes selle ravimiga alla sai. Enne oli proovinud vist kõiki Eestis leiduvaid toitumiskavasid ja polnud kunagi probleeme endale nende järgi toitu valmistada või karpidega toitu kaasa võtta tööle vms, vaid minu probleem oligi see, et ma ei suutnud olla söömata muid ahvatlusi ja väiksemaid koguseid tarbida. Ma olin/olen täielik söögigurmaan ja toit oli mul vist 24/7 mõttes.Külaline kirjutas: ↑30 Juul 2024 11:57Ega ravim ei mõju jah, kui ikka valesti toituda, kommi ja alkoholi tarbida. Mõni pole tõesti elu sees proovinud mingit toitumiskava pidadagi ja arvab, et teeb süsti ja siis laabub iseenesest kõik. Siit lugesin, kuidas üks inimene ütles, et noh, süstid ei mõjunud, muutsin toitumist ja näe, hoopis ise sain alla.Ei suudetud ju ravimigagi, kus see point siis on?
Suuremal osal ravimi tarvitajatest siiski selliseid valearusaamasid ei ole. Nad on loomulikult enne proovinud igasuguseid toitumiskavasid ja ise maha võtta, mitte see pole nende elu esimene katsetus. Ja siis võtavad ka ravimiga maha.
PS, mis on sinu point targutada teemas, mille osas sul kogemus puudub? Kui sa ise pole ravimit tarvitanud, miks sa siin sõna võtad?
Minu jaoks oli ravim elumuutev, pidevalt painavad mõtted toidu ümber ja tühjalt korisev kõht kadus. Sain rahus oma toitumiskava jälgida ja võtsin alla.
Selge on see, et kui võtta ravimit ja loota, et ka kommidega ja küpsistega see kaal langeb, siis nii ei ole, ravim on ABIKS ülekaalus inimene, kes pole ise oma tahtejõuga võimeline toitumises tervislikumaid valikuid tegema.
-
Külaline
Keegi pole muud arvanudki ju, miks elementaarset siin niimoodi korrutada.Selge on see, et kui võtta ravimit ja loota, et ka kommidega ja küpsistega see kaal langeb, siis nii ei ole, ravim on ABIKS ülekaalus inimene, kes pole ise oma tahtejõuga võimeline toitumises tervislikumaid valikuid tegema.
-
Külaline
ei ole efektiivsemad, vaid lihtsalt mugavamad kasutada.Külaline kirjutas: ↑29 Juul 2024 18:01Süstid on efektiivsemad, aga neid pole saada. Aga eks töötavad tabletid ka.
tabletti pead võtma igal hommikul ärgates, siis vähemalt 30 minutit ei tohi süüa ega juua. süsti teed kord nädalas ja see ei sega igapäevaelu nii palju, ei pea pidevalt meeles pidama ja 30 minutit jälgima, sest ka hommikukohvi ei tohi enne seda tarbida
-
Külaline
Arstide sõnul on siiski süstid efektiivsemad ja enda kogemus on sama. Mind see tablettide võtmine mugavuse seisukohalt kuidagi ei häiri, selles mõttes pole küll vahet.ei ole efektiivsemad, vaid lihtsalt mugavamad kasutada.
tabletti pead võtma igal hommikul ärgates, siis vähemalt 30 minutit ei tohi süüa ega juua. süsti teed kord nädalas ja see ei sega igapäevaelu nii palju, ei pea pidevalt meeles pidama ja 30 minutit jälgima, sest ka hommikukohvi ei tohi enne seda tarbida
-
Külaline
Süstid lähevad otse vereringesse, tablad peavad läbi maoseina imenduma ja keegi ei tea, palju sealt tegelikult imendub. Seetõttu tehakse ka nt vitamiinipuudulikkuse puhul otse süste.Külaline kirjutas: ↑06 Aug 2024 11:51Arstide sõnul on siiski süstid efektiivsemad ja enda kogemus on sama. Mind see tablettide võtmine mugavuse seisukohalt kuidagi ei häiri, selles mõttes pole küll vahet.ei ole efektiivsemad, vaid lihtsalt mugavamad kasutada.
-
Külaline
Võtsin hommikul kolmanda tableti. Olen 20a eest toitumiskavaga 32kg ksotanud ja tean, et see ei ole ületamatu Jäin normkaslu ca 15 aastaks. Minu probleem
on pereliikme haigusega kaasnev stress, millega ma pole suutnud elama ǒppida. Söön päeval kenasti toitumiskava järgi ja igal ǒhtul halvab mind õgimishoog nagu 600lbs saates.
Kohe esimesel päeval pääsesin söömasööstust. Täna jõin emaga lõunasöögijärgset kohvi ja võtsime ka “midagi magusat” ehk minu stressivarudest Kismeti. Ma poleks iial teinud seda neljaks ja endale üht ruutu võtnud, Uskumatu on ka see, et olen hilisõhtuks täiesti unustanud alles jäänud poole.
Ma loodangi, et saan tablettidega taas kaalujälgijate retseptide ree peale ning ise juba edasi. Teoreetliselt tean ma kui palju ja mida võin süüa.
Eespool keegi küsis, kas alguses pea valutas. Mul valutas esimesel päeval nii, et mõtlesin teise tableti võtmata jätta. Rohkem mitte.
on pereliikme haigusega kaasnev stress, millega ma pole suutnud elama ǒppida. Söön päeval kenasti toitumiskava järgi ja igal ǒhtul halvab mind õgimishoog nagu 600lbs saates.
Kohe esimesel päeval pääsesin söömasööstust. Täna jõin emaga lõunasöögijärgset kohvi ja võtsime ka “midagi magusat” ehk minu stressivarudest Kismeti. Ma poleks iial teinud seda neljaks ja endale üht ruutu võtnud, Uskumatu on ka see, et olen hilisõhtuks täiesti unustanud alles jäänud poole.
Ma loodangi, et saan tablettidega taas kaalujälgijate retseptide ree peale ning ise juba edasi. Teoreetliselt tean ma kui palju ja mida võin süüa.
Eespool keegi küsis, kas alguses pea valutas. Mul valutas esimesel päeval nii, et mõtlesin teise tableti võtmata jätta. Rohkem mitte.
-
Külaline
Minu jaoks on O samuti elumuutev olnud, kuigi kahe nädalaga pole meeletult kaalukaotust veel olnud (paar kilo umbes), aga igasugused õgimishood ja stressisöömine on kadunud. Eks see algus veel ja hiljem näha ole.
Mitme mg tabletid sa said?Külaline kirjutas: ↑11 Aug 2024 00:50 Võtsin hommikul kolmanda tableti. Olen 20a eest toitumiskavaga 32kg ksotanud ja tean, et see ei ole ületamatu Jäin normkaslu ca 15 aastaks. Minu probleem
-
Külaline
Mitme mg tabletid sa said?
[/quote]
Alustuseks 3mg. Hommikune tabletist söömiseni on mõtisklus iseenesega - miks ma olen sellisesse seisu jõudnud ja vajadus muutuseks. Süsti puhul ma vist eneseutsitust ei saaks - kord nädalas sutsakas ja elu läheb edasi. Kuu möödudes lähen 7mg peale. Ma ostsin jõuluks kleidi täna ära - praegu “kileviiner”
[/quote]
Alustuseks 3mg. Hommikune tabletist söömiseni on mõtisklus iseenesega - miks ma olen sellisesse seisu jõudnud ja vajadus muutuseks. Süsti puhul ma vist eneseutsitust ei saaks - kord nädalas sutsakas ja elu läheb edasi. Kuu möödudes lähen 7mg peale. Ma ostsin jõuluks kleidi täna ära - praegu “kileviiner”
-
Külaline
Alustuseks 3mg. Hommikune tabletist söömiseni on mõtisklus iseenesega - miks ma olen sellisesse seisu jõudnud ja vajadus muutuseks. Süsti puhul ma vist eneseutsitust ei saaks - kord nädalas sutsakas ja elu läheb edasi. Kuu möödudes lähen 7mg peale. Ma ostsin jõuluks kleidi täna ära - praegu “kileviiner”Külaline kirjutas: ↑12 Aug 2024 20:40 Mitme mg tabletid sa said?
[/quote]
Kas seda sulle ütles arst, et peale esimest kuud kirjutatakse välja 7mg? Olen alles kolmandas nädalas ja neljanda nädala lõpus pean uuesti ühendust võtma perearstiga. Hetkel tundub, et see 3mg jääb lahjaks, kuigi kaal on langenud natuke.
-
Külaline
Jah, me arutasime ravi teemad sh skeemi, ohud ja muutused elus läbi kõigepealt topeltajaga visiidil, seejärel läksin mõtlema. Andsin otsusest teada ja siis pidasime veel 30 min telefonikõnet sh arst rääkis põhjalikult pankreatiidist. Retsepti saan korraga üheks kuuks, vahetult enne uut retsepti hakkan käima arstil. Järgmisel kuul 7mg ja ülejärgmisel 14. Ma olen sellise teadlikkusega väga rahul. Minu jaoks on tegemist muutusega ja nii on hea plaani seada.Külaline kirjutas: ↑13 Aug 2024 09:04
Kas seda sulle ütles arst, et peale esimest kuud kirjutatakse välja 7mg? Olen alles kolmandas nädalas ja neljanda nädala lõpus pean uuesti ühendust võtma perearstiga. Hetkel tundub, et see 3mg jääb lahjaks, kuigi kaal on langenud natuke.
-
Külaline
Väga tore, meil on sama kokkulepe, aga doosi tõstmisest polnud juttu, eeldan, et ehk siis on ka minul sarnane skeem.Külaline kirjutas: ↑13 Aug 2024 11:11Jah, me arutasime ravi teemad sh skeemi, ohud ja muutused elus läbi kõigepealt topeltajaga visiidil, seejärel läksin mõtlema. Andsin otsusest teada ja siis pidasime veel 30 min telefonikõnet sh arst rääkis põhjalikult pankreatiidist. Retsepti saan korraga üheks kuuks, vahetult enne uut retsepti hakkan käima arstil. Järgmisel kuul 7mg ja ülejärgmisel 14. Ma olen sellise teadlikkusega väga rahul. Minu jaoks on tegemist muutusega ja nii on hea plaani seada.Külaline kirjutas: ↑13 Aug 2024 09:04
-
Külaline
Palju ja mis ajaga sul kaalu on alla läinud?Külaline kirjutas: ↑13 Aug 2024 11:11Jah, me arutasime ravi teemad sh skeemi, ohud ja muutused elus läbi kõigepealt topeltajaga visiidil, seejärel läksin mõtlema. Andsin otsusest teada ja siis pidasime veel 30 min telefonikõnet sh arst rääkis põhjalikult pankreatiidist. Retsepti saan korraga üheks kuuks, vahetult enne uut retsepti hakkan käima arstil. Järgmisel kuul 7mg ja ülejärgmisel 14. Ma olen sellise teadlikkusega väga rahul. Minu jaoks on tegemist muutusega ja nii on hea plaani seada.Külaline kirjutas: ↑13 Aug 2024 09:04
-
Külaline
Pole aimugi ja ei taha ennast närvi ajada ka. Minu ülesanne on ravimi toel mõistlikult toituda ja vett juua ning langus ei jää tulemata.Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 09:23 Palju ja mis ajaga sul kaalu on alla läinud?
-
Külaline
otse vereringesse lähevad veeni tehtavad süstid. ozempicu süstid kõhurasva sisse, sealt vereringeni sama palju või rohkemgi maad kui maostKülaline kirjutas: ↑06 Aug 2024 12:44Süstid lähevad otse vereringesse, tablad peavad läbi maoseina imenduma ja keegi ei tea, palju sealt tegelikult imendub. Seetõttu tehakse ka nt vitamiinipuudulikkuse puhul otse süste.Külaline kirjutas: ↑06 Aug 2024 11:51Arstide sõnul on siiski süstid efektiivsemad ja enda kogemus on sama. Mind see tablettide võtmine mugavuse seisukohalt kuidagi ei häiri, selles mõttes pole küll vahet.ei ole efektiivsemad, vaid lihtsalt mugavamad kasutada.
-
Külaline
Kas sinu arust seisneb imendumise probleem ainult selles, kui palju "maad" kuskile on? Veeni Ozempicut muidugi ei süstita, aga süstitav preparaat on siiski efektiivsem kui tabletid, mis nii hästi ikkagi ei tööta.otse vereringesse lähevad veeni tehtavad süstid. ozempicu süstid kõhurasva sisse, sealt vereringeni sama palju või rohkemgi maad kui maost
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist