Mida peate raha raiskamiseks?

Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Kiirustama sundimine on ju igas müügis.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Nov 2024 20:51 Kiirustama sundimine on ju igas müügis.
On jah. Kiirustage, odavat kaupa ei jätku kauaks! Paljudes reklaamides.
Pidevalt saan teateid, et Teie boonusraha aegub homme - kasutage seda!
Mul on vaja vaid ühte asja - vetsupotti. Ja mitte keegi ei reklaami mulle ühtki soodustust.
Küll aga saan lõputult reklaame asjade kohta, mille olen juba ostnud. Nagu mul oleks vaja teist tolmurobotit või tainasegurit kohe juurde.
Kuna internet on ülivõimas seoseid looma, näis, kas hakkan homme vetsupottide reklaame nt Delfis või FBs nägema 😃
Loodan vähemalt.
Külaline

Käisin täna Coopis ja heledate viinamarjade kilo maksab 8.99€. Suvel oli Lõunakeskuse Taluturul mureli kilohind 23.99€. Sellist kraami ei osta enam põhimõtteliselt, need hinnad on absurdsed. Kusagil võiks vast ikka mingi mõistlikkuse piir ette tulla, aga eesti kaupmehel sellist piiri ei eksisteeri.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Nov 2024 14:28 Käisin täna Coopis ja heledate viinamarjade kilo maksab 8.99€. Suvel oli Lõunakeskuse Taluturul mureli kilohind 23.99€. Sellist kraami ei osta enam põhimõtteliselt, need hinnad on absurdsed. Kusagil võiks vast ikka mingi mõistlikkuse piir ette tulla, aga eesti kaupmehel sellist piiri ei eksisteeri.
Eesti ja Eesti. Septembris Itaalias ja Nizzas olid täpselt samasugused hinnad.
Külaline

Igasugu blogijatele ja vlogeritele "sisu" eest maksmist pean äärmiselt jaburaks.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Nov 2024 15:48
Anonymous kirjutas: 26 Nov 2024 15:17Eesti ja Eesti. Septembris Itaalias ja Nizzas olid täpselt samasugused hinnad.
Postitus on kustutatud
Olid samal ajal seal ning nägid teisi hindu? Räägi!
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Nov 2024 13:35
Anonymous kirjutas: 18 Nov 2024 20:38Ilusalonge, kosmeetikat, hooajakaupu kodusisustamisel, reisimist, restoranis käimist, trennis käimist, veini joomist
Kokkuvõttes elamist :lol:
Ilma kõige selleta on täitsa võimalik elada :
kosmeetikat ei kasuta, iluteenuseid ei kasuta
aastast aastasse on üks sisustus igal hooajal, ka jõuludeks on igal aastal samad asjad
reisimine-no ei huvita
restoranid-ei huvita
trenn-ei huvita
veini joomine-ei joo alkoholi
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Nov 2024 14:28 Käisin täna Coopis ja heledate viinamarjade kilo maksab 8.99€. Suvel oli Lõunakeskuse Taluturul mureli kilohind 23.99€. Sellist kraami ei osta enam põhimõtteliselt, need hinnad on absurdsed. Kusagil võiks vast ikka mingi mõistlikkuse piir ette tulla, aga eesti kaupmehel sellist piiri ei eksisteeri.
Eelmisel nädalal oli Balti jaama turul mureli kilohind 48.99 eurot :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Nov 2024 19:04
Anonymous kirjutas: 18 Nov 2024 20:38Ilusalonge, kosmeetikat, hooajakaupu kodusisustamisel, reisimist, restoranis käimist, trennis käimist, veini joomist
aastast aastasse on üks sisustus igal hooajal, ka jõuludeks on igal aastal samad asjad
reisimine-no ei huvita
restoranid-ei huvita
trenn-ei huvita
Kas sind üldse midagi huvitab?
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Nov 2024 20:57
reisimine-no ei huvita
restoranid-ei huvita
trenn-ei huvita
Seks huvitab väga, seksist ma ei ütle kunagi ära. Teise asjana meeldib hullupööra Kellukese limonaad, seda joon nädalas oma neli liitrit.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Nov 2024 20:54
Eelmisel nädalal oli Balti jaama turul mureli kilohind 48.99 eurot :lol:
See Balti jaama turg on minu arust üks müstiline koht. Nii kole, kõle, ebameeldiv, aga hinnad on nagu mingis maailma kalleimas luksusbutiigis.
Külaline

Seks huvitab väga, seksist ma ei ütle kunagi ära. Teise asjana meeldib hullupööra Kellukese limonaad, seda joon nädalas oma neli liitrit.
Ja kes sinuga seksib siis, kui sa enda eest üldse ei hoolitse? Või oled mees?
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Nov 2024 18:28
Anonymous kirjutas: 26 Nov 2024 15:17Eesti ja Eesti. Septembris Itaalias ja Nizzas olid täpselt samasugused hinnad.
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Millises piirkonnas? Lombardia piirkonda pidasin silmas.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Nov 2024 21:06
Kas ma ütlesin, et ma seksin? Ma ütlesin, et heast seksist ma ei ütle kunagi ära. Viimasel kahel aastal pole ma seksi saanud....
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Nov 2024 21:06
Sa vastad küll mingi teemasolkija küsimusele, aga enda eest hoolitsemine ei tähenda küll pidevalt kosmeetikute juures ja küünehoolduses käimist. Kõike seda saab ise kodus ka teha. Ja vägagi korralikult, kui sa ei taha just mingeid ülivärvilisi kulliküüsi.
Külaline

reisimine-no ei huvita
restoranid-ei huvita
trenn-ei huvita
Pole see, keda tsiteerid, aga on päris palju inimesi, kes elavad vägagi huvitavat elu ilma just nende loetletud asjadeta.
Lugemine, maalimine, muusika, käsitöö, teater, kino, Eesti matkarajad, tervisesport, kokkamine, kõikvõimalikud rahvaülikooli kursused ja veel kümneid muid tegevusi, mis elule sisu annavad.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Nov 2024 21:07
Külaline kirjutas: 26 Nov 2024 18:28
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Millises piirkonnas? Lombardia piirkonda pidasin silmas.
Elasin nädalaid Itaalias Liguurias ja Prantsusmaal Nizzas.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Nov 2024 22:05
reisimine-no ei huvita
restoranid-ei huvita
trenn-ei huvita
Pole see, keda tsiteerid, aga on päris palju inimesi, kes elavad vägagi huvitavat elu ilma just nende loetletud asjadeta.
Lugemine, maalimine, muusika, käsitöö, teater, kino, Eesti matkarajad, tervisesport, kokkamine, kõikvõimalikud rahvaülikooli kursused ja veel kümneid muid tegevusi, mis elule sisu annavad.
Ilma reisimata ega enda eest hoolitsemata pole mingi täisväärtuslik elu. See on elu, kus on enda välimusest savi ja elu, kus elatakse vaesuses.
Külaline

Anonymous kirjutas: 26 Nov 2024 22:17Ilma reisimata ega enda eest hoolitsemata pole mingi täisväärtuslik elu. See on elu, kus on enda välimusest savi ja elu, kus elatakse vaesuses.
Miks enda eest hoolitsemiseks peaks teenust sisse ostma?
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Nov 2024 22:20
Anonymous kirjutas: 26 Nov 2024 22:17Ilma reisimata ega enda eest hoolitsemata pole mingi täisväärtuslik elu. See on elu, kus on enda välimusest savi ja elu, kus elatakse vaesuses.
Miks enda eest hoolitsemiseks peaks teenust sisse ostma?
Värvid ja lõikad oma juuksed ise? Teed näohoolduse koos ripsmete ja kulmude värvimisega? Vahatad sääred ning kintsud, geellakid varbad ning sõrmed?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist